reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ja tylko wpadam sie przywitac i to jedna reka. . pogoda do kitu, pada, a ja mam wycieczke na koniec miasta.Wczoraj net mi padł.
Moze uda mi sie wpasc wieczokiem, moze

reklama
A no i kurcze o mały włos bym zapomniała

Mlena, Madziula samych szczęśliwości i radości, dużo słodkości i miłości

WITAM i ja nocka dzisiaj bardzo dobra:tak::tak::tak:a pogoda brzydka zimno i leje:wściekła/y::wściekła/y:a ja do dentysty ide mysle ze juz ostatni raz a później do sklepu i znowu 100 na same zakupy pójdzie:crazy:no ale co poradze wszystko potrzebne.A co tam u was słychać wczoraj mnie nie było i pewnie dużo do nadrabiania ale może później bo teraz nie bardzo moge zaraz Kamilka uspic głowe umyc no i @ dalej nie ma.A M plener zaplanował:happy::happy::happy:

Witaj cie mamuśki.
Najpierw poczytałam i od razu odpisuję.

QUOTE=akwarelka;3696964]Witam wszystkie mamy siedzace w domu...... przed kompem :-p:-D

Ja tez jestem rannym ptaszkiem, ale nie do przesady. Moze ciaza tak na ciebie dziala? :szok::-)

Nie za pozno na spacer? Chyba, ze masz jakiegos amstafa to rozumiem, bo z jamnikiem to strach tak po nocy sie wloczyc :szok::-D

ode mnie tez, Mlena :-):-):-)

Tak samo z truskawkami szaleje od tygodnia, a corcia ode mnie sie juz zarazila;-)Ale co zrobic, skoro truskawki we Francji maja polski smak :sorry::-D:-D:-D[/QUOTE]
Na spacer nigdy nie jest za późno.
Ja mam Golden Retrievera to pies myśliwko -obronny .Totalna ciapa i tylko myśli kiedy go obronię.:-D:-D:-D:-D
Niedawno york go pogryzł a mój pies waży 40 kg.:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Co do truskawek .Jak ktoś je lubi to się nimi najada.
Lada moment i będzie po truskawkach i znów trzeba czekać cały rok.

A tak w ogóle to dzień dobry! :-)
Oglądam "Brzydulę" i spadam. Muszę testy na jutro posprawdzać. W ten weekend mam ostatni zjazd, więc będzie roboty a roboty... :eek::eek::eek::eek:
Już nie mogę doczekać się niedzieli. Jak chwycę Piotrusia, to chyba z tydzień go z ramion nie wypuszczę. :-D:-D:-D:-D
Oj to się wykochacie :-D:-D:-D:-D

U nas leje od wczoraj.
Pogoda do bani.

Mam nadzieję,że do jutra przestanie padać ,bo ja mam jutro 2 festyny .
Nie ma mnie w domu od 8 do 20 :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cały czas na nogach .Jakoś sobie tego nie wyobrażam.:no::szok::eek::eek:
Mam nadzieję,że Klaudia chociaż na 2-3 godzinki do mnie przyjedzie i mnie zastąpi.

MLENA -STO LAT,STO LAT :-):-):-):-):-)
szczęścia zdrowia i polewaj jak to mówi mój synek:-D:-D:-D:-D:-D

hello!!

ja dzis takze sobie pospałam,ale jak spalam z damianem to Kuba mnie budził:/ oszaleje kiedys.

wczoraj mielismy przez caly dzien i noc deszcz,grad,burze pizdzilo strasznie,a dzis sloneczko.kurde ta pogoda dobije mnie kiedys:/

Mlena wszystkiego najlepszego 100 lat
kwiaty57.gif

i po Brzyduli :tak::tak::tak::tak:
mam dziś jakiś kiepski nastrój przez tą pogodę ze nic mi się nie chce :baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny ja tylko wpadam sie przywitac i to jedna reka. . pogoda do kitu, pada, a ja mam wycieczke na koniec miasta.Wczoraj net mi padł.
Moze uda mi sie wpasc wieczokiem, moze

