reklama
wiktoria super prezent ta martynka to ma super babcie
o przypomniałaś mi że julka dostała od dziadka na chrzciny kolczyki złote gdzie one są?????????julka miała przebite wtedy już uszka a chrzczona była jak miała 5 m-cy a uszy od ponad 2 już przebitemój tatuś nazwał mnie wariatką wtedy ale wyglądała no bosko
o przypomniałaś mi że julka dostała od dziadka na chrzciny kolczyki złote gdzie one są?????????julka miała przebite wtedy już uszka a chrzczona była jak miała 5 m-cy a uszy od ponad 2 już przebitemój tatuś nazwał mnie wariatką wtedy ale wyglądała no bosko
wiktoria12
Mama i żona :)
Anabuba Martynka ma przebite uszka już dawno
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba Martynka ma przebite uszka już dawno
no tak male szybko zapominale aj poczekam az moje dorosna bo teraz to za ponzo
miałyście się nie śmiać
niech się śmieja Malna ja tam lubie "dobrze" wysmazona
madziulanatasza mam 25 lat,dwojke łobuzów jak juz pisałam ,szczerze to chciałabym sie jakos spełniac zawodowo,ale malutką jakoś byłoby mi smutno zostawiac w żłobku,dlategoż w domku pui co siedze,byc moze od nowego roku na studia wrócę.
Acha noi z bydgoszczy jestem)))
witam kolejną Wielkopolankę
no chociaż ty mlenko doceniłaś mój kunszt kulinarny nie to co reszta babińca
dziewczyny mam fajny przepis na kotleciki z sera i kapusty no są jami niech go tylko odkopie to wam napisze a muszę go poszukać bo mam jutro w planach ich produkcję
dziewczyny mam fajny przepis na kotleciki z sera i kapusty no są jami niech go tylko odkopie to wam napisze a muszę go poszukać bo mam jutro w planach ich produkcję
reklama
Podziel się: