anka26_x_07
Mama Laury :)
Dziewczyny jak jak mam czas to wpadam do kolezanek![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Bylam na slasku i jechalam do kumpeli na 2 dni do Bialegostoku takze wiecie jak jest![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ślicznie:-)To bedzie mniej wiecej tak wygladalo
oooo kuzwa ja tu z wami gadu gadu a zapomnialam ze dziecko musi jesc![]()
a ja o moim porodzie z Kubusiem to pisałam na blogu.ania boski ja czekam jeszcze na fotke poimprezową
ja wszystki 3 porody sn i bez znieczulenia i wspominam ok bolało ale tak do wytrzymania z adamem najgorzej bo kazali mi cały czas leżeć plackiem pod ktg a bóle miałam krzyżowe z julią to było mega szybko i bezboleśnie takiego porodu życzę karzdej kobitce o 7 rano chlusneły mi wody ja w szoku bo jeszze tyle do terminu ale na luzaku z big podpaską poszłam odprowadzić adama do przedszkola potem na zakupy wróciłam do domu z brzuchem na kolanach ugotowałam big gar fasolki po bretońsku co by mieli co jeść o 10.20 mama moja zaczeła panikować więc wsiadłam za kierownice malucha i pojechałam 30 km do szpitala byłam o 11na izbie przyjęć babka mnie zbadała i posadziła już na wózek z hasłem nic panią nie bolirozwarcie na 6 cm potem papierologia ja luzak potem prysznic lewatywka prysznic spacerek po korytarzu gazetka telefony o 12.30 podłączyli mnie pod ktg i wszyscy w szoku że mnie nie boli bo skurcze mega doktorek zbadał po badaniu mówię oj boli boli mnie i chce kupe a oni no to rób bo masz kochana 1o cm 3 stęknięcia i o 12.54 była julia ku mojej ogromnej radości bo jej płeć to była kinder niespodzianka.......Antoniego poród to hmmmmm..... chyba najbardziej bolał ale był szybciutki i z przygodami......pojechałam do swojego doktork bo już tydzień po terminie i cosik pobolewało mnie podbrzusze ale tak lekko piotrek pojechał ze mną doktor zbadał i mówi no to rodzimy rozwarcie 3-4 cm głowka schodzi no to zapraszam po obiadku na porodówkę do zdroi...wróciliśmy do domu po drodze standart zakupy gotowanie dla nich julka była u babci adam wrócił ze szkoły zjadł obiad mnie zaczeło już kręcić ale luzik opieka dla adama i o 17 ruszyliśmy do szpitala 3 tramwaje 2 autobusy i jesteśmy na miejscu tam zbadali i....kazali szukać innego szpitala bo w tym nie ma miejsc...piotrek bierzemy taxi ja głupi jesteś jak chodzę to nie boli pojechaliśmy na pomorzany po drodze rozsypało się torowisko czekaliśmy na komunikacja zastępczą i w końcu dotarliśmy była 20 badanie o 6 cm ktg o skurcze ja no choroba czuje je.....spacerek o 22 porodówka super extra położna śmiechy spacerki a potem coraz krótsze odcinki i zwijanie się bo boli ale chodzimy położna może znieczulenie ja nie to ma być naturalnie...piotrek malinka może jednak-ja ty mi nie pierdziel tylko masuj plecy i o 24 położna prosi wskakujemy na wyrko i badamy ja ok badanie 10cm tylko pęcherz by trzeba przebić przebiła i wtedy ja o ***** mać boli dobra piotrek ja idę do domu boli mnie wpaDNE KIEDY INDZIEJ PIOTREK MALINUŚ KOCHANIE SŁONKO TY SIĘ NIE WYGŁUPIAJ JA TWARDO WSTAJE Z ŁÓŻKA I MÓWIĘ NIE PIEPRZ MI CO MAM ROBIĆ JA IDĘ MOJA DUPA MÓJ BÓL MOJE DZIECKO
podniosłam plecy i nagle o cholera chce kupe położna mówi no ok to zaprzyj się ile wlezie i rób ty już wiesz co...no i się zaparłam i na jednym parciu urodziłam i antka i łożysko..................