No dobra, "Brzydula" się skończyła. Idę robić kawę i sprawdzam. :baffled::baffled::baffled::baffled:
Nieeeeee chceeeee mi sięęęę... :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Dziewczyny, zapraszam do mnie. Pogoda super a w dodatku dlugi weekend sie zapowiada :-D:-D:-D

Akwarelka, Piotruś też uwielbia truskawki - łyka jedną za drugą i masuje się po brzuszku - tak mu smakują! :-D:-D:-D:-D

Nie dziwie sie Piotrusiowi :-D:-D:-D

A tak w ogóle to dzień dobry! :-)
Oglądam "Brzydulę" i spadam. Muszę testy na jutro posprawdzać. W ten weekend mam ostatni zjazd, więc będzie roboty a roboty... :eek::eek::eek::eek:
Już nie mogę doczekać się niedzieli. Jak chwycę Piotrusia, to chyba z tydzień go z ramion nie wypuszczę. :-D:-D:-D:-D

Ale po niedzieli juz luzy bedziesz miec? :eek: Tylko Piotrusiem uwiazana :rofl2: Nie zaduscie sie robaczki :szok: :-D:-D:-D

Moje dziecie juz pojadlo i wiecie co? Idziemy na targ po TRUSKAWKI :laugh2:

Milego poranka :-)

już wiem jak :-D:-D:-D
ale ze mnie gapa:-D:-D:-D:-D
Dobrze że sobie poradziłaś:tak:
musze sie od kompa odkleic, jeszcze w szlafroku siedze.jedno co zrobilam to sniadanie zjadlam. Piotr dzwonil i pytal, czy zapomnialam moze czegos kupic, to sam kupi ak bedzie wracal , a ja nawet nie pomyslalam jeszcze o zakupach
Dobry mąż wie że żona przed kompem siedzi:-D:-D
Oliwka zjadła całą michę kisielu cytrynowego :szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem gdzie ona to zmieściła :-D:-D:-D:-D:-D
połowę zjadła sama,jejku wszystko sie klei,no ale skoro chciała jeść sama to ok,resztą sama ja podkarmiłam :tak::tak::tak::tak:
Niech jej idzie na zdrowie:tak:
A ja mam na obiad dziś rybę-solę,ziemniaczki z koperkiem i marchewkę gotowaną :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
bardzo mi sola posmakowała,pyszna jest.
jadłyście???????
Ja nie jadłam:no:
uwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
cart86.gif
Gratulacje nam wczoraj wyszła 2-ka górnia a druga już w drodze
my nadal odkurzamy a wyglada to tak że ja odkurzam a oliwka lata za mna i mi wyłącza co chwile odkurzacz, a jaka ma przy tym frajdę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jak to niewiele do szczęścia potrzeba dziecku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
pozwoliłam jej chwilke samej poodkurzacz,dzielnie sobie radzi :tak::tak::tak::tak::tak:
Martynka też czasem chce odkużać
dziewczyny zobaczce to:Zalogowanych na Forum: 826 (262 użytkowników oraz 564 gości) ..........................ile osób nas podgląda:szok:
No nieźle
no i poczulam sie naga
:-D:-D:-D:-D
Wiem coś o tym też mam taką kruszynkę w domu i męża z podobnym zdaniem.
Myślę że taka zamiana rolami dla naszych mężów,to byłaby niezła "nauczka"!!!!!!!!
Witam nową mame:tak:
kto wie jak odzyskac haslo na gg
zainstalowalam to nowe cholerstwo , podaj email, no to ok, ale jaki kod on kuźwa woła, ska go wytrzepać?
I co z tym hasłem masz je:baffled:
na chwilę spóściłam Oliwkę z oka a ona juz narozrabiała.było za cicho w łazience.zaglądam do niej a tu wszystkie moje kosmetyki na ziemi,powywalała wszystko.wysmarowana moim pudrem,i jak weszłam to ona akurat zjadała moją pastę do zębów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to jest szatan a nie dziecko.dziś ma dzień do rozrabiania a teraz wszystkie książki fruwaja po pokoju.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Chciała sie pewnie pomalować moja tez tak robi ale pasty nie je:no:
a u nas taka pogoda
cart180.gif
a teraz jeszcze ciemno jak w duszy:no::no:
U nas dzisiaj tak jest
malinka jakie ładne nowe suwaczki:tak::tak::tak:
Malinka śliczne suwaczki
aaaaaaaa i raczej od razu nie bede miala internetu, bo kompa musimy na gwarancje oddac...:eek: a do lapka to nei wiem cyz mi koles go zrobi zebybyl net bo my chcemy bezorzewodowy ale musi byc głowny komp-ten co ebdzie na gwarancji, wiec moze nawet jakies 3 tyg bez neta bede:baffled::baffled::baffled::baffled:
Oj bidulko jak ty to wytrzymasz
Malinka gratulacje dla Antosia :tak::tak::tak:
Lenie chyba kolejne juz ida ja się martwiłam jej kupkami ale to raczej zębole znów bo znów trze dziąsła i marudzi strasznie

