Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a kuś się kuśa jakby odmawiał to pamiętaj przypomnij mu kobiecie w ciąży się nie odmawia i to niczego
nie dam się
GRTAULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHWALĘ SIĘ :
Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
witamy!hehe...tez siedzę w domku z synkiem ;-)
..a teraz mozna posiedziec troszke dluzej bo mezus jest na strazy ;-)więc zagoscilam tu do Was :-)Pozdrawiam
a gdzie oddzielanie mysli??????????:-):-):-)Lecę się ubrać i zacznę odgruzowywać dom,muszę dziś pomyć okna ,w końcu sosny przestały pylić ,pstryknę potem pokój wytapetowany w czwartek prze nasz team M&K Obiad mam dziś z wczoraj ,bo sądziłam ,że będe dziś w przcy wiec narobiłam bigosiku z młodej kapustki ,mam też trochę leczo z cukini i papryki z kiełbaską ,namieszam i palce lizaćMam wolne ,pięknie po prostu ,ale jutro jadę do pracyMoi sąsiedzi pojehali do warszawy na ślub wnuczki ,a ja opiekuję sie ich kotami ,kazałam pozdrowić Mamę helenkiI cokolwiek ciałam napisać ,to nie pamiętam już ,wy teraz piszcie;-)
Patrysia jak tam nocka?
ktos ci trcionke poprzestawial:-)A ja sobie obejrzałam willa i grace ,teraz wlasnie wycieram kurze,yagldam ,a tu tlumow nie ma ,dyieciaki mi klawiature popryestawiiaz no skaraniwe boskie,tak pisy
kobieto nie szalej,zebys nie przedobrzyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli
bo w dupe dostaniesz!!!!!!!
A&E jak sie czujesz dzisiaj?pomogly juz leki????????