reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witram wieczorowo
ale naskrobalyscie duzo:szok::szok::szok::szok::szok:
o kiedy ja mam to ogarnac??????????????
dzis wieksziosc dnia stalam przy zelazku,jesczez musze t wszystko poukladac i pochowac do szafek i pewnie ze 2 godziny ale to juz jutro

komisja zaliczona,weronika wesoła i jak zwykle robila furore swoim zachowaniem:laugh2:
jutro juz bedzie decyzja wiec sie okaze co i jak.
pogoda sie popsula.burzy nie bylo,troche popadalao,wieje i jest zimno.
teraz wiadc ze niebo jest czytse ale juz ciemno
To super ,że juz po ,na pewno decyzja będzie po twojej myśli:tak::tak::tak:ty mówisz dobry wieczór ,ja prawie dobranoc-sowo,nocny marku:-Dmasz wyczesany avatarek :-D

my właśnie skończylismy oglądać film na dvd komedia "kolacja dla palantów" polecam dawno się tak nie naśmiałam :laugh2::laugh2::laugh2:
Lena padła po całym dniu wrzasków tak ok 20 a Laura ściemnia ,że śpi:-D ale już mam spokój i czas dla siebie
wczoraj na spacerze tak mnie Słońce chwyciło że drugi dzień chodzę obolała normalnie mam poparzone ramiona bo ja to bledziuch straszny jestem boli jak cholera:baffled:

Nie doczytałam wcześniej ,że Anabuba ma dzis komisje lekarską z Paulinką dołączam się i ja do zaciskania kciukasów
z WEronika:-):-):-)
Pauliny w przyszłym miesiacu:-D

nadrobiłam to uciekam po truskawki, bo tylko patrzeć jak lunie....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja jesczez nie jadlam truskawek w tym roku:baffled:
tylko ciasto z truskawkami wczoraj u mamy

Idz sama ,przezorny zawsze ubezpieczony,a jak ,schowa ,a potem ukradkiem do domu przytarga:-D:-D:-Didę na drzemke ,bo mnie strasznie spanie muli:tak:nikogo nie ma w domu to co mi tam:-D Dowikla ja też sie wzruszam na takich imprezkach wczoraj teżbyłam ,ksawe był krasnalkiem i był słodziutki taki ,ze ho ho ,klaudia też występowała :-D
a Ty nie w pracy???????????????

super:tak::tak::tak::tak::tak:

ja swojemu sama wyrzucam ale swoich nie dam ruszyć:-D:-D:-D:-D:-Dostatnio sama sobie zrobiłam porządek w starych gazetach wnętrzarskich, swierdziłam, ze skoro mam już dół rozplanowany to nie są mi potrzebne:-D:-D:-D:-Dale mam już następne:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ja sie powoli przybieram do porzadkow na strychu bo juz niezly bajzel,a piwnicy nie mam

Ja oglądałam prawie wszystkie odcinki "Brzyduli", a muszę wam powiedzieć, że nawet mojego m ten serial wciągnął, chociaż on za serialami nie przepada. :sorry: To coś w tym musi być! :-D

moj tez zaczal przez mnie ogladac ale Chirurgów i Dr Housa:-)
ale ja juz obejrzlama nowy sezon i narazi eprzestoj i jestem na glodzie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Aniu napisałam trochę chaotycznie ale napisałam :-D połowę problemów mamy z głowy i mam dzisiaj dobry humor :tak:

reklama
Do góry