A wiecie tak się dzisiaj zastanawiałam nad jedną sprawą Mnie było ciężko podjąć decyzję o drugim dziecku wiadomo jedno już odchowane i tak średnio chciało mi się znów ładować w pieluchy itd. ale jak mam już Lenkę to normalnie mi się w głowie poprzestawiało bo ja bym chciał już kolejne:-D chyba nas tak natura stworzyła ,że po urodzeniu dziecka przez jakiś czas mamy takie parcie na kolejną dzidzię a po paru latach to jakoś mija .. tak to sobie wydedukowałam dzisiaj:-D
Ja też chciałam miec 3 dziecko M chce ale mi sie odechciało:tak:
Joanna ale ja też tak mam przy Laurze miałam mnóstwo energii i chęci na wszystko mogłam z nią się cały dzień bawić a teraz nie mam już tyle siły i chęci i ciągle jestem zmęczona jak bym miała z 5 dych na karku :tak: i mam świadomość ,że w sumie to całe moje życie od nastolatki do końca będzie pełne obowiązków skierowane na wychowanie dzieci ale jak to będzie miło kiedys na starość siąść przy stole wśród swoich dzieci i wnuków ..:-D coś za coś

Kupiłam Lence takie puzle piankowe rozłozłam na podłodze obstawiłam poduchami i mała szaleje teraz tam i szczęśliwa strasznie :-D
pokaże Wam zdjęcie mojego brudnego nicponia :-D:-D:-D

[URL="http://www.glitterfy.com/"][/URL]

śliczna
Dla dziecka torba juz czeka, siebie jeszcze nie spakowałam :baffled: Zrobie to za tydzień :tak: Dzisiaj skończyłam 35 tygodni jak skończę 36 to już mogę rodzic :tak: Na razie nie pakuje, żeby nie zapeszać :sorry:
Ja Kamilka urodziłam w 36 tyg
To bedzie mniej wiecej tak wygladalo
Śliczne
oooo kuzwa ja tu z wami gadu gadu a zapomnialam ze dziecko musi jesc:szok::szok:
No to ładnie
Ja tez nie brałam znieczulenia do porodu sn:tak::tak::tak:Na poczatku o tym myslalam ale nawet dobrze ze nie wziełam:tak:Porod byl szybciutki i nawet nie czulam kiedy maly wychodzi:-D:tak:
Słyszalam jak na pozostalych porodowkach kobiety krzyczaly i bylam w szoku:szok::szok::szok:
Ja Martynke też szybko urodziłam
Udalo sie ich nie spalic:-Dzdazylam na czas

Mama Krowa
Tata Byk
Mama lezy w lozku
Tata cyk cyk

A to tworczosc mojego tak dzis powiedzial do Laury:-D:-D
:-D:-D:-D
Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię...
- To znaczy?
- Hmmm... a może przytul jak Abelard swą Heloizę...
- Czyli jak?
- Jak?! Srak! Czytałeś k...rwa cos w ogóle?
- Tak! Nasza Szkapę. Ugryźć cie w dupę?

Mąż uszczypnął żonę w pośladek i zażartował:
- Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich wyszczuplających majtek.
Potem uszczypnął ją w piersi i powiedział:
- A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich staników.
Oburzona kobieta łapie męża za penisa i krzyczy:
- A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć ogrodnika, listonosza, hydraulika i mleczarza!
Narazie tyle ide myc głowe i wyprostowac włosy

reklama
Do góry