reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka ledo oczy otworzyła i już każe mi bańki mydlane puszczać.normalnie zwariuje,nie da mi odetchnąć,od 3 dni tylko bańki puszczam :-D:-D:-D:-D:-D:-D juz mam dość tych baniek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AGNES
No to teraz zapraszam do Poznania na prasowanko:-);-)

ANABUBKA
No to powaliłas mnie cenami tych ksiazek:szok::szok::szok:
Ja jak dobrze pamietam to za wszystki cwiczenia (cztery czesci)plus ksiazka do angielskiego placiłam niecałe 100zł we wrzesniu

ale Ty kupowlas dla 5 latka do przedszkola ksiazki to wez spora poprawkena zeroke.
a za kasiazke od angileskiego do 1 kalsy jeszcze cos kolo 50zł dlama,zeszyt lektur 20 i do religii 20,czyli prawie 300zł:szok::szok::szok:

a tearz juz dalam na angielksi 54zł do 2klasy,10zł do religii i czekamna kiermasz podrecznikow normalnychal w tamtym roku jakos 250 kzostzowaly

dobra nadrobila to sobie ide,bo musze wstawiac ziemniaki,zetrzec bulke bo nimam:rofl2:
i smazyc kotlety itd itd bo zaraz pan i wladca bedzie w domu a mala tez wstanie glodna:-D:rofl2:

dzis piatek wiec moj moze dzis okupowac wieczorem kmpa.
wiec jak mnie nie bedzie to mnie nie szukajcie
na pewno jutro sie odezwe:-)

miłego kobiety.

Hej Dziewczynki, ja już się trochę ogarnęłam obiadek za nami, dzieciaczki już spały, to pomyślałam pójdę z nimi na dwór:tak: Małe się pobawią , a ja popielę warzywka....Wyszłam z nimi na 30 min bo deszcz zaczął lać i z powrotem musieliśmy wrócić do domciu...:-( Mam już dość tego siedzenia.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kiedy się wreszcie pogoda poprawi?????:angry::angry::angry:

reklama
ale Ty kupowlas dla 5 latka do przedszkola ksiazki to wez spora poprawkena zeroke.
a za kasiazke od angileskiego do 1 kalsy jeszcze cos kolo 50zł dlama,zeszyt lektur 20 i do religii 20,czyli prawie 300zł:szok::szok::szok:

a tearz juz dalam na angielksi 54zł do 2klasy,10zł do religii i czekamna kiermasz podrecznikow normalnychal w tamtym roku jakos 250 kzostzowaly
:szok::szok::szok:A mi drugie tyle dojdzie jeszcze za przedszkole,bo Dominik jest zapisany do zerowki w przedszkolu:szok:

Do góry