reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wlasnie sprawdzilam cene niekapka aventu:szok::szok::szok:
to nie dla mnie.juz wole dac 20zł za mydlo oilatum.....
no lae ostatnio kupiłam małej mydło z serii Oillan produskcji AA kosztuje jakies 9 zł za kostke i jak narazie sie psrawdza,mała ma ładnie nawilzona skóre i zadnych podrazneine

reklama
wlasnie sprawdzilam cene niekapka aventu:szok::szok::szok:
to nie dla mnie.juz wole dac 20zł za mydlo oilatum.....
no lae ostatnio kupiłam małej mydło z serii Oillan produskcji AA kosztuje jakies 9 zł za kostke i jak narazie sie psrawdza,mała ma ładnie nawilzona skóre i zadnych podrazneine
ja niekapka dostalam na szczescie od znajomej :tak:;-)

ok ja sie zbieram na dwor z mlodym:-D

a niekapek widzialam na jakiesj stronie w necie to 25zł plus przesylka za 200ml, na alegro taki sam to 23-25zł plus przesuylka..

niestety za drogo.moja mała jak jej przytrzymamam i dobrze dozuje to sie ze szklanki zwyklej tez napije.
a ostatnio anuczyła sie siorbac:-)
jak jej daje zupe czy cos to tylko siorbie:-):-):-)

moja julka jest niemożliwa siedzi w łazience i po raz 10 dziś robi sobie makijaż no błyszczyk na usta krem nawet rzęsy ....mówie jej w końcu julka co ty się tak pacykujesz a ona no muszę ja wcale nie ty jesteś śliczna i bez makijażu na co moja kochana córka ale bez makijażu to ja taka naga jestem:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Da gdzie to usłyszała to pojęcia nie mam bo ja nigdy tak nie mówie:no::-D:-D:-D
no i chwale się uwaga.......ANTOŚ SAMI PIJE PICIU Z BUTELKI SAM JĄ SOBIE TRZYMA I DOZUJE:tak::tak::tak:No to teraz czas na naukę picia z niekapka kupiłam mu taki aventa z białym ustnikiem miękim może da rade,,,,,,........od kiedy wasze dzieciaczki piły z niekapka????

malinka moja Lena tez tak zaczęła trzymac butle ale radocha teraz daję jej soczek czy mleko to juz nie musze jej trzymac tylko sama pije więc gratki dla Antka że odciąża mamusię:-D ale niekapka za cholerę nie chce niefortunnie na spacer L wziął butlę z tym ustnikiem była głodna ale nie chciała za nic pić z tego więc na razie spasowaliśmy

madziulanatasza mam 25 lat,dwojke łobuzów jak juz pisałam ,szczerze to chciałabym sie jakos spełniac zawodowo,ale malutką jakoś byłoby mi smutno zostawiac w żłobku,dlategoż w domku pui co siedze,byc moze od nowego roku na studia wrócę.
Acha noi z bydgoszczy jestem:))))
Miło mi, miło cię poznać :-D

no zgadnij gdzie:sorry::sorry::sorry::sorry:
tam gdzue inni nie widza:-)

no podobno nie przenika do mleka i czytajac jego skald itd powinien byc skuteczny ale takimi prepartami czasami sie poprostu dluzje leczy
Ot i cała tajemnica ,a ja już myślałam ,że mam sekretne 2 życie:rofl2::no:
no madziula gdzie ty się wałęsasz??????????:-D:-D
włącz kobieto czasami swoje gg:tak::tak::tak:
już włączam

moja julka jest niemożliwa siedzi w łazience i po raz 10 dziś robi sobie makijaż no błyszczyk na usta krem nawet rzęsy ....mówie jej w końcu julka co ty się tak pacykujesz a ona no muszę ja wcale nie ty jesteś śliczna i bez makijażu na co moja kochana córka ale bez makijażu to ja taka naga jestem:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Da gdzie to usłyszała to pojęcia nie mam bo ja nigdy tak nie mówie:no::-D:-D:-D
no i chwale się uwaga.......ANTOŚ SAMI PIJE PICIU Z BUTELKI SAM JĄ SOBIE TRZYMA I DOZUJE:tak::tak::tak:No to teraz czas na naukę picia z niekapka kupiłam mu taki aventa z białym ustnikiem miękim może da rade,,,,,,........od kiedy wasze dzieciaczki piły z niekapka????
Gratulacje dlaANTKA I dla Julusi ślicznotki ta to się umie lansować:-D

z racji ze Weronika dzis pozno wstala to teraz malpa usnac nie chec.lezy w lozeczku i cos gada do siebbie ale postep bo lezy-wczesniej stala i skakała:-)
jak do 16 nie usnie to w ogole nie dam jej spac

Hurrrra! Skończyłam sprawdzać :-)
Jutro znów będę sprawdzać :-(
Idę na jakieś zakupy i może zdążę jakiś obiad zrobić. :-p
W weekend pewnie czasu nie będzie, żeby tu zajrzeć, więc życzę wszystkim udanego weekendu! :tak:

Hurrrra! Skończyłam sprawdzać :-)
Jutro znów będę sprawdzać :-(
Idę na jakieś zakupy i może zdążę jakiś obiad zrobić. :-p
W weekend pewnie czasu nie będzie, żeby tu zajrzeć, więc życzę wszystkim udanego weekendu! :tak:
Myszunia ,ale ty zalatana jesteś kobitka:tak::tak:
Klaudia ma w czwartek test 3-cioklasisty ,pękam, z ostatniego testu na 40 punktów dostała tylko 24 ,no masakra jakaś:szok:

Myszunia ,ale ty zalatana jesteś kobitka:tak::tak:
Klaudia ma w czwartek test 3-cioklasisty ,pękam, z ostatniego testu na 40 punktów dostała tylko 24 ,no masakra jakaś:szok:
Nie jest to tragicznie, ale rewelki też nie ma :zawstydzona/y: Czytałam ostatnio o teście szóstoklasistów, podobno średnia krajowa była 22 pkt na 40 - to nie jest zbyt dobry wynik. :no:

reklama
Teraz to już naprawdę spadam! :tak:
Do poniedziałku kobitki! :-)
Odpocznijcie sobie w weekend (za mnie też - bo nie dam rady! :zawstydzona/y:).
Papatki! :cool::cool::cool:

Do góry