reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja zaczyna tez coraz czesciej piszczec a jak rozmawiam z m i ja ignorujemy to probuje nas przekrzyczec:tak::tak: i zazdrosna sie robi jak nie wiem ostatnio babcia od m zaczela dla zartow sie z nim przytulac m mial Emily na rekach no to babcia dostala po lapach bo jak ona smiala jej tausia przytulac:szok::szok:
Kumata tez sie robi coraz bardzie czasami jestem sama w szoku:szok::szok:
Nasze dziewczyny widze ze prawie w tym samym wieku sa:tak::tak:
Coreczka tatusia co sie dziwisz :))
:-):-):-)Ania ma chyba za duuzzzzo pieniedzy i nie wie co z nimi zrobic wiec chodzi non stop na zakupy:-):-):-);-);-);-)
Agunia Agnieszka lubie zakupy jak bym kasy nie miala to bym po sklepach nie chodzila czesciej kupuje cos Lali i Bogdanowi niz sobie:-D
Oliwka ogląda teraz wieczorynkę o baranku ,siedzi i cały czas beczy jak baran :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jak bym widziala Laure:-D
:-D:-Dtym razem dotarłam do kuchni i zrobiłam Misi kolację:tak::tak:
teraz idę poprasować ubranie na jutro do przedszkola, ma być odświętnie i ładnie:eek::eek::eek:białej bluzki dla niej nie mam ale chyba blado różowa będzie dobra:baffled::baffled::baffled::baffled:tylko pogoda jakaś nędzna na jutro a ja chciałam ją wysłać w podkolanówkach:rofl2::rofl2::rofl2:

madziula mam nadzieję, że Twój zadek pozostał nie tknięty:-D:-D:-D:-D:-Dprzez błyskawice oczywiście:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
foteczki poprosimy:tak:
wpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezione:szok::szok::szok: ide dalej robic...
no to fajnie coraz blizej konca:-)
nareszcie rotarłam do końca, matko ile nadrabiania, no musicie mie c tak paskudn a pogode jak ja, że tak dużo tu czytania:-):-):-)
Pogoda po prostu pod psem,od samego rana lało i ciemniało az nie przyjemnie a tu wyprawa do lekarza. Teraz trochę sie przeciera i licze na poprawe. Wczoraj 28* w cieniu, dziś 13-kaszana

Zdecydowanie, byłaby tam gwiazdą:-):-):-)

No nie powiem gdzie moje nie docierają:-D:-D:-D
Anabuba, robaczki i burze, no co to za zawód, kurza twarz??
A awatarek rewelacja
No i jak komisja???

Pati dużo zdrówka, kuruj się bidulko. Cieszę się, że nie palisz, mi było ciężko rzucić. Masz łatwiej i to wykorzystaj

Medeuska, gratuluje takiego zakupu, aukcja zdecydowanie wygrana, I podobnej życze przy kupowaniu mikrofali. No i cieszę, sie że bedziesz miała to co kochasz-dużo sprzatania, tym razem tylko u siebie, zobaczysz, poukłada się...:tak::tak::tak:

Agnes dzieki za cynk-ja potrzebuje i skorzystam. Urzywam Dady i jestem z nich bardzo zadowolona, kiedys też był dzidziuś, ale teraz tylko w promocji.
A z tego co ja czytałam, to dzieci dotykaja się, bo sie poznają, i nie tylko siebie tylko ale i inne , i chłopców:-p. Nie zabraniać, broń Boże nie zawstydzac, olać, pozna i tez oleje:-)

Co Lunie, co Lunie? Jak ładne albo smaczne to poproszę:-D:-D:-D

-j- miło Cie widzieć.

No to tyle, miłąm strasznie dużo pozaznaczane, ale Piotr restartował kompa z 5 razy i przepadło, teraz juz nie pamietam.
A pamiętam
Dziewczyny dzi eki za kciukasy-zadziałało!!!

