reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

UPS ,Anabuba ,mała wtopa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a nie w pracy ,bo ja w weekendy tylko na razie pracuję ,a co chciałabyś mnie wygnać do roboty o tej porze??????????:szok:

reklama
a ja jesczez nie jadlam truskawek w tym roku:baffled:
tylko ciasto z truskawkami wczoraj u mamy

a ja dostałam wczoraj na dzień matki kilo truskawek :-D orginalny prezent co ?:-D:-D:-D uwielbiam truskawki więc moje dziecko do kwatka zamiast tuczącej czekolady postanowiło kupić truskawy :tak:

Laura mi poszla spac o 20 ale uwaga popoludniu mi nie spala bo wkoncu wzielam ja i zlitowalam sie tak pewnie by mi spala do 18 a potem poszla by o 23 spac:szok:Wolalam ja troche przetrzymac:tak: Ale nie jestem z tego zadowolona bo zawsze jak tak zrobie to mi potem w nocy poplakuje:baffled:
Juz raz sie obudzila z placzem:-(
Moj w wannie sie moczy chyba na cos liczy:-D
hihih no to nic tylko musisz sie brac za chlopa jak na cos liczy;-);-) David widzial dzis Bogdana w Gustorf ale B jego chyba nie:no::no:

ANKA
Ja tez uwielbiam zakupy:tak::tak::tak:
No ale najczesciej cos kupuje dzieciakom:-)chociaz ostanio ja tez sobie troszke nakupowałam;-):-)
A moj M to musi sam sobie kupowac bo jest bardzo ale to bardzo wybredny:no:
No ja kupuje tylko Emily a jak David cos chce to jedziemy zawsze razem oczywiscie ja wybieram:tak::tak:

po programie pojde pod prysznic i wyjde ..... a potem atakennnnnn:-D:-D:-D:-D
Tylko uwazaj na chlopa i mu krzywdy nie zrob bo ma bolaca reke;-);-)

U nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.:-D:-D:-D:-D
ja jeszcze w tym roku truskawek nie jadlam:no::no: ale musze kupic bo narobilyscie mi smaka:tak::tak:

Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
witamy!
bardz trafne porownaie
u nas jak w ulu:-)

i coś dla Oliwci
1.gif
2.gif
9.gif

tylko gdzie jest Twinky-Winky???????????? pewnie szuka swojej gejowskiej torebki:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nadrabiam nadrabiam

Oliwka ogląda teraz wieczorynkę o baranku ,siedzi i cały czas beczy jak baran :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
baranek shoan jest super!!!!!!!!!!!
sama go lubie ogadac:-):-):-):-)

nareszcie rotarłam do końca, matko ile nadrabiania, no musicie mie c tak paskudn a pogode jak ja, że tak dużo tu czytania:-):-):-)
Pogoda po prostu pod psem,od samego rana lało i ciemniało az nie przyjemnie a tu wyprawa do lekarza. Teraz trochę sie przeciera i licze na poprawe. Wczoraj 28* w cieniu, dziś 13-kaszana

Zdecydowanie, byłaby tam gwiazdą:-):-):-)

No nie powiem gdzie moje nie docierają:-D:-D:-D
Anabuba, robaczki i burze, no co to za zawód, kurza twarz??
A awatarek rewelacja
No i jak komisja???

Pati dużo zdrówka, kuruj się bidulko. Cieszę się, że nie palisz, mi było ciężko rzucić. Masz łatwiej i to wykorzystaj

Medeuska, gratuluje takiego zakupu, aukcja zdecydowanie wygrana, I podobnej życze przy kupowaniu mikrofali. No i cieszę, sie że bedziesz miała to co kochasz-dużo sprzatania, tym razem tylko u siebie, zobaczysz, poukłada się...:tak::tak::tak:

Agnes dzieki za cynk-ja potrzebuje i skorzystam. Urzywam Dady i jestem z nich bardzo zadowolona, kiedys też był dzidziuś, ale teraz tylko w promocji.
A z tego co ja czytałam, to dzieci dotykaja się, bo sie poznają, i nie tylko siebie tylko ale i inne , i chłopców:-p. Nie zabraniać, broń Boże nie zawstydzac, olać, pozna i tez oleje:-)

Co Lunie, co Lunie? Jak ładne albo smaczne to poproszę:-D:-D:-D

-j- miło Cie widzieć.

No to tyle, miłąm strasznie dużo pozaznaczane, ale Piotr restartował kompa z 5 razy i przepadło, teraz juz nie pamietam.
A pamiętam
Dziewczyny dzi eki za kciukasy-zadziałało!!!

No kurcze tyle rzeczy jeszcze było:crazy::crazy::crazy:

Raczej mnie juz tu nie wpuszcza, zaraz kompac małą, później jeść i kłąść, no a Piotr tylko czeka żeby tu wskoczyć i kończyć dzieło.
Tak więc pewnie juz dziś kurcze nie wejdę-milusiego wieczorka moje pannie.

Luna dobrze ze jajnik ok.wiem co znaczy gdzie nie jest ok
a zawod?biolog srdowiskowy:-D:-D:-Dwiec robaczki duze i male i zjawiska przyrody i rosliny)(ale marny ze mnie botanik:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja tez mam tak czasami ze uzbieram mnostwo ciuchow a potem stoje 2h przy zelazku:baffled:Weronika wszystkich powalila:-DCiekawe co narobila, podziel sie:rofl2:
ja stalam w sumie chyba z 10godzin z wczirajszym dniem:szok::szok::szok::szok::szok:
ale musialam poprasowac wszystkie letnie rzeczy co popralam.duuuuuuuuuuuuuzo tego wszytskiego

a Weronika swoim sposobem chodzenia,usmiechem i gstami rozwala.chodzilo ciagle po korytarzu jak czekalysmy,bujala sie na boki jak cwaniak,a to gadala do jarzeniowek itd itd,trudno to opisac:-)

my właśnie skończylismy oglądać film na dvd komedia "kolacja dla palantów" polecam dawno się tak nie naśmiałam :laugh2::laugh2::laugh2:
Lena padła po całym dniu wrzasków tak ok 20 a Laura ściemnia ,że śpi:-D ale już mam spokój i czas dla siebie
wczoraj na spacerze tak mnie Słońce chwyciło że drugi dzień chodzę obolała normalnie mam poparzone ramiona bo ja to bledziuch straszny jestem boli jak cholera:baffled:
a ja polecam film "dom nad jeziorem"
bedzie w sobote ok.21.30 na TVN
taka fajna romantyczna komedia z sandra bulock i keanu reavesem ale taka inna:-D:-D:-D:-D:-D
przypomnijcie mi ze mam to ogladac:-):-)

UPS ,Anabuba ,mała wtopa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a nie w pracy ,bo ja w weekendy tylko na razie pracuję ,a co chciałabyś mnie wygnać do roboty o tej porze??????????:szok:
nie wyganiam Cie alem ciekawa:-):-)

reklama
Do góry