reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.:-D:-D:-D:-D

Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
szalenstwo!!! ja dzis z arbuzem szalalam:-D
Tylko zeby Tobie nie usnał do tego czasu:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-Dnie ma takiej opcji:-D:-D

Ja tez uwielbiam truskawki ale az tak nie szaleje:-D:-D:-D:szok:
No to dałas czadu mamuska:-D:-D:-D

Ja dzis widfzialam babke z truskawkami przy drodze ale nie moglam sie zatrzymac bo akurat skrecalam:-(
Ale jutro sobie napewno kupie bo sa pewnie slodziutkie:tak:
Ciekawe czy Laura sie skusi bo arbuza wcina:rofl2:az sie jej uszka trzesa:tak::-D

witram wieczorowo
ale naskrobalyscie duzo:szok::szok::szok::szok::szok:
o kiedy ja mam to ogarnac??????????????
dzis wieksziosc dnia stalam przy zelazku,jesczez musze t wszystko poukladac i pochowac do szafek i pewnie ze 2 godziny ale to juz jutro

komisja zaliczona,weronika wesoła i jak zwykle robila furore swoim zachowaniem:laugh2:
jutro juz bedzie decyzja wiec sie okaze co i jak.
pogoda sie popsula.burzy nie bylo,troche popadalao,wieje i jest zimno.
teraz wiadc ze niebo jest czytse ale juz ciemno

witram wieczorowo
ale naskrobalyscie duzo:szok::szok::szok::szok::szok:
o kiedy ja mam to ogarnac??????????????
dzis wieksziosc dnia stalam przy zelazku,jesczez musze t wszystko poukladac i pochowac do szafek i pewnie ze 2 godziny ale to juz jutro

komisja zaliczona,weronika wesoła i jak zwykle robila furore swoim zachowaniem:laugh2:
jutro juz bedzie decyzja wiec sie okaze co i jak.
pogoda sie popsula.burzy nie bylo,troche popadalao,wieje i jest zimno.
teraz wiadc ze niebo jest czytse ale juz ciemno

ja tez mam tak czasami ze uzbieram mnostwo ciuchow a potem stoje 2h przy zelazku:baffled:Weronika wszystkich powalila:-DCiekawe co narobila, podziel sie:rofl2:

reklama
M mnie wkurzył bo mial zrobic dziewczynom mleko a zajmuje sie caly czas gownami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One mi wyły a ja musiałam zapierniczac do kuchni i robic mleko
Tesciowa łazi za mna i truje mi dupe tak jakbym czas wygrała na loterii:szok::wściekła/y:Koniecznie chce mi je pokazac w internecie u siebie i jak tylko wyjde od mlodych to stoi mi nad głowa i mi nadaje
Dowikla czym sie zajmuje twój m????,bo to co misię wydaje to chyba nie to jednak?.........Aco do teśiowej toż to jej pewnie ostatnie podrygi:-D:-DCieżki wybór w ycd sama nie wiem kogo bym chciała w finale a wy??chyba Anię i Piotrka a wy??????????

Do góry