No kurcze tyle rzeczy jeszcze było:crazy::crazy::crazy:

Raczej mnie juz tu nie wpuszcza, zaraz kompac małą, później jeść i kłąść, no a Piotr tylko czeka żeby tu wskoczyć i kończyć dzieło.
Tak więc pewnie juz dziś kurcze nie wejdę-milusiego wieczorka moje pannie.
fajnie ze kciukasy sie przydaly
Oj Kochana nie przemeczaj sie za duzo:no:

Maz w domu a Ty na BB siedzisz:szok::-D:-D:-D
Moi woza sie na nocniku:szok:i jestem bardzo ciekawa jak to sie skonczy
mam nadzieje ze nocnik pusty:-D
tak,trzeba korzystac jak M w domu jest,niech spędzi troche czasu z córką a ja poodpoczywac mogę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka już zaliczyła zderzenie ze ścianą i nie obyło się bez płaczu :no::no::no:
tak się kończą wariację z ojcem :-D:-D:-D:-D:-D on nie potrafi się z nią spokojnie bawić tylko non stop jakieś szaleństwa wymysla :rofl2:
tak juz to jest z tatusiami;-)
Kobietko oszczedzaj sie troche:tak::tak:

Ja rowniez siedze czesto na BB Jak m jest w domu :tak::tak: on zajmuje sie w tedy mala a ja mam spokoj i cisze:tak::tak: Ale ostatnio zwrocil mi juz uwage ze bardzo czesto na kompie siedze:tak::tak: i sie mnie pytal z kim ja tam non stop pisze:tak:

A tak wlasnie dzisiaj tatus zajmowal sie dzieckiem:tak::tak::-D:-D oboje zapatrzeni w tv:tak::tak::-)
trzeba bylo powiedziec ze ze mna i jeszcze kilkoma babeczkami:-DOczywiscie fota cool:-)
ja juz troche lepiej sie czuje
cos od wczoraj czesto burczy mi w brzuchu :sorry::confused2::eek:
zaraz przychodzi do nas znajoma ze swoim facetem :tak:

a mojemu cos odbija cos mu znow nie pasi tu koc nie pasuje tu to tu tamto ... :eek::eek:
co on okres ma :sorry::sorry::sorry:
oj teraz przeszlo na niego:-DTobie sie przerwal to teraz m ma:-D
nie niesmaczne tylko nie wiem jak to jest ze jak ugotuje to juz mi sie nie chce :zawstydzona/y::no:

oooooooooo nalesnikowo dzis Wiktoria nie tak trudno zrobic nalesniki co?:-p

Witaj:-)

dobranoc Patrysia:-D

Ja w koncu poszłam dziś do sklepu i kupilam kotlety sojowe na obiad młode ziemniaczki mąz zrobił sałatke z pomidorów i ogórków a zupa została:-ppotem wyszlismy za prezentem na parapetówke Kupilismy lampke bardzo ładna mam nadzieję ze sie spodoba a teraz czekam jak Wojtek usnie i pomisiuje sie troche z mężem :-p:zawstydzona/y::-D:-D:-Ddo jutra kobiety :-)
no prosze zupka do lodowki poszla
ja już sie wylogowuje,będę oglądać TV z łóżeczka i tak nikt nic nie pisze :-p:-p:-p więc co będę grzać fotel :-D:-D:-D:-D:-D
dobranoc

ja ogladam YCD

DObranoc wszystkim babeczkom

bede wpadac w przerwach:sorry2:

reklama
M mnie wkurzył bo mial zrobic dziewczynom mleko a zajmuje sie caly czas gownami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One mi wyły a ja musiałam zapierniczac do kuchni i robic mleko
Tesciowa łazi za mna i truje mi dupe tak jakbym czas wygrała na loterii:szok::wściekła/y:Koniecznie chce mi je pokazac w internecie u siebie i jak tylko wyjde od mlodych to stoi mi nad głowa i mi nadaje

