reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem, tylko robiłam sobie śniadanie :-)
Maluchy śpią, mąż z Benjaminem zakupy weekendowe przynieśli. Zaraz muszę je rozpakować.
Wczoraj mąż wziął Benjamina i Borysa do figloraju w centrum handlowym. Chłopcy się wyszaleli, że wieczorem padli jak młode szczygły.
Nadusia na początku była szczęśliwa, że ma mamę tylko dla siebie, ale po godzinie zaczęła szukać braci. Czegoś jej brakowało :-D
U mnie jest tak samo:tak:Jak ide gdzies z jedna dziewczynka to po chwili zaczyna tesknic i woła rodzenstwo:tak::tak::tak:
Ja chyba wezme sie za porzadki poki dzieciaki bawia sie u Dominika:-)Ale jakos mi sie nie chce:no:
Mam wizje co chce popsrzatac ale nie ma kto mnie w dupe kopnac:-D:-D:-D

reklama
A ja sobie obejrzałam willa i grace ,teraz wlasnie wycieram kurze,yagldam ,a tu tlumow nie ma ,dyieciaki mi klawiature popryestawiiaz no skaraniwe boskie,tak pisy

Witam i ja:tak::tak: ja juz porzadki mam porobione tylko jeszcze na zakupy musze jechac bo u nas dlugo weekend:tak::tak:Emily spi wiec wpadlam sie przywitac i troche poczytac:tak::tak: ale zaraz musze znowu spadac bo musze sie ubrac itd:tak:
Ania napisala mi dzisiaj smsa ze dojechali szczesliwie:tak::tak::tak: ale nie wiem o ktorej byli na miejscu jeszcze mi nie odpisala:rofl2::rofl2:

CHWALĘ SIĘ :

Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Masz tez z czego byc dumna :tak:

witam nowa mamusie:tak::tak:

Wróciłam z psiakiem ze spacerku i jeszcze coś Wam napiszę.
Dziś był kolejny truskawkowy dzień.
Kupiłam 3 kg.:szok::szok::-D:-D:-D
1)porcja na surowo zanim do domu dotarłam.:-D:-D:-D
2) truskawki gniecione z cukrem :-D:-D:-D
3) porcja to mus z cukrem,ale nie taki wyszukany jak Adama Malinki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
4) pierogi z truskawkami
5) zupa truskawkowa
6 ) koktail z truskawek
7) niedawno przed kompem surowe tak z 0.5 kg
8) właśnie zajadam kolejny talerz zupy truskawkowej
9) no i jeszcze zostały,aż szkoda ,żeby w lodówce stały.
Chyba im smutno tak samym na tym durszlaku :-D:-D:-D:-D
Chyba pójdę i im powiem ,że za chwilę będą zjedzone,bo język w tyłek wpada jak tak się na mnie patrzą.
No zjedz mnie,zjedz normalnie wołają do mnie.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No ty to szalejesz z tymi truskawkami mi to by sie juz one chyba zbrzydly;-);-)

Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo :tak::tak::tak::tak:
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)
No to super odpoczniecie sobie troszke:tak::tak: nic tylko pozazdroscic:tak::tak:

witamy :-):-):-):-)

jak to po co????? :-D:-D:-D:-D:-D po truskawki !!!!!!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no dokladnie a po co by innego:-):-):-):-)

M własnie pojechał odwieść Oliwkę do babci :tak::tak::tak::tak:
a potem jedziemy razem do Aquaparku :tak::tak::tak::tak::tak::-) poszalejemy trochę :-p
fajnie ten dzisiejszy dzień się zapowiada :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
idę się wydepilować wszędzie :tak::tak::tak::tak: bo na basenie musze byc gładziutka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to super spedzicie dzien:tak::tak:

A ja sobie popsrzatałam i zaraz klade mlode spac:tak::tak::tak:Bede miała czas dla siebie bo w sumie wszystko mam juz porobione:-);-)
Po obiadku pojedziemy na jakies zakupki bo w lodowce mam troszke pusto:-D:-D

a ja jakos sie pozbierałam po wczorajszych szalenstwach Zupka sie gotuje podkurzałam zmieliłam mieso na jutro na pulpety południu dzieciaki starszaki wrócą od mojej mamy ale juz mi smutno bo mąz na noc idzie na noc do pracy a ostatnio tak fajnie sie dogadujemy ups żebym nie zapeszyla :zawstydzona/y::tak::-D

Ale fajnie Joanna ci sie poukładało ,że hoho ,jak przypomnę sobie twoje pierwsze posty ,to normalnie zupełnie inną osóbkę teraz widzę ,tak trzymaj:tak::-D

reklama
Do góry