reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam popoludniowo:-)
wpadlam troche poczytac
posprztane,obiad zrobiony,Paulina u babci,mala wlasnie wstala po 40 minutach snu i je,P poszedl do brata na budowe a ja mam w koncu chwilke:-)
pogoda barowa!!!!

A moj Dominik obudzil mi Klaudie i drze sie jak opetana:no::no::no:Oby mi Wiktorii nie obudzila bo zwariuje:wściekła/y::no:
Wypilam sobie capucinko i myslałam ze sobie posiedze ale wyglada na to ze jednak nie

Na razie obydwie leza w łozeczkach i nie mam zamiaru Ich wyciagac;-)Klaudia przestała beczec ale obudziła mi Wiktorie:wściekła/y::no:
Cholera i jeszcze zaczeło padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:M dzwonil ze z pracy wroci najwczesniej po 16 wiec dopiero wtedy zaczniemy sie szykowac na zakupy.
Ale dzisiaj jest ostatni dzien w pracy:tak:W poniedzialek tylko pozalatwia wszystkie formalnosci i od wtorku bede Go wykorzystywała na maksa:-);-)oczywiscie jesli chodzi o obowiazki domowe i pomoc przy dzieciach:tak::tak::tak:

Dowikla ,gratki z okazji sprzedaży ,super i grosz jest i miejsca nie zajmuje:-D
tak to z dziećmi jest,jest szansa,ze Klaudia przyśnie???
Umnie nadeszła wiekopomna chwila ,jak w listopadzie wycinaliśmy drzewa na działce to wysięgnik zarwał nam studzienkę ,bo śniegiem była przykryta i nie zauważyli i tak dziś przedostatniego dnia maja ,mój m wziął się za zacementowanie pokrywy na nowo
icon_tancze.gif
,

Na razie obydwie leza w łozeczkach i nie mam zamiaru Ich wyciagac;-)Klaudia przestała beczec ale obudziła mi Wiktorie:wściekła/y::no:
Cholera i jeszcze zaczeło padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:M dzwonil ze z pracy wroci najwczesniej po 16 wiec dopiero wtedy zaczniemy sie szykowac na zakupy.
Ale dzisiaj jest ostatni dzien w pracy:tak:W poniedzialek tylko pozalatwia wszystkie formalnosci i od wtorku bede Go wykorzystywała na maksa:-);-)oczywiscie jesli chodzi o obowiazki domowe i pomoc przy dzieciach:tak::tak::tak:
To kiedy on wyjeżdza do pracy ? ja byłam przekonana ,ze wlipcu dopiero,
Masz rację ,wykorzystuj ,ale dlaczego tylko do pracy?:-D

Moi teraz oglądaja dzieciaki górą na dwójce ,bardzo to lubą oboje,lubią też miec dzień trolla ,który zawsze w piątki sobie urządzają.............................................
to znaczy ,że nie muszą się myć:-D:-D:-D
dobre!!!!!!!!!!!!!!

Naprawde jestem sama, czasami próbuje byc ojcem dla dzieci, ale jakoś mu to nie wychodzi:-:)-:)-(Już nie mieszkamy razem, przychdzi, taki pies ogrodnika, nie jesteśmy razem a on pilnuje, żebym czasem kogoś nie poznała:wściekła/y::wściekła/y:
wspolczuje Ci,ale czasami lepiej byc samemu niz z kims na sile

ADam mógłby mieć dzień trola codziennie julka to czyścioch i prysznic sobie robi rano i wieczorem:-D
słuchajcie adam przyszedł ze szkoły pyta gdzie idziesz piotrek ten na impre ide adacho adam ale taką z alkoholem ???? piotrek no tak...adam to może skocze po picie do warzywniaka ? piotrek ale jeszcze jest butelka mineralki...adam ale jutro będziesz miał KACA:szok::szok:piotrek nie nie będe miał:tak: (taaaaaa!!!!!!) na to włącza się julka a co to jest kac????????// odpowiedz adama: kac to Katowanie Alkoholem Choleryka:-D:-D:-D
te ich teksty!!!!!!!!!
powinnas je spisywac i opublikowac jako zart przedskzolaka:-)

Robie sobie babyboomowe suwaczki:tak::tak::tak:
Ale mam radoche:-D:-D:-DBo mi pierwszy udal sie od razu
no lae widze ze nzawalas szcypiorki:-)

