reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
WITAM i ja nocka dzisiaj bardzo dobraa pogoda brzydka zimno i lejea ja do dentysty ide mysle ze juz ostatni raz a później do sklepu i znowu 100 na same zakupy pójdzieno ale co poradze wszystko potrzebne.A co tam u was słychać wczoraj mnie nie było i pewnie dużo do nadrabiania ale może później bo teraz nie bardzo moge zaraz Kamilka uspic głowe umyc no i @ dalej nie ma.A M plener zaplanował
Witaj cie mamuśki.
Najpierw poczytałam i od razu odpisuję.
QUOTE=akwarelka;3696964]Witam wszystkie mamy siedzace w domu...... przed kompem
Ja tez jestem rannym ptaszkiem, ale nie do przesady. Moze ciaza tak na ciebie dziala? :-)
Nie za pozno na spacer? Chyba, ze masz jakiegos amstafa to rozumiem, bo z jamnikiem to strach tak po nocy sie wloczyc
ode mnie tez, Mlena :-):-):-)
Tak samo z truskawkami szaleje od tygodnia, a corcia ode mnie sie juz zarazila;-)Ale co zrobic, skoro truskawki we Francji maja polski smak [/QUOTE]
Na spacer nigdy nie jest za późno.
Ja mam Golden Retrievera to pies myśliwko -obronny .Totalna ciapa i tylko myśli kiedy go obronię.
Niedawno york go pogryzł a mój pies waży 40 kg.
Co do truskawek .Jak ktoś je lubi to się nimi najada.
Lada moment i będzie po truskawkach i znów trzeba czekać cały rok.
U nas leje od wczoraj.
Pogoda do bani.
Mam nadzieję,że do jutra przestanie padać ,bo ja mam jutro 2 festyny .
Nie ma mnie w domu od 8 do 20
Cały czas na nogach .Jakoś sobie tego nie wyobrażam.
Mam nadzieję,że Klaudia chociaż na 2-3 godzinki do mnie przyjedzie i mnie zastąpi.
MLENA -STO LAT,STO LAT :-):-):-):-):-)
szczęścia zdrowia i polewaj jak to mówi mój synek
Najpierw poczytałam i od razu odpisuję.
QUOTE=akwarelka;3696964]Witam wszystkie mamy siedzace w domu...... przed kompem
Ja tez jestem rannym ptaszkiem, ale nie do przesady. Moze ciaza tak na ciebie dziala? :-)
Nie za pozno na spacer? Chyba, ze masz jakiegos amstafa to rozumiem, bo z jamnikiem to strach tak po nocy sie wloczyc
ode mnie tez, Mlena :-):-):-)
Tak samo z truskawkami szaleje od tygodnia, a corcia ode mnie sie juz zarazila;-)Ale co zrobic, skoro truskawki we Francji maja polski smak [/QUOTE]
Na spacer nigdy nie jest za późno.
Ja mam Golden Retrievera to pies myśliwko -obronny .Totalna ciapa i tylko myśli kiedy go obronię.
Niedawno york go pogryzł a mój pies waży 40 kg.
Co do truskawek .Jak ktoś je lubi to się nimi najada.
Lada moment i będzie po truskawkach i znów trzeba czekać cały rok.
Oj to się wykochacieA tak w ogóle to dzień dobry! :-)
Oglądam "Brzydulę" i spadam. Muszę testy na jutro posprawdzać. W ten weekend mam ostatni zjazd, więc będzie roboty a roboty...
Już nie mogę doczekać się niedzieli. Jak chwycę Piotrusia, to chyba z tydzień go z ramion nie wypuszczę.
U nas leje od wczoraj.
Pogoda do bani.
Mam nadzieję,że do jutra przestanie padać ,bo ja mam jutro 2 festyny .
Nie ma mnie w domu od 8 do 20
Cały czas na nogach .Jakoś sobie tego nie wyobrażam.
Mam nadzieję,że Klaudia chociaż na 2-3 godzinki do mnie przyjedzie i mnie zastąpi.
MLENA -STO LAT,STO LAT :-):-):-):-):-)
szczęścia zdrowia i polewaj jak to mówi mój synek
hello!!
ja dzis takze sobie pospałam,ale jak spalam z damianem to Kuba mnie budził:/ oszaleje kiedys.
wczoraj mielismy przez caly dzien i noc deszcz,grad,burze pizdzilo strasznie,a dzis sloneczko.kurde ta pogoda dobije mnie kiedys:/
ja dzis takze sobie pospałam,ale jak spalam z damianem to Kuba mnie budził:/ oszaleje kiedys.
wczoraj mielismy przez caly dzien i noc deszcz,grad,burze pizdzilo strasznie,a dzis sloneczko.kurde ta pogoda dobije mnie kiedys:/
wiktoria12
Mlena wszystkiego najlepszego 100 lat
i po Brzyduli
mam dziś jakiś kiepski nastrój przez tą pogodę ze nic mi się nie chce
Dziewczyny ja tylko wpadam sie przywitac i to jedna reka. . pogoda do kitu, pada, a ja mam wycieczke na koniec miasta.Wczoraj net mi padł.
Moze uda mi sie wpasc wieczokiem, moze
No dobra, "Brzydula" się skończyła. Idę robić kawę i sprawdzam.
Nieeeeee chceeeee mi sięęęę...
Dziewczyny, zapraszam do mnie. Pogoda super a w dodatku dlugi weekend sie zapowiada
Akwarelka, Piotruś też uwielbia truskawki - łyka jedną za drugą i masuje się po brzuszku - tak mu smakują!
Nie dziwie sie Piotrusiowi
A tak w ogóle to dzień dobry! :-)
Oglądam "Brzydulę" i spadam. Muszę testy na jutro posprawdzać. W ten weekend mam ostatni zjazd, więc będzie roboty a roboty...
Już nie mogę doczekać się niedzieli. Jak chwycę Piotrusia, to chyba z tydzień go z ramion nie wypuszczę.
Ale po niedzieli juz luzy bedziesz miec? Tylko Piotrusiem uwiazana Nie zaduscie sie robaczki
Moje dziecie juz pojadlo i wiecie co? Idziemy na targ po TRUSKAWKI
Milego poranka :-)
wiktoria12
Dobrze że sobie poradziłaśjuż wiem jak
ale ze mnie gapa
Dobry mąż wie że żona przed kompem siedzimusze sie od kompa odkleic, jeszcze w szlafroku siedze.jedno co zrobilam to sniadanie zjadlam. Piotr dzwonil i pytal, czy zapomnialam moze czegos kupic, to sam kupi ak bedzie wracal , a ja nawet nie pomyslalam jeszcze o zakupach
Niech jej idzie na zdrowieOliwka zjadła całą michę kisielu cytrynowego nie wiem gdzie ona to zmieściła
połowę zjadła sama,jejku wszystko sie klei,no ale skoro chciała jeść sama to ok,resztą sama ja podkarmiłam
Ja nie jadłamA ja mam na obiad dziś rybę-solę,ziemniaczki z koperkiem i marchewkę gotowaną :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
bardzo mi sola posmakowała,pyszna jest.
jadłyście???????
Gratulacje nam wczoraj wyszła 2-ka górnia a druga już w drodzeuwaga uwaga antoni ma pierwszego ząbka prawą dolną jedynkę
Martynka też czasem chce odkużaćmy nadal odkurzamy a wyglada to tak że ja odkurzam a oliwka lata za mna i mi wyłącza co chwile odkurzacz, a jaka ma przy tym frajdę
jak to niewiele do szczęścia potrzeba dziecku
pozwoliłam jej chwilke samej poodkurzacz,dzielnie sobie radzi
No nieźledziewczyny zobaczce to:Zalogowanych na Forum: 826 (262 użytkowników oraz 564 gości) ..........................ile osób nas podgląda
no i poczulam sie naga
Witam nową mameWiem coś o tym też mam taką kruszynkę w domu i męża z podobnym zdaniem.
Myślę że taka zamiana rolami dla naszych mężów,to byłaby niezła "nauczka"!!!!!!!!
I co z tym hasłem masz jekto wie jak odzyskac haslo na gg
zainstalowalam to nowe cholerstwo , podaj email, no to ok, ale jaki kod on kuźwa woła, ska go wytrzepać?
Chciała sie pewnie pomalować moja tez tak robi ale pasty nie jena chwilę spóściłam Oliwkę z oka a ona juz narozrabiała.było za cicho w łazience.zaglądam do niej a tu wszystkie moje kosmetyki na ziemi,powywalała wszystko.wysmarowana moim pudrem,i jak weszłam to ona akurat zjadała moją pastę do zębów
to jest szatan a nie dziecko.dziś ma dzień do rozrabiania a teraz wszystkie książki fruwaja po pokoju.
