reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moja julka jest niemożliwa siedzi w łazience i po raz 10 dziś robi sobie makijaż no błyszczyk na usta krem nawet rzęsy ....mówie jej w końcu julka co ty się tak pacykujesz a ona no muszę ja wcale nie ty jesteś śliczna i bez makijażu na co moja kochana córka ale bez makijażu to ja taka naga jestem:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Da gdzie to usłyszała to pojęcia nie mam bo ja nigdy tak nie mówie:no::-D:-D:-D
no i chwale się uwaga.......ANTOŚ SAMI PIJE PICIU Z BUTELKI SAM JĄ SOBIE TRZYMA I DOZUJE:tak::tak::tak:No to teraz czas na naukę picia z niekapka kupiłam mu taki aventa z białym ustnikiem miękim może da rade,,,,,,........od kiedy wasze dzieciaczki piły z niekapka????

moja julka jest niemożliwa siedzi w łazience i po raz 10 dziś robi sobie makijaż no błyszczyk na usta krem nawet rzęsy ....mówie jej w końcu julka co ty się tak pacykujesz a ona no muszę ja wcale nie ty jesteś śliczna i bez makijażu na co moja kochana córka ale bez makijażu to ja taka naga jestem:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-Da gdzie to usłyszała to pojęcia nie mam bo ja nigdy tak nie mówie:no::-D:-D:-D
no i chwale się uwaga.......ANTOŚ SAMI PIJE PICIU Z BUTELKI SAM JĄ SOBIE TRZYMA I DOZUJE:tak::tak::tak:No to teraz czas na naukę picia z niekapka kupiłam mu taki aventa z białym ustnikiem miękim może da rade,,,,,,........od kiedy wasze dzieciaczki piły z niekapka????
genialna :-D:-D:-D:-D
Sewek pil z niekapka odkad sam sobie trzymal butelke czyli ok 8-9 miesiaca :tak:

to przyuczam gangrenę będzie z kubkiem na spacerku jak facet wyglądał a nie jak dzidziuś:tak::tak::tak::tak:za to moja julka kocha butelki antka jak tylko mu wymieniam na nową to starą ona rekwiruje niby dla lalek ale potem widze jak picie dla siebie do niej wlewa:tak::sorry:no nic nie zabraniam jej bo ona szybko z butli przestała pić bo jak miała 15 m-cy to wszystk łyżką jadła ni i kubeczek do picia:tak::tak:a teraz to może zazdrość o antochę wychodzi z niej:sorry::sorry::sorry:
a i powiem wam że ze wszystkich butelek które miałam najlepsze tzn najtwarlsze i najwygodniejsze są butelki bebe confort są rewelka a do tego śliczne:tak:

musze konczyc ankiete, a kurde ***** wielkie bo trzeba czekac az sieilmik z reklama odtworzy i doiero potem mozna odpowiedziec:baffled: ale jak jiz tyle przeszłąm to poczekam:baffled::baffled::baffled::baffled:
Paticzeka żeby zagrac:-D:-D:-D

to przyuczam gangrenę będzie z kubkiem na spacerku jak facet wyglądał a nie jak dzidziuś:tak::tak::tak::tak:za to moja julka kocha butelki antka jak tylko mu wymieniam na nową to starą ona rekwiruje niby dla lalek ale potem widze jak picie dla siebie do niej wlewa:tak::sorry:no nic nie zabraniam jej bo ona szybko z butli przestała pić bo jak miała 15 m-cy to wszystk łyżką jadła ni i kubeczek do picia:tak::tak:a teraz to może zazdrość o antochę wychodzi z niej:sorry::sorry::sorry:
a i powiem wam że ze wszystkich butelek które miałam najlepsze tzn najtwarlsze i najwygodniejsze są butelki bebe confort są rewelka a do tego śliczne:tak:
ja mam z aventa wszystkie i niekapka tez :tak:

:-D:-D:-D
Gratulacje dla Antka:tak::tak::tak:Mozesz byc dumna mamuska:-);-)

a ja nie mam co robic
sloneczko sie pokazuje wiec chyba wyjde z nim na dwor :happy:
takie nudy ze nawet w pasjansa gralam... :-D

reklama
Paulina z butelki przeszla na szklanke ale na pewno pozno,ale opna to ona:rofl2:
a Weronika od kilku miesiecy pije z kubka z dziobkiem ale ytez picie jeszcze butelki.pjak powiem "do gory" to prechyla jak pijak flaszke:-):-):-):-):-):-)

Do góry