reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje leza w lozeczkach i Klaudia nadal sie drze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pieprze dzisiaj juz nic nie robie:no::no::no:Zrobie tylko obiad a reszte mam gdzies

no udało mi się ciebie od roboty odciągnąć:rofl2:
Krzysiek mnie wpuścił w maliny i maluję listwy drewbniane i drzwi na biało ,nawet sama musiałam sobie do hurtowni jechać:szok:Właśnie zrobiłam na obiad pyszne kotleciki z kapusty i sera z tweg przepisu ,baardzo dobre:tak:
Robię sobie kawkę ,z pól godzinki posiedzę z wami i idę dalej:tak:
no to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika :-D:-D:-D

A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar :no::no:
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila :baffled:
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło :crazy:
Ma na imię Anika:tak:
Bidulka ,szkoda maluszka ,ale dicortinef,powinien załagodzic sprawę:tak:
dowikluś przeczytałam twojego posta tak:powiesiłam M na balkonie:-D:-D:-Dwybacz niedospana jestem:rofl2:

tak łagodnie ospe rzechodzi mój adam że w ewnym momencie zwątpiłam czy to ospa:tak:
Szkoda ,ze nie mam balkonu:-D
Moja Klaudia też bardzo łagodnie przechodziła ospę:tak:
tak tylko że do późnego wieczora nie było widac ,że ją coś boli była rozradowana głośna i szalała w nocy dopiero jak się obudziła o 24 to z płaczem i potem zasnęła i za pół godz znów i to mnie zaniepokoiło obejrzałam ją i jak ona tak wrzeszczała obmacałam uszy i podejrzewałam juz ze coś jest nie halo :no:
Mój oczwiscie że na żeby a ja mówię że tak bardzo by nie wrzeszczała ona wrzeczała wręcz strasznie jak jej ten ktar nos zatykał to ponoć to jeszcze wzmaga ból ucha :no:

dziewczyny a co z tymi kompresami ??
Jak Laurze pomagały to zrób i Lenie ,ja sie nie znam ,bo moje dzieci sporadycznie na to chorują ,więc nie mam tu doświadczenia ,u mnie na dicortinef sie kończyło:tak:

znowu sie zaciągneło i będzie lało zapewnie ,nie wiem czy ja dziś mmalowac skończę:tak:
Ciekawe gdzie ja jutro smigam do pracy tam ,czy tu na miejscu ,czeski film normalnie nikt nic nie wie:rofl2:
Klaudia jest zdania ,ze super ,wszystko dobrze zrobiła,mnie to nie uspokaja ,bo nie raz tak mówiła,a potem 25 punktów na 40 np.dostawała:tak:
Jak wy slicznie o swoich dzieciach mówicie GANGRENIAKI ,GÓWNIARKI:-D:-DJA MYŚLE ,ZE MOŻEMY ZACZĄĆ ZBIERAĆ RÓŻNE ŚIESZNE I FAJNE NAZWY NA DZIECIAKI NASZE

madziula skąd ja to znam mama poszło super łatwe był a potem 3:rofl2:mój adam uwielbi zwalać wię na kumpli nie odrobił lekcji bo nie słyszał jak pani mówił bo kuba gadał bo piotrek bo bartek bo czyżyk a mnie już na słuchanie tego brak sił:wściekła/y:
asia co wojtek wywinoł????
mój adam miał ostatnio zadanie i trzeba było napisać wielokrotność liczby dziewięć w zakresie do 100 mój adam napisał 9,99 mówię adam źle to napisał 9 ,99 ,999 ,9999 ja w nerwie mówię co ty piszesz tłumaczę w końcu załapał i napisał 9 ,18 , 27 ,35 ,45, 55, 65 ,75 ,85 ,95 ,99..... myślałam że mnie sczyści na miejscu:wściekła/y:

Ja jestem ciekawa jak to bedize jak moj Dominik pojdzie do szkoly:szok:
Teraz ma 5,5 lat i niby umie napisac mama i Dominik i liczyc do 10,ale ma swoje zdania w wielu kwestiach czym mnie bardzo wkurza.Zawsze pyta sie mnie jaki wyraz zaczyna sie na dana litere wiec Jemu mowie ale czesto sam sobie wymysla i dopowiada i nie da sobie wytłumaczyc ze jest inaczej np "U" jak Brzydula:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem ciekawa jak to bedize jak moj Dominik pojdzie do szkoly:szok:
Teraz ma 5,5 lat i niby umie napisac mama i Dominik i liczyc do 10,ale ma swoje zdania w wielu kwestiach czym mnie bardzo wkurza.Zawsze pyta sie mnie jaki wyraz zaczyna sie na dana litere wiec Jemu mowie ale czesto sam sobie wymysla i dopowiada i nie da sobie wytłumaczyc ze jest inaczej np "U" jak Brzydula:-D:-D:-D:szok::szok::szok:
dowikluś od tego roku skolnego zerówki maja zupełnie inny program dzieci nie będą uczyły się isać i liczyć np tylko wycinać rysować ze szczegółami muszą umieć opowiedzieć przeczytaną historię zachowań społecznysz szlaczków moim zdaniem to zmiana na plus:tak:

Do góry