U nas dzisiaj tak jesta u nas taka pogodaa teraz jeszcze ciemno jak w duszy
Malinka śliczne suwaczkimalinka jakie ładne nowe suwaczki
Oj bidulko jak ty to wytrzymaszaaaaaaaa i raczej od razu nie bede miala internetu, bo kompa musimy na gwarancje oddac... a do lapka to nei wiem cyz mi koles go zrobi zebybyl net bo my chcemy bezorzewodowy ale musi byc głowny komp-ten co ebdzie na gwarancji, wiec moze nawet jakies 3 tyg bez neta bede
Ja też chciałam miec 3 dziecko M chce ale mi sie odechciałoMalinka gratulacje dla Antosia
Lenie chyba kolejne juz ida ja się martwiłam jej kupkami ale to raczej zębole znów bo znów trze dziąsła i marudzi strasznie
A wiecie tak się dzisiaj zastanawiałam nad jedną sprawą Mnie było ciężko podjąć decyzję o drugim dziecku wiadomo jedno już odchowane i tak średnio chciało mi się znów ładować w pieluchy itd. ale jak mam już Lenkę to normalnie mi się w głowie poprzestawiało bo ja bym chciał już kolejne chyba nas tak natura stworzyła ,że po urodzeniu dziecka przez jakiś czas mamy takie parcie na kolejną dzidzię a po paru latach to jakoś mija .. tak to sobie wydedukowałam dzisiaj
Joanna ale ja też tak mam przy Laurze miałam mnóstwo energii i chęci na wszystko mogłam z nią się cały dzień bawić a teraz nie mam już tyle siły i chęci i ciągle jestem zmęczona jak bym miała z 5 dych na karku i mam świadomość ,że w sumie to całe moje życie od nastolatki do końca będzie pełne obowiązków skierowane na wychowanie dzieci ale jak to będzie miło kiedys na starość siąść przy stole wśród swoich dzieci i wnuków .. coś za coś
Kupiłam Lence takie puzle piankowe rozłozłam na podłodze obstawiłam poduchami i mała szaleje teraz tam i szczęśliwa strasznie
pokaże Wam zdjęcie mojego brudnego nicponia
[URL="http://www.glitterfy.com/"][/URL]
śliczna
Ja Kamilka urodziłam w 36 tygDla dziecka torba juz czeka, siebie jeszcze nie spakowałam Zrobie to za tydzień Dzisiaj skończyłam 35 tygodni jak skończę 36 to już mogę rodzic Na razie nie pakuje, żeby nie zapeszać
ŚliczneTo bedzie mniej wiecej tak wygladalo
No to ładnieoooo kuzwa ja tu z wami gadu gadu a zapomnialam ze dziecko musi jesc
Ja Martynke też szybko urodziłamJa tez nie brałam znieczulenia do porodu snNa poczatku o tym myslalam ale nawet dobrze ze nie wziełamPorod byl szybciutki i nawet nie czulam kiedy maly wychodzi
Słyszalam jak na pozostalych porodowkach kobiety krzyczaly i bylam w szoku
Udalo sie ich nie spaliczdazylam na czas
Mama Krowa
Tata Byk
Mama lezy w lozku
Tata cyk cyk
A to tworczosc mojego tak dzis powiedzial do Laury
Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię...
- To znaczy?
- Hmmm... a może przytul jak Abelard swą Heloizę...
- Czyli jak?
- Jak?! Srak! Czytałeś k...rwa cos w ogóle?
- Tak! Nasza Szkapę. Ugryźć cie w dupę?
Mąż uszczypnął żonę w pośladek i zażartował:
- Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich wyszczuplających majtek.
Potem uszczypnął ją w piersi i powiedział:
- A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich staników.
Oburzona kobieta łapie męża za penisa i krzyczy:
- A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć ogrodnika, listonosza, hydraulika i mleczarza!
Narazie tyle ide myc głowe i wyprostowac włosy
reklama
wiktoria12
Agnes jestes napisała bys mi szybciutko bo musze juz leciec jaki smak kupujesz Oliwce cherbatki bo chce Kamilkowi kupic a nie wiem jaki jest dobry
Podziel się: