reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie jest to tragicznie, ale rewelki też nie ma :zawstydzona/y: Czytałam ostatnio o teście szóstoklasistów, podobno średnia krajowa była 22 pkt na 40 - to nie jest zbyt dobry wynik. :no:
Tyle ,że ostatnio szło jej super ,bo z ostatnich testów dostawała po 32 i 34 punkty ,a tu taka obsuwa i lękam się o ten ,bo znając roztrzepanie i przejęcie sie klaudii tematem to pogrom jakis będzie:szok:

reklama
Teraz to już naprawdę spadam! :tak:
Do poniedziałku kobitki! :-)
Odpocznijcie sobie w weekend (za mnie też - bo nie dam rady! :zawstydzona/y:).
Papatki! :cool::cool::cool:
miłego:-)
halo????jest tu ktoś????:eek:

no ja jetsem ale strony mi sie nie odsweirzyly i musialam w opiecu napalic zeby wode nagrzac

a Weronika dzis spac nie bedzie:no::no::no::no:
kokosiła sie w łózeczku chyab z godzien ,ale nie usanłea wiec pojdzie spac pewnie po dobranocce.musi jakos te 3 godziny wytrzymac:-)
wszytsko przez to ze od poniedzialku nie była na dowrzu

Mi nawet jest zimno jak mam okno otwarte:no:Ale musze miec bo juz jestem do tego przyzwyczajona:-)
Dzieciaki juz dostaja z głowa przez ta pogode:wściekła/y:Umowilam sie z siora ale chyba nic z tego nie bedzie bo az strach wyjsc z domu tak sie ciemno teraz zrobilo:no::no::no:Moze do wieczora sie rozpogodzi

Część z was ma takie śliczne bebe boomowe suwaczki,o la la :tak:Nic się nie przejmuj Anabuba chyba każda z nas robi literówki ,a ja jeszcze do tegoczęsto pisze na caps locku,i z reguły już mi sie nie chce tego przepisywać i często zostaje troche tak :tak:a trochę tAK:-D

reklama
Jestem sama tylko z Nadusią w domu. Mąż wziął Borysa i Benjamina do firmy, bo musiała jeszcze cos załatwić.
Boże, jaka błoga cisza :-D
Idę się z małą pobawić.

Do góry