reklama
B
Beata1988
Gość
Dowikla babcia już z tego nie wyjdzie. Dają jej dwa trzy tygodnie :-(
B
Beata1988
Gość
Albo i też może to być z dnia na dzień, w każdej chwili... ach
To dobrze dałam znak że żyję lecę bo się Kubek obudził i coś marudzi, może później zajrzę jak dam radę, jak mnie nie zamęczy jeden z drugim hehe
To dobrze dałam znak że żyję lecę bo się Kubek obudził i coś marudzi, może później zajrzę jak dam radę, jak mnie nie zamęczy jeden z drugim hehe
Oby sie myliliJakie to smutneDowikla babcia już z tego nie wyjdzie. Dają jej dwa trzy tygodnie :-(
Pomodle sie za Twoja babcie
madziulanatasza
Fanka BB :)
Beatko to smutne co spotyka teraz Twoją babcię ,kolej życia, Ty wstępujesz na nową drogę życia ,a babcia na ostatni przestanek ...i ja odmówie modlitwę
madziulanatasza
Fanka BB :)
Tłukę w m-y czasie z Klaudia matematykę,udziela mi się jak patrzę na suwaczki :Oblicz sposobem pisemnym :Jeżeli Klaudia ma urodziny za 81 dni ,to za ile tygodni będzie miała urodziny??
Tłukę z nią matmę i zadania z treścią ...rany jakie ona cuda wymyśla)))))))))))))
Tłukę z nią matmę i zadania z treścią ...rany jakie ona cuda wymyśla)))))))))))))
witam sobotnio
idę nadrabiać
moje kochanie z imprezki wróciło wczoraj o 23.20 zastał mnie przy kompiei ha ha ha tylko 2 piwka wypiłreszta towarzycha bawiła się podobno do 4 rano ale film urwał się im koło 24dzwonił piotrka kumpel z pytaniem kto go do domu odwiózł bo nie wiepytałam piotrka czemu tak szybko wrócil powiedział że wyszedł on i jeszcze jeden kumpel który ma 4 m-cznego bombla bo powiedział że nie chciał żebym całą noc sama wstawała a i sobote męczyła sama bo on by miał pewnie kacatak więc zaskoczył mnie
dobra ide czytać nie uciekajcie:-)
idę nadrabiać
moje kochanie z imprezki wróciło wczoraj o 23.20 zastał mnie przy kompiei ha ha ha tylko 2 piwka wypiłreszta towarzycha bawiła się podobno do 4 rano ale film urwał się im koło 24dzwonił piotrka kumpel z pytaniem kto go do domu odwiózł bo nie wiepytałam piotrka czemu tak szybko wrócil powiedział że wyszedł on i jeszcze jeden kumpel który ma 4 m-cznego bombla bo powiedział że nie chciał żebym całą noc sama wstawała a i sobote męczyła sama bo on by miał pewnie kacatak więc zaskoczył mnie
dobra ide czytać nie uciekajcie:-)
Wróciłam z psiakiem ze spacerku i jeszcze coś Wam napiszę.
Dziś był kolejny truskawkowy dzień.
Kupiłam 3 kg.
1)porcja na surowo zanim do domu dotarłam.
2) truskawki gniecione z cukrem
3) porcja to mus z cukrem,ale nie taki wyszukany jak Adama Malinki
4) pierogi z truskawkami
5) zupa truskawkowa
6 ) koktail z truskawek
7) niedawno przed kompem surowe tak z 0.5 kg
8) właśnie zajadam kolejny talerz zupy truskawkowej
9) no i jeszcze zostały,aż szkoda ,żeby w lodówce stały.
Chyba im smutno tak samym na tym durszlaku
Chyba pójdę i im powiem ,że za chwilę będą zjedzone,bo język w tyłek wpada jak tak się na mnie patrzą.
No zjedz mnie,zjedz normalnie wołają do mnie.
TRUSKAWKOMANIACZKAJA MALINKA TY TRUSKAWKA JAK NICWłaśnie zjadłam ostatnią porcję truskawek i mogę z czystym sumieniem iśc spać.
Rano idę na bazarek .Zgadnijcie po co?
