reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
a co bylo??Dzisiaj był ostatni odcinek "Na wspolnej"Kolejne beda dopiero od wrzesnia
Ale wtedy bedzie sie tam działo
uu a ja nie widziałam muszę jutro powtórkę zobaczyć
ehhh aja nawet powtroki nie zobacze:-(
a co bylo??
Co bylo,co było
Obejrzyj sobie powtorke;-)
Tak serio to widziałam niewiele bo mi dzieciaki szalałyWiem ze Zuza sie wyprowadziła od Kamila.Igor chce napisac jakis artykul na temat meza tej nowej kolezanki Filipa
anka26_x_07
Co bylo,co było
Obejrzyj sobie powtorke;-)
Tak serio to widziałam niewiele bo mi dzieciaki szalałyWiem ze Zuza sie wyprowadziła od Kamila.Igor chce napisac jakis artykul na temat meza tej nowej kolezanki Filipa
jutro wyjezdzam do Polski na tydzien wiec nie ogladne:-(
Ale dzieki moze ktoras napisze wiecej
No zapomniałamSuper ze bedziesz w Polsce ale szkoda ze tak dalekojutro wyjezdzam do Polski na tydzien wiec nie ogladne:-(
Ale dzieki moze ktoras napisze wiecej
anka26_x_07
Jade do Wielkopolski bede niedaleko Koła:-)Tylko w poniedzialek bede na slasku ale potem wracamy znow na wielkopolske
No to mam nadzieje ze wlecisz chociaz na troszkeJade do Wielkopolski bede niedaleko Koła:-)Tylko w poniedzialek bede na slasku ale potem wracamy znow na wielkopolske
Koło to trochę daleko od Poznania bliżej stamtąd do Wawy więc wiesz..Jade do Wielkopolski bede niedaleko Koła:-)Tylko w poniedzialek bede na slasku ale potem wracamy znow na wielkopolske
reklama
W sumie to moze wleciec i do Ciebie i do mnie:-);-)Koło to trochę daleko od Poznania bliżej stamtąd do Wawy więc wiesz..
Podzielimy sie
Podziel się: