reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jedzie 3 lipca:tak::tak::tak:Ale stwierdzil ze chce pobyc troche z dziecmi bo pozniej zobaczy Ich najwczesniej po kilku miesiacach:tak:

Oszczedzaj sie babo:no:
Piękna postawa jak na męzczyznę ,normalnie taki facet to skarb:tak::-D
Wiktoria faktycznie śmieszek i słodziak z niego,i do chodzenia już się garnie:-D

Anabuba ,postaram się oddzielac myśli przecinkami itd,ale jak się spieszę to tak mam ,dziwne ,że nierozumiecie:-D:-D:-D:-D:-Dco miałam na myśli:-D

reklama
Moja Klaudia 10 muiesięcy miała jak zaczęła chodzić ,więc szybciutko ,a Ksawierek 13 miesięcy jak zaczął się puszczać ,za to długo raczkował ,bo Klaudia szybko zaczęła chodzić i nie raczkowała prawie wcale:tak:

Piękna postawa jak na męzczyznę ,normalnie taki facet to skarb:tak::-D
Wiktoria faktycznie śmieszek i słodziak z niego,i do chodzenia już się garnie:-D

Anabuba ,postaram się oddzielac myśli przecinkami itd,ale jak się spieszę to tak mam ,dziwne ,że nierozumiecie:-D:-D:-D:-D:-Dco miałam na myśli:-D
Zobaczymy jak ta Jego postawa bedzie wygladala w praktyce:tak::tak::tak:Bo juz cos wspominal ze bedzie jezdzil pomagac temu chlopakowi ktoremu sprzedal warsztat
MADZIULKA
Ja rozumiem co piszesz:-):tak:

Witam się z rana.
Ale mam dobry humorek mimo że pogoda nie za bradzo :tak::tak::tak::tak:
zawozimy Oliwkę do teściowej i...........zostaje na noc i jedziemy do niej dopiero jutro jakoś po południu tam na obiadek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale sobie odpoczniemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)
eeeeeeeee no to Tobie to dobrze a raczej Wam :-D
kurcze co chalpy nie rozniesiecie dzisiaj hehehe
no ale bawcie sie :tak:
Lecę się ubrać i zacznę odgruzowywać dom:-D:-D,muszę dziś pomyć okna ,w końcu sosny przestały pylić ,pstryknę potem pokój wytapetowany w czwartek prze nasz team M&K :-DObiad mam dziś z wczoraj ,bo sądziłam ,że będe dziś w przcy wiec narobiłam bigosiku z młodej kapustki ,mam też trochę leczo z cukini i papryki z kiełbaską ,namieszam i palce lizać:eek:Mam wolne ,pięknie po prostu ,ale jutro jadę do pracy:tak:Moi sąsiedzi pojehali do warszawy na ślub wnuczki ,a ja opiekuję sie ich kotami ,kazałam pozdrowić Mamę helenki:-D:-D:-DI cokolwiek ciałam napisać ,to nie pamiętam już ,wy teraz piszcie:tak:;-)
Patrysia jak tam nocka?
nocka?? nie bylo nocki :sorry: zasnal chory - zarazil sie ode mnie :baffled:
nie mogłam sobie odmówic ,by wam tego nie pokazać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hahaha dobre

Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy:baffled: przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi:-D a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli:szok:
kochana Ty nie przesadzaj daj troche na luz niech chlopcy Cie wyrecza :tak:;-)
A moje dziecie rozbrykane smieje sie ciągle i z byle czego chyba sie wyspał
hehe ale fajnie wyszedl :tak:

no a ja tylko wpadlam napisac ze juz mam posptrzatane obiadek zjedzony maly poszedl z tata na spacer a ja chyba ide do nich dolaczyc bo nie pada a tak swiezo na dworze :tak::-D
do wieczorka

Ja też siedzę teraz na podwórku z M i przy betoniarce.Oprócz tego ,że studzience wieko muruje to i taras przed domkiem wylewa,to mu towarzysze:-D

A u nas piękny dzień ,trochę mocno wieje ,ale ciepło i słonecznie,jakbym miała tvn wierzyć to cały tydzień bym z domu nie wyszła ,a w sumie mokre były 2 dni:tak:

reklama
Cześć dziewczyny.

Mam chwilę czasu to zawitam do Was!

Wiadomo przed ślubem coraz więcej na głowie coraz mniej czasu itd....
Ach już mi się nic nie chce. Z babcia bardzo źle, ostatnio miała zatrzymanie akcji serca, od tamtej pory ma bardzo niskie ciśnienie.

Nie będę nadrabiać zaległości bo bym do jutra siedziała :tak:

Do góry