Dobrej nocki dziewczynki
Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :-):-):-):-):-):-):-)
ALE FAJNIUTKI DZIEŃ ZAZDROSZCZĘ...BAWCIE SIĘ ROBACZKI DOBRZE
SUPEROWO KOCHANA KWITNIESZ TAK TRZYMAĆna razie tylko Witam zaległosci nadrobie pózniej wczoraj zabalowaliśmy do 0.30 ;-)ale było super pogoda tylko nie dopisala ale towarzystwo doborowe chyba tego nam z mężem bylo trzeba Nawet sie zastanawialism z mężem czemu wczesnij sie tak nie spotykalismy z tą gałezia rodziny To jest cioteczna siostra mojego męża z ktora sie razem wychowywal bo moj mąż urodził sie w czerwcu a Beata w sierpniu Gabi latala po domu bawiła sie z piesekiem bo maja pokojowca Mele i caly czas wołal Mela Mela i za kotem jedzenia dużo smialimy sie ze porawiny poprawin Milego dnia
SKĄD JA TO ZNAM ......JA MAM WIZJE SPRZĄTNIĘTEJ KUCHNI OD RANA A TO JUŻ PRAWIE WIECZÓR A W KUCHNI DALEJ BURDELLOU mnie jest tak samoJak ide gdzies z jedna dziewczynka to po chwili zaczyna tesknic i woła rodzenstwo
Ja chyba wezme sie za porzadki poki dzieciaki bawia sie u Dominika:-)Ale jakos mi sie nie chce
Mam wizje co chce popsrzatac ale nie ma kto mnie w dupe kopnac
MOJE DZIECI PÓŹNO ZACZEŁY CHODZIĆ ADAM MIAŁ 14 M-CY JULIA 16 M-CY A GANGRENIAK TO NARAZIE ZAGADKAALE JAKOŚ MI NIE SPIESZNO TERAZ MAM GO PRZYNAJMNIEJ NA OKU JAK SIĘDZĘ NA BBMoja calą trojca tez szybko zaczeła chodzicDominik chodzil sam jak mial 10,5 miesiacaKlaudia pierwszy raz sie pusciła jak miala 9 miesiecy ale uderzyla sie glowa w szafe i zrobila sobie przerwe.Potem jak miala 11 miesiecy to sidzac na murku w piaskownicy zaczeła sobie podskakiwac i tak sie odbila ze wstala i poszłaA Wiktoria roznie zaczynała bo najpierw sama sie podnosila bez podpierania sie o nic ale w sumie to zaczela chodzic jakos tak jak Klaudia
Ide zrobic mlody picie bo juz nie ma szans zeby spaly dalej
NO I GDZIE POUCIEKAŁYŚCIE???????
IDĘ NA POBOCZE..........
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja Malinka nie uciekam ide kaszke zrobic i dzieci kompac ale bede z doskoku
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
:-):-):-)dobre:-):-)
GRTAULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witamy!
a gdzie oddzielanie mysli??????????:-):-):-)
ktos ci trcionke poprzestawial:-)
kobieto nie szalej,zebys nie przedobrzyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bo w dupe dostaniesz!!!!!!!
A&E jak sie czujesz dzisiaj?pomogly juz leki????????
Tak dziekuje juz duzo lepiej bolu juz prawie w ogole nie mam a z sikaniem tez sie juz unormowalo
A moje dziecie rozbrykane smieje sie ciągle i z byle czego chyba sie wyspał
Super fotki maly usmiechnety od ucha do ucha
Mnie ciekawi kiedy moja mala zacznie chodzic jak narazie tylko stoi przy stole czy przy meblach ale sie przy nich sama nie porusza m ma caly czas nadzieje ze do wakacji bedzie chodzila ale ja raczej w to watpieMoja calą trojca tez szybko zaczeła chodzicDominik chodzil sam jak mial 10,5 miesiacaKlaudia pierwszy raz sie pusciła jak miala 9 miesiecy ale uderzyla sie glowa w szafe i zrobila sobie przerwe.Potem jak miala 11 miesiecy to sidzac na murku w piaskownicy zaczeła sobie podskakiwac i tak sie odbila ze wstala i poszłaA Wiktoria roznie zaczynała bo najpierw sama sie podnosila bez podpierania sie o nic ale w sumie to zaczela chodzic jakos tak jak Klaudia
Ide zrobic mlody picie bo juz nie ma szans zeby spaly dalej
Dziewczyny a ile mialy wasze maluchy jak zaczely chodzi ????
ja mam taki pchacz w piwnicy ale nie wiem czy go wyciagnac nie wiem czy to dla niej nie zawczesnie???
my juz po zakupch nalatalam sie dzisiaj jak glupia pojechalismy po 14 a
dopiero teraz wrocilismy
Kupiam Emily dzis zyrafe z fisher price fajna jetst podoba mi sie ale ja sadze ze Emily juz ma dosc zabawek i potem sama nie wie czym ma sie bawic ale tak to jest jak tatus rozpieszcza coreczke
Załączniki
Podziel się: