wiktoria12
Mama i żona :)
No niezłe można sie przebadać
A tak wogule to ja już mam posprzątane obiadek już jedliśmy dzisiaj był barszcz z uszkami.Kamilek już wstał a Martynka jeszcze spi poszła do drugiego pokoju i sama zasneła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niezłe można sie przebadać
No to gratuluje
Z daleka nie wiedziałam o co kamanMusiałam sobie powieszyc
A ja musze sie pochwalic ze sprzedałam dzisiaj rano wozek po dziewczynkach
To kiedy on wyjeżdza do pracy ? ja byłam przekonana ,ze wlipcu dopiero,Na razie obydwie leza w łozeczkach i nie mam zamiaru Ich wyciagac;-)Klaudia przestała beczec ale obudziła mi Wiktorie
Cholera i jeszcze zaczeło padacM dzwonil ze z pracy wroci najwczesniej po 16 wiec dopiero wtedy zaczniemy sie szykowac na zakupy.
Ale dzisiaj jest ostatni dzien w pracyW poniedzialek tylko pozalatwia wszystkie formalnosci i od wtorku bede Go wykorzystywała na maksa:-);-)oczywiscie jesli chodzi o obowiazki domowe i pomoc przy dzieciach
dobre!!!!!!!!!!!!!!Moi teraz oglądaja dzieciaki górą na dwójce ,bardzo to lubą oboje,lubią też miec dzień trolla ,który zawsze w piątki sobie urządzają.............................................
to znaczy ,że nie muszą się myć
wspolczuje Ci,ale czasami lepiej byc samemu niz z kims na sileNaprawde jestem sama, czasami próbuje byc ojcem dla dzieci, ale jakoś mu to nie wychodzi:---(Już nie mieszkamy razem, przychdzi, taki pies ogrodnika, nie jesteśmy razem a on pilnuje, żebym czasem kogoś nie poznała
te ich teksty!!!!!!!!!ADam mógłby mieć dzień trola codziennie julka to czyścioch i prysznic sobie robi rano i wieczorem
słuchajcie adam przyszedł ze szkoły pyta gdzie idziesz piotrek ten na impre ide adacho adam ale taką z alkoholem ???? piotrek no tak...adam to może skocze po picie do warzywniaka ? piotrek ale jeszcze jest butelka mineralki...adam ale jutro będziesz miał KACApiotrek nie nie będe miał (taaaaaa!!!!!!) na to włącza się julka a co to jest kac????????// odpowiedz adama: kac to Katowanie Alkoholem Choleryka
no lae widze ze nzawalas szcypiorki:-)Robie sobie babyboomowe suwaczki
Ale mam radocheBo mi pierwszy udal sie od razu
ja tam stawiam na ciazeWitam sie wieczoro poczytała ale tak mnie wkuża komp ze nie odpisze przepraszamKamilek sie przebudził i lulam go we wózku Martynka jeszcze nie spi.Ale nerwowa jestem wszystko mnie wnerwia
ja na Twoim miejscu tez bym odeszla gdyby moj podniosl na nie reke.Za dużo się wydarzyło, za dużo żalu do siebie, brak zaufania. Podniósł na mnie rękę, to nie ma sensu:-(
szcseliwa i zadowolona mama to szczesliwe dzieci-pamietaj o tym!Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobićale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
no nistety a skaze bialkowa i alergi na inne pokarmy,na zel na zabkowanie tzn na lidokaine,na suchy pokarm dla ryb i pewni na jakies pylki tezno to dobrze ze poszlas do szpitala
dobrze ze to tylko zapalenie pecherza
a wysypka moze ma skaze bialkowa??
a dusznosci i chrypka nie mam pojecia skad
sikamsłuchajcie adam czyta julce frankilna w łóżku "franklin i złoty interes" w bajce chodzi o to że franklin chce zabawke zestaw suer dedektywa ale nie ma tyle kasy prosi rodziców ci mówią że może zarobić więc maluje płot zmywa naczynia w końcu ma pieniądze i kupuje go ....skończył adaś czytać i pyta julkę -to jaki morał z tej bajki????????/ julia myśli cisza w pokoju nagle słyszę odpowiedź julki-"JAK SIĘ NIE MA MIEDZI TO SIĘ NA DUPIE SIEDZI" no wyje z niej
ciesz sie bo nidlugo wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Michał ostanio wcale nie pozwalał mi wejść do klasy gdy odprowadzalam go do przedszkola, mówił:"mama tam masz drzwi, dalej nie idź!" Dobra se myśle, pewnie młodemu obciach robię bo całuję go przy dzieciach.Aż dziś złapała mnie wychowawczyni i mówi,że Michał bił się z kolegą, kurde a jak pytałam dlaczego ma zadrapane oko to mówił że nie pamięta
fajnie ze mialyscie tak milo:-)Oliwka smacznie mi spi i niedługo M przyjdzie z pracy.Ma cały weekend wolny,normalnie wierzę,dawno nie miał weekendu wolnego.
nie było mnie pół dnia a Wy tyle naskrobałyscie że szok.ale jakoś zdołalam nadrobić.
A ja bardzo fajnie spedziłam popołudnie.Wybrałam się z moimi 2 kolezankami i ich dziecli do takiej wielkiej sali zabaw dla dzieci.Było bombowliwka sie wyszalała na maxa.
Były kulki,zjezdżalnie,auta,chulajnogi,bujaki,małpi gaj ,mozna się było wspinac do samego sufitu.rózne schowki,dzieciaki bawiły sie wysmienicie.To ja sie momentami bałam tak wysoko wchodzić bo mam lek wysokosci a nasze dzieciaki rwały do góry i to bez żadnego strachu.
potem przyjechalismy do domu.Siostra przyjechała z dzieciakami.Wiec Oliwka szalała z kuzynką.Razem się nawet kapała,znowy cała łazienka zalana.
I po 21.00 ładnie usneła.
A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy
niestety na fryzjera się nie nadaję za krutko ja obciełam,wygląda jak paź taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną