reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a kuś się kuś:-D:-Da jakby odmawiał to pamiętaj przypomnij mu kobiecie w ciąży się nie odmawia i to niczego:-D

nie dam się:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

CHWALĘ SIĘ :
Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRTAULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe...tez siedzę w domku z synkiem ;-)
..a teraz mozna posiedziec troszke dluzej bo mezus jest na strazy ;-)więc zagoscilam tu do Was :-)Pozdrawiam
witamy!

Lecę się ubrać i zacznę odgruzowywać dom:-D:-D,muszę dziś pomyć okna ,w końcu sosny przestały pylić ,pstryknę potem pokój wytapetowany w czwartek prze nasz team M&K :-DObiad mam dziś z wczoraj ,bo sądziłam ,że będe dziś w przcy wiec narobiłam bigosiku z młodej kapustki ,mam też trochę leczo z cukini i papryki z kiełbaską ,namieszam i palce lizać:eek:Mam wolne ,pięknie po prostu ,ale jutro jadę do pracy:tak:Moi sąsiedzi pojehali do warszawy na ślub wnuczki ,a ja opiekuję sie ich kotami ,kazałam pozdrowić Mamę helenki:-D:-D:-DI cokolwiek ciałam napisać ,to nie pamiętam już ,wy teraz piszcie:tak:;-)
Patrysia jak tam nocka?
a gdzie oddzielanie mysli??????????:-):-):-):rofl2:

A ja sobie obejrzałam willa i grace ,teraz wlasnie wycieram kurze,yagldam ,a tu tlumow nie ma ,dyieciaki mi klawiature popryestawiiaz no skaraniwe boskie,tak pisy
ktos ci trcionke poprzestawial:-)

Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy:baffled: przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi:-D a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli:szok:
kobieto nie szalej,zebys nie przedobrzyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bo w dupe dostaniesz!!!!!!!

A&E jak sie czujesz dzisiaj?pomogly juz leki????????

reklama
Anabuba musze, a kto to zrobi? trudo, tak wypadla przeprowadzka na szybko i nic nie poradzimy:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

w sumie to juz prawie wszystko mam naszykowane, teraz w sumie moge sobie posiedziec i odpoczac chwike, bo nie dużo mi zostało...

To kiedy on wyjeżdza do pracy ? ja byłam przekonana ,ze wlipcu dopiero,
Masz rację ,wykorzystuj ,ale dlaczego tylko do pracy?:-D
Jedzie 3 lipca:tak::tak::tak:Ale stwierdzil ze chce pobyc troche z dziecmi bo pozniej zobaczy Ich najwczesniej po kilku miesiacach:tak:
Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy:baffled: przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi:-D a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli:szok:
Oszczedzaj sie babo:no:

WIKTORIA
Swietny jest ten Twoj Kamilek i bardzo podobny do Ciebie:tak::tak::tak:
Widze ze juz sie bierze pomalutku za chodzenia:-)

reklama
Moja calą trojca tez szybko zaczeła chodzic:tak:Dominik chodzil sam jak mial 10,5 miesiaca:tak:Klaudia pierwszy raz sie pusciła jak miala 9 miesiecy ale uderzyla sie glowa w szafe i zrobila sobie przerwe.Potem jak miala 11 miesiecy to sidzac na murku w piaskownicy zaczeła sobie podskakiwac i tak sie odbila ze wstala i poszła:tak::tak::tak:A Wiktoria roznie zaczynała bo najpierw sama sie podnosila bez podpierania sie o nic ale w sumie to zaczela chodzic jakos tak jak Klaudia:tak::tak::tak:

Ide zrobic mlody picie bo juz nie ma szans zeby spaly dalej:no:

Do góry