Udalo sie ich nie spaliczdazylam na czas
Mama Krowa
Tata Byk
Mama lezy w lozku
Tata cyk cyk
A to tworczosc mojego tak dzis powiedzial do Laury![]()
witam sie przy popołudniowej kawce:-)
dzis sobie pospaałam do 9 ,pozniej sie wzielam za ogarnianie domu bo ygaladało jak pobojowisko.
posprztalam tone prasownaia i poukladalam w szafkach i zeszlo mi sie z tymdlugo.
dkurzylam umylam podlogi,jak wypije kawe to musze poscierac kurze bo po kupe pylu na meblach
wlasnei dzwonil P-nie dostlismy orzeczenia
to ze dziecko musi do konca zycia brac leki tzn ze jest zdrowe tak?????????????
pytanie do Dowikly-pisalas ze Tobie tez odrzucili za pierwszm razem-moglabys mi powidzeic czy jak zlozylas odwolanie to stawalas ponownie na komisji czy obeszlo sie bez?
moglabys mi podpowiedziec jak napisac takie odowolanie?
no bandytka z Ciebie normalnie.A tak w ogóle to chciałam sprostować, że mandat jest za przekroczenie szybkości, a nie za brak zmiany prawka!Złapał mnie jakiś radar.
Dobrze, że nie w Łodzi, bo tu to czasem naprawdę potrafię porządnie przekroczyć prędkość, jak mnie ktoś wkurzy
A pan policjant wczoraj zapukał, m mu otworzył drzwi, a ten mówi, że poszukuje pani ... ..., która jest podejrzana o popełnienie przestępstwa.No więc mój m zbladł...
Na szczęście pan policjant szybko wyjaśnił w czym rzecz.
![]()
A my to nie kolezankiDziewczyny jak jak mam czas to wpadam do kolezanekBylam na slasku i jechalam do kumpeli na 2 dni do Bialegostoku takze wiecie jak jest
![]()
A my to nie kolezanki:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Ja bardzo czesto ide na latwizne i nie gotuje tylko biore telefon i zamawiam jedzonkoSłuchajcie, a ja dziś poszłam na łatwiznę i zamiast gotować obiad - kupiłam go
W sklepie niedaleko sprzedają takie gotowe rzeczy no i kupiłam pulpety w sosie koperkowym.Ciekawe, czy m da się nabrać, że to moje
![]()
gdzie one to wszystko mieszcza;-);-)No to dziewczynki juz nie spiaza długo to niepospaly
no i humorki maja złe
Moze bola Je brzuszki bo od samego rana caly czas jadly i jadly![]()
ja mam rowniez wrodzona niedoczynnosc tarczycy i tutaj w DE wszystkie tabletki mam za darmobylam ale prywatnie i wpis w ksiazeczce tylko
ostatio u neurologa wszytsko ok.tylko od endokrynologa bo to wrodzna niedoczysnnosc tarczycy
wiem ze jedne dziewczyny dostaja inne nie
moze jakbym sie wczesniej starala jak byla mlodsza i jeszcze rehabilitowana to mzoe od razu by dali
ja ci kochana niestety nie moge pomocjutro wyjezdzam do Polski na tydzien wiec nie ogladne:-(
Ale dzieki moze ktoras napisze wiecej![]()
No od razu mi lepiejzle mnie zrozumialaschodzilo mi o to zebyscie sie nie zdiwily jak bede mial czas ze zadzwonie i wlece na kawe
Teraz jedziemy zeby rozdac reszte zaproszen na slub wiec nie wiem jak bede wygladala z czasem![]()
Ja bardzo czesto ide na latwizne i nie gotuje tylko biore telefon i zamawiam jedzonko
gdzie one to wszystko mieszcza;-);-)
oj biedactwa sie przejadly
ja mam rowniez wrodzona niedoczynnosc tarczycy i tutaj w DE wszystkie tabletki mam za darmoa w Pl robili mi 3 razy badania na tarczyce i dwa razy wyszlo ze nie mam a raz ze mam moja mama juz sama nie wiedziala co jest grane bo pracowala w laboratorium wiec sie tez troche zna
ale lekarze stwierdzili ze jak 2 razy wyszlo ze nie mam to dla nich zanczy ze nie mam
a jak juz mieszkalam w DE to za pierwszym razem wykryli mi tarczyce
i przez te pierunstwo 2 lata nie moglam zajsc w ciaze i musialam potem brac sterydy itd zeby w ogole byc w ciazy:-
-(
ja ci kochana niestety nie moge pomoc
Emily spi m w garazu wiec mam troche czasu ale trzeba by bylo o jakies kolacji pomyslec bo glodna sie robie![]()
No od razu mi lepiej
Zaraz bede przebierała moje strwory i niech ida spac albo chociaz do wyrek
No i z reszta Polskich programow nie mamciocia no nie pomozesz bo o 20 to ja jeszce bylam u CiebieA sama roie sie glodna wiec zrob cos ja podjade
![]()