M mnie wkurzył bo mial zrobic dziewczynom mleko a zajmuje sie caly czas gownami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One mi wyły a ja musiałam zapierniczac do kuchni i robic mleko
Tesciowa łazi za mna i truje mi dupe tak jakbym czas wygrała na loterii:szok::wściekła/y:Koniecznie chce mi je pokazac w internecie u siebie i jak tylko wyjde od mlodych to stoi mi nad głowa i mi nadaje

wspolczuje:baffled:

ANKA
Ja tez uwielbiam zakupy:tak::tak::tak:
No ale najczesciej cos kupuje dzieciakom:-)chociaz ostanio ja tez sobie troszke nakupowałam;-):-)
A moj M to musi sam sobie kupowac bo jest bardzo ale to bardzo wybredny:no:

Laura mi poszla spac o 20 ale uwaga popoludniu mi nie spala bo wkoncu wzielam ja i zlitowalam sie tak pewnie by mi spala do 18 a potem poszla by o 23 spac:szok:Wolalam ja troche przetrzymac:tak: Ale nie jestem z tego zadowolona bo zawsze jak tak zrobie to mi potem w nocy poplakuje:baffled:
Juz raz sie obudzila z placzem:-(
Moj w wannie sie moczy chyba na cos liczy:-D

ANKA
Ja tez uwielbiam zakupy:tak::tak::tak:
No ale najczesciej cos kupuje dzieciakom:-)chociaz ostanio ja tez sobie troszke nakupowałam;-):-)
A moj M to musi sam sobie kupowac bo jest bardzo ale to bardzo wybredny:no:

Moj jak sam sobie cos kupi to rzadko mi sie to podoba heheh wiec wole sama cos wybrac:-D
Widze ze matki juz tak maja i czesciej dzieciaczki obkupuja:rofl2:

witam wieczornie
Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
przyjmiemy.
A mamy inne wyjście?

czatuj z nami.:-D:-D:-D:-D

Super ta kuchnia:tak::tak::tak:No i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika
piękne :-D
Piotrus poznal cie po glosie? Super :-) Ja jeszcze nie mialam okazji rozmawiac z corcia przez telefon bo zawsze jestesmy razem:sorry: Jak bedziemy w Polsce to planuje zostawic ja na tydzien z dziadkami i wyskoczyc gdzies z mezem:happy: Francuscy dziadkowie jeszcze pracuja wiec rzadko sie widzimy.
Telefonem Noemi lubi sie bawic. Ma taki stary do wlasnej dyspozycji i gada do niego jak najeta, ale jak ktos do nas zadzwoni to ja zatyka :-D

Myszunia, ja cie nie wyrzucam:-p
plany fajne ciekawe jak z realizacją.:eek:

ale Wy macie tempo tak tu produkujecie ,że nigdy nie nadrobię nawet połowy :-D
Lenka nauczyła się krzyczeć ot tak dla zabawy i teraz cały dzień wydaje z siebie okryzki najrózniejsze normalnie rozmawiac się nie da bo nikt nikogo nie słysza a ta się cieszy :laugh2::laugh2::laugh2:
coraz bardziej już widac jak się zmienia jej zachowanie i coraz bardziej kumata się robi jak ją wkładalam dzisiaj do wózka to wzięła zapięcie i szelki których nie zapięłam i wołała na mnie yy yy i próbowała sama zapiąc :-D
no jaka mądra córcia Ci rośnie.:tak::-D:-D

reklama
Laura mi poszla spac o 20 ale uwaga popoludniu mi nie spala bo wkoncu wzielam ja i zlitowalam sie tak pewnie by mi spala do 18 a potem poszla by o 23 spac:szok:Wolalam ja troche przetrzymac:tak: Ale nie jestem z tego zadowolona bo zawsze jak tak zrobie to mi potem w nocy poplakuje:baffled:
Juz raz sie obudzila z placzem:-(
Moj w wannie sie moczy chyba na cos liczy:-D
A u mnie spia wszyscy oczywiscie oprocz Klaudi:-D

ANKA
To zrob Jemu jakas miła niespodzianke;-):-)

Do góry