reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
SUPER:tak::tak::tak:

Szuka sobie mieszkania bo my chcemy sie jak najszybciej wyprowadzic a sama by tego nie utrzymała:no:

Zaraz kłade moje trzy mendy spac bo juz dostaje z Nimi furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cos Im sie we łbach poprzestawiało chyba bo sa nie do wytrzymania:no:
a gdzie się wyprowadzacie????? jakoś niedawno chyba robiliście remont nic nie pisałaś o wyprowadzce:baffled::baffled::baffled:

i nie mów o dzieciach mendy Ty wyrodna matko:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto kochane słoneczka, oj sorki kochane szczypiorki:laugh2::laugh2::laugh2:

szef wpadł na dłuższą chwilę i mnie wylogowało:eek::eek::eek::eek:
to dlaczego gotujesz takie niesmaczne zupy????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad:baffled:ale chyba jeszcze zostało mi trochę już zrobionego mięska mielonego z pieczarkami to zrobię zapiekankę makaronową:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:i z głowy a na jutro cos wykombinuję wieczorem :tak::tak::tak:
nie niesmaczne tylko nie wiem jak to jest ze jak ugotuje to juz mi sie nie chce :zawstydzona/y::no:
lecę robić naleśniki bo nic dzisiaj na obiad nie mam Leszek juz wyskoczyłw czasie rpacy na obiad więc coś na szybko musze zrobić dla Laury i siebie Laura ma wykupione obiadki w szkole ale i tak ledwo co przyjdzie to już do garów zagląda :-D
oooooooooo nalesnikowo dzis Wiktoria nie tak trudno zrobic nalesniki co?:-p
Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
Witaj:-)
dobra dziewczyny ja spadam zycze Wam dobrej nocki kochane
nie piszcie za duzo... :-D:-D:-D
ide jeszcze cosik zjesc i dozywic fasoline :-D
dobranoc Patrysia:-D

Ja w koncu poszłam dziś do sklepu i kupilam kotlety sojowe na obiad młode ziemniaczki mąz zrobił sałatke z pomidorów i ogórków a zupa została:-ppotem wyszlismy za prezentem na parapetówke Kupilismy lampke bardzo ładna mam nadzieję ze sie spodoba a teraz czekam jak Wojtek usnie i pomisiuje sie troche z mężem :-p:zawstydzona/y::-D:-D:-Ddo jutra kobiety :-)

a gdzie się wyprowadzacie????? jakoś niedawno chyba robiliście remont nic nie pisałaś o wyprowadzce:baffled::baffled::baffled:

i nie mów o dzieciach mendy Ty wyrodna matko:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto kochane słoneczka, oj sorki kochane szczypiorki:laugh2::laugh2::laugh2:
No i załujemy ze robilismy ten remont:no:Na szczescie nie włozylismy w niego duzo kasy no ale nie wiedzielismy ze to wszystko sie tak potoczy:no:

dobra cioteczki ja zmykam:tak::tak::tak: jutro odwiozę dziecinkę do przedszkola a ja jadę sprzątać kuchnię i może okna umyję :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:jak nie będzie deszczu:tak::tak::tak::tak:potem skoczę na przedstawienie do przedszkola i na angielski a jak jeszcze dam radę to wkleję fotki

dobrej nocki pa pa

reklama
Do góry