reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mama helenki SERDECZNE GRATULACJE i zdrówka życzę....:-):-):-)
Anabuba
nie uciekaj jeszcze może ktoś zrobi obiad za Ciebie hehe:tak::-D:-D:-D

reklama
To moze i za mnie ktos cos zrobi, porcje sie rozmrozily, a warzywa nie obrane-pomodore zupen ma na jutro byc a ja do kuchni jakos dojsc nie moge

Dziewczyny a słyszałyście, ze podobno teraz w zerówce ma być tylko sama zabawa wg. programu z Kuratorium??? Ma być b. mało nauki literek itd. tylko zabawa.
Nie wiem co o tym myśleć, mówiła mi to siostra męża, która jest nauczycielką...
To wychodzi na to, ze mój Synuś będzie się tam tylko bawił????:eek:
Weżcie mnie nie straszcie tymi cenami książek :szok::szok::szok:

ja mam dom wariatów normalnie dzisiaj:szok::szok::szok:
Lena rozpiernicza wszystko co mozliwe i ściąga wszystko co się da Laura puszcza mi jakąś muze na yuotube i paszczy do tego Lena własnie dobrała się do książek chwila nieuwagi i kilka podartych :no:

Laura przyniosła mi wypis ocen na świadectwo wkurzyłam się bo ma trzy tróje z takich przedmiotów ,że mogła miec więcej i jej mówię że nie podoba mi sie to a ona " Mama ty to potrafisz człowieka podbudowac popatrz na piątki a nie na te tróje i na to ,że prawie miałam szóstkę z historii , nie no z takim podejściem to ty mnie zdołujesz " :no::no::no:

malujesz w taka pogode????szkoda fraby bo deszcz ja zmyje!
a wy mieszkacie sami czy z rodzicami?
:-):-)
Sanitariat jest w sumie pod dachem ,malowałam drzwi i listwy ,jest tylko z jednej strony odsłonięty ,ale zmycie farby nie grozi,tylko mi dupsko by zmokło jakbym w deszcz tam siedziała przy pędzlu,...ale juz skończyłam:tak::tak::tak:
Mieszkamy sami ,mamy domek i dużą działkę :tak: z rodzicami mieszkaliśmy 3 lata i to były cieżkie 3 lata:-D:-D

reklama
Laura przyniosła mi wypis ocen na świadectwo wkurzyłam się bo ma trzy tróje z takich przedmiotów ,że mogła miec więcej i jej mówię że nie podoba mi sie to a ona " Mama ty to potrafisz człowieka podbudowac popatrz na piątki a nie na te tróje i na to ,że prawie miałam szóstkę z historii , nie no z takim podejściem to ty mnie zdołujesz " :no::no::no:
Mlena:-D:-D:-D:-D:-Djak wygląda prawie szóstka?????? ja jestem prawie szczupła:-D:-D:-D:-Ddzieciaki to mają tekściory

Ostatnia edycja:
Do góry