reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Makunga mnie się wydaje ,że w zerówce przy szkole więcej nauczą więc się nie martw :tak:
Dzięki za pocieszenie, mam nadzieję, ze tak będzie bo Synuś naprawdę uwielbia cyferki, literki i takie różne rzeczy. Sama z nim się staram jak najwięcej ćwiczyć, ale nie na siłę oczywiście. Ma jeszcze czas...:tak: Ale muszę się przyznać, ze przechodzę ostry stres z tą zerówką, w końcu pierwszy raz dziecko mi idzie do szkoły. Ja chyba gorzej przeżywam jak on hehehee:-D:-D:-D

reklama
Laura przyniosła mi wypis ocen na świadectwo wkurzyłam się bo ma trzy tróje z takich przedmiotów ,że mogła miec więcej i jej mówię że nie podoba mi sie to a ona " Mama ty to potrafisz człowieka podbudowac popatrz na piątki a nie na te tróje i na to ,że prawie miałam szóstkę z historii , nie no z takim podejściem to ty mnie zdołujesz " :no::no::no:
Prawie robi wielką różnicę:-D:-D:-D
Ale Dzieciaki zupełnie inaczej na wszystko patrza, bardziej pozytywnie, moze i lepiej, no ale matka chce jak najlepiej, bedzie lepiej, Mlenka, nie martw sie.

spokojnie Makunga moja Laura jak chodziła do zerówki potem do klas 1-3 to po szkole na świetlicy była bo ja w pracy i jak ja odebrałam wcześniej to ona do mnie "po co po mnie tak wcześnie przyszłaś idz jeszcze sobie na kawę i potem mnie odbierz" :-D:-D:-D w pierwszych latach jak się dziecko nie zrazi to uwielbia szkołe więc bez stresu

O.k. Ja robię drugie podejście z tym wyjściem na dwór, niech tylko zacznie znów padać jak wyjdziemy to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Trzymajcie się i do później:-)

mlena Naprawdę bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy bo ja naprawdę martwię się na zapas, mój M mówi, że jak jakbym się nie martwiła o coś to by Święto było hehehheee. Muszę się postarać patrzeć bardziej optymistycznie:tak::tak::tak:

Zupa wstawiona, no popatrz, tylko chwilka roboty a len jak słoń.
Makunga, pamietaj, ze dzieci nie maja takiego stresa jak nam sie wydaje, A jak zobaczy mlody, ze mama sie tak denerwuje to jeszcze pomysli, ze jest sie czego bac

reklama
Do góry