Witam sie wieczoro poczytała ale tak mnie wkuża komp ze nie odpisze przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Kamilek sie przebudził i lulam go we wózku Martynka jeszcze nie spi.Ale nerwowa jestem wszystko mnie wnerwia:tak:
ja tam stawiam na ciaze:-D:-D:-D

Za dużo się wydarzyło, za dużo żalu do siebie, brak zaufania. Podniósł na mnie rękę, to nie ma sensu:-(
ja na Twoim miejscu tez bym odeszla gdyby moj podniosl na nie reke.
lepiej zeby dzieci mialy tylko mame ale szczesliwa i spokoj w domu

Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobić:-D:-D:-Dale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
szcseliwa i zadowolona mama to szczesliwe dzieci-pamietaj o tym!
a my jestesmy od poprawiania humoru
terpaia BB zawsze dziala!!!!!!!!!!!!!111:-D:-D:-D:-D:rofl2:

no to dobrze ze poszlas do szpitala :tak:
dobrze ze to tylko zapalenie pecherza :tak:

a wysypka moze ma skaze bialkowa??
a dusznosci i chrypka nie mam pojecia skad :eek:
no nistety a skaze bialkowa i alergi na inne pokarmy,na zel na zabkowanie tzn na lidokaine,na suchy pokarm dla ryb i pewni na jakies pylki tez

słuchajcie adam czyta julce frankilna w łóżku "franklin i złoty interes" w bajce chodzi o to że franklin chce zabawke zestaw suer dedektywa ale nie ma tyle kasy prosi rodziców ci mówią że może zarobić więc maluje płot zmywa naczynia w końcu ma pieniądze i kupuje go ....skończył adaś czytać i pyta julkę -to jaki morał z tej bajki????????/ julia myśli cisza w pokoju nagle słyszę odpowiedź julki-"JAK SIĘ NIE MA MIEDZI TO SIĘ NA DUPIE SIEDZI" no wyje z niej:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-Dsikam:-D:-D:-D:-D

Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta:-D:no:
ciesz sie bo nidlugo wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oliwka smacznie mi spi i niedługo M przyjdzie z pracy.Ma cały weekend wolny,normalnie wierzę,dawno nie miał weekendu wolnego.

nie było mnie pół dnia a Wy tyle naskrobałyscie że szok.ale jakoś zdołalam nadrobić.

A ja bardzo fajnie spedziłam popołudnie.Wybrałam się z moimi 2 kolezankami i ich dziecli do takiej wielkiej sali zabaw dla dzieci.Było bombowo_Oliwka sie wyszalała na maxa.

Były kulki,zjezdżalnie,auta,chulajnogi,bujaki,małpi gaj ,mozna się było wspinac do samego sufitu.rózne schowki,dzieciaki bawiły sie wysmienicie.To ja sie momentami bałam tak wysoko wchodzić bo mam lek wysokosci a nasze dzieciaki rwały do góry i to bez żadnego strachu.

potem przyjechalismy do domu.Siostra przyjechała z dzieciakami.Wiec Oliwka szalała z kuzynką.Razem się nawet kapała,znowy cała łazienka zalana.
I po 21.00 ładnie usneła.

A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy :-p:-p:-p:-p:-p:-p
niestety na fryzjera się nie nadaję :-D:-D:-D:-D:-D:-Dza krutko ja obciełam,wygląda jak paź :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
fajnie ze mialyscie tak milo:-)

reklama
Witam,
nie mam czasu czytac wpadłam tylko napisac że nie załapałam sie na 4g w ramach tej akcji, o 9.30 tam bylismy(zaczynało sie od 10) a już bylismy gdzies 100tni w kolejce, a po 15 mon jego badanie, wiec od razu pojechalismy do domu jak się dowiedzieliśmy:baffled: przywuozlam piekarni, ale nawet nie mam czasu go rozpakowac, teraz to wszystko pakuje bo jeżdzi tir z meblami, wlasnie chłopcy wynosza wszystko, a ja całe resztki musze pakowac, dzisiaj będziemyspac na ziemi:-D a Patryk juz u babci bedzie spał.. ja już padam, a to dopiero początek....jedną szafę wzieli:szok:

Do góry