reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MLENKA
Ale zdolniacha mała:tak::tak::tak:

Ja to sie kiedys bałam ze moje beda mi przechodzily miedzy szczebelkami:-D:-D:-DAle na szczescie az takie cienkie nie sa:-);-)
Ale jak miały łozeczka na srodkowym poziomie to same wychodzily i wchodzily do nich:szok::szok::szok:Takie maly glisty:tak::tak::tak:

reklama
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
-Tygrysku?
-Tak Prosiaczku?
-Nic - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za rękę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś."

ten tekst julk powtarza ostatnio non top:-D

słodkie :-D Laura jak była mała uwielbiała jak jej czytałam Kubusia Puchatka :tak:
super bajeczka

Malinka a powiedz mi jak jest teraz z tą szkoła Twoja Julka obowiązkowo idzie szybciej?
5 latki mają teraz zerówkę tak?

Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
-Tygrysku?
-Tak Prosiaczku?
-Nic - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za rękę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś."

ten tekst julk powtarza ostatnio non top:-D
Przypomniało mi sie a'propo ,Puchatek 20 lat póżniej:-D
Co mówi kubuś puchatek do krzysia piękąc prosiaczka na ognisku???
Ileż można ten miód wpier****ć
Malinka ,raczej nie powtarzaj Julce:-D:-D:-D:-D

MLENKA
Ale zdolniacha mała:tak::tak::tak:

Ja to sie kiedys bałam ze moje beda mi przechodzily miedzy szczebelkami:-D:-D:-DAle na szczescie az takie cienkie nie sa:-);-)
Ale jak miały łozeczka na srodkowym poziomie to same wychodzily i wchodzily do nich:szok::szok::szok:Takie maly glisty:tak::tak::tak:

hehe niesamowite są te Twoje iskiereczki małe :-D:-D:-D
a propos wagi wczoraj podawałas ile ważą moja Lena dziś zważona 10 kg :szok:

Aha:tak::tak::tak:
A ceny tych ksiazek tez juz znasz????
Ciekawe czy w całej Polsce beda obowiazywały te same ksiazki:baffled:????

MADZIULKA
Fajny pomysł z ta zabawa:tak::tak::tak:Chyba tez ja wyprobuje:-):tak:
to jest wydawnictwo MAC edukacja 4 części kart pracy i ćwiczenia plastyczne nazywają się "nasze przedszkole" cena podobno przez neta zamawiając ok 70 zł a prócz tego muszą mieźć:
kredki bambino świecowe ołówkowepisakiołówki nożyczki klej w tubce temperówka
farby plakatowe 2 pędzelki kubek na wode
plastelina
bloki 2 rysunkowe 2 techniczne
papier kolorowy i blok techniczny kolorowy
bibuła 5 kolorów
teczka na prace
zeszyt do muzyki 32 kartkowy
obówie zmienne +worek
strój gimnastyczny
ręcznik mały z zawieszką
fartuszek foliowy

hehe niesamowite są te Twoje iskiereczki małe :-D:-D:-D
a propos wagi wczoraj podawałas ile ważą moja Lena dziś zważona 10 kg :szok:
No 10 kg to całkiem ładnie:tak::tak::tak:Ale napewno urodziła sie wieksza od moich:-)

Czasami mnie niektorzy wkurzaja jak porownuja wage moich dzieci z Ich dziecmi ktore wazyly po porodzie np 4,500 kg i mialy po 60cm-moje to z takimi nie maja szanas:szok::szok:

Ja juz wypilam sobie capucinko i zjadlam prawie cala paczke miskow haribo(az mnie zeby bola od tego zucia)to musialabym dokonczyc obieranie ziemniakow:rofl2:

ja to musze uważać zeby moja za dużo nie ważyła
jak sie urodziła to miała 3650 i 53 cm Laura miała 3580 i 55cm w sumie to obie całkiem spore ale Lena to juz się urodziła jako pulpecik mały :-D

reklama
to jest wydawnictwo MAC edukacja 4 części kart pracy i ćwiczenia plastyczne nazywają się "nasze przedszkole" cena podobno przez neta zamawiając ok 70 zł a prócz tego muszą mieźć:
kredki bambino świecowe ołówkowepisakiołówki nożyczki klej w tubce temperówka
farby plakatowe 2 pędzelki kubek na wode
plastelina
bloki 2 rysunkowe 2 techniczne
papier kolorowy i blok techniczny kolorowy
bibuła 5 kolorów
teczka na prace
zeszyt do muzyki 32 kartkowy
obówie zmienne +worek
strój gimnastyczny
ręcznik mały z zawieszką
fartuszek foliowy
Ile tego:szok::szok::szok:
U nas na ksiazki bedzie zbierała przedszkolanka i kupi pewnie razem :tak:No i cała reszte zapewnia przedszkole z pieniedzy ktore placimy co miesiac:-)
Wiadomo musi miec tylko kapcie

Do góry