reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jak idziemy na zakupy to On gorzej niz baba:szok::szok::szok:Potrafi przez kilkanascie minut stac przy np dwoch srubokretach i zastanawia sie ktory ma kupic:szok::-D:-D:-D:-D:-D
No i musez Go stale wyzywac:no:I dlatego jak jedziemy razem na zakupy to jestem stale nerwowa

reklama
dlatego ja zakupy wole robic sama bo ani mnie nikt nie popedza a a ni ja nie muwze nikogo popedzac:-)
a co do truskawek-pojadlabym.....
cos mnie jakis glo w ogole dzis dopadl,hamuje sie bo bym calydzien tylko jadla...

dlatego ja zakupy wole robic sama bo ani mnie nikt nie popedza a a ni ja nie muwze nikogo popedzac:-)
a co do truskawek-pojadlabym.....
cos mnie jakis glo w ogole dzis dopadl,hamuje sie bo bym calydzien tylko jadla...
Ja tez wole sama jezdzic na zakupy:tak:No ale z drugiej strony to ktos musi je pozniej nosic:-);-)

Jak idziemy na zakupy to On gorzej niz baba:szok::szok::szok:Potrafi przez kilkanascie minut stac przy np dwoch srubokretach i zastanawia sie ktory ma kupic:szok::-D:-D:-D:-D:-D
No i musez Go stale wyzywac:no:I dlatego jak jedziemy razem na zakupy to jestem stale nerwowa
:-D:-D:-D:-D

AS
To kup sobie duuuzo i zamroz:tak::tak::tak:Ja tak kiedys robiłam:-)
Też tak robię.Do tego gotuję kompoty w słoikach na zimę i robię jeszcze dżem i konfiturę.
Srednio z truskawek co sezon mam ok 120-130 słoików i 10 kg zamrażam.
Na ogół w grudniu max styczniu już truskawek nie ma.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Jeszcze apropo truskawek:tak:
AS
Na gg powinnas miec opis TRUSKAWKOWO:-D:-D:-D;-)
super pomysł.
Już zmieniam.:-D:-D:-D:-D

Ja tez wole sama jezdzic na zakupy:tak:No ale z drugiej strony to ktos musi je pozniej nosic:-);-)
U mnie ktoś musi nosić i ktoś musi płacić.
Ja nie zarabiam tylko wykorzystuję.:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry