reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze mam bajzel w pokoju jak nie wiem trza to posprzatac wiec bede z doskoku chyba ze moj m wejdzie na kompa...
teraz to siedzimy caly czas wjednym pokoju bo mamy przemeblowanie i teraz mam tv w tym pokoju co mialam komputer i ja na kompie a on oglada tv... czasem tam podczytuje :sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Witam i ja :-):-) u nas pieknie sloneczko swieci od rana jest dopiero 9 a juz taki upal widze ze my mymy jakos ta pogode na zmiane jak w PL slonce to u nas pada a jak w DE sloneczko to u was pada:szok::szok:
Poczytalam was wczoraj wieczorem jak m poszedl sie kapac ale zapomnialam co chcialam odpisac:sorry::sorry:
Mlena ja rowniez dolanczam sie do zyczen:tak::tak:

WITAM PIĄTKOWO:happy:
nocka standart antoni budził nas 5 razy.....
pogoda....narazie nie leje ale wieje tak że......
która pisała że antoś się niedawno urodził?????no niedawno bo w listopadzie:tak::tak::tak:ale nie był to poród forumowy :-D:-D:-Dja na bb dotarłam w styczniu :tak::tak::tak:
mlenko wszystkiego naj naj naj w dniu imienin zdrówka kasy figury modelki grzecznych dzieci jeszcze grzeczniejszego chłopa mieszkania w nowym miejscu superowego i wszystkiego najlepszego
022.gif
malinka i rodzinka

No i zaczeło padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co ja mam robic stale w domu:baffled:Ile mozna sprzatac i wymyslac coraz to nowe wygłupy i zabawy???:szok::szok::szok::crazy:

Własnie trzymalam Klaudie na rekach bo sie troszke powygłupialysmy:tak:A Wiktoria pokazuje na okno i mowi "mama Klaudia wyrzuc":szok::szok::szok::szok:Skad Ona taki tekst wzieła:baffled::szok::szok::szok:

reklama
Do góry