reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezione:szok::szok::szok: ide dalej robic...
Kobietko oszczedzaj sie troche:tak::tak:
tak,trzeba korzystac jak M w domu jest,niech spędzi troche czasu z córką a ja poodpoczywac mogę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka już zaliczyła zderzenie ze ścianą i nie obyło się bez płaczu :no::no::no:
tak się kończą wariację z ojcem :-D:-D:-D:-D:-D on nie potrafi się z nią spokojnie bawić tylko non stop jakieś szaleństwa wymysla :rofl2:

Ja rowniez siedze czesto na BB Jak m jest w domu :tak::tak: on zajmuje sie w tedy mala a ja mam spokoj i cisze:tak::tak: Ale ostatnio zwrocil mi juz uwage ze bardzo czesto na kompie siedze:tak::tak: i sie mnie pytal z kim ja tam non stop pisze:tak:

A tak wlasnie dzisiaj tatus zajmowal sie dzieckiem:tak::tak::-D:-D oboje zapatrzeni w tv:tak::tak::-)

Załączniki

• S7309388.jpg
    S7309388.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 25
No to wklejam foteczki
fajne fajne :-)
Czarnina to zupa robiona z krwi kaczki:tak::tak: wiem ze obrzydliwie to brzmi ale zupa jest naprade pyszna:tak::tak: pierwszy raz ja jadlam nie wiedzac ze to z krwi kaczki i tak mi zasmakowala ze mi to jest jedno z czego jest robiona:tak::tak:
o fuj czarnina :confused2::confused2::confused2:
Jestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!

Mala pośpi jeszcze z 15 min więc poczytam co tam bylo jak mnie nie było:)
tyle dobrze ;-)
Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem,
ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
:-p:-p:-p:-p
hahaha dobre :-D:-D:-D:-D
cześć
ja ostatnio Was zaniedbuje :-( ale brak czasu na chwilę dla siebie do tego sporo problemów nam się nawarstwiło i normalnie nerwy ostatnio miałam takie ,że juz mi się nic nie chciało :-:)-:)-(
ale dzisiaj pierwsza dobra wiadomośc od dawna opowiem wieczorkiem ze szczegółami jak mój M wróci z pracy i już będę sama wszystko do końca wiedzieć

U nas leje dzisiaj i zimno strasznie a wczoraj było tak pięknie
no to czekam z niecierpliwoscia :tak:
NO to teraz moge sie przywitac:-)

tyle nadrukowalyscie ze szok czytalam 40 minut wraz z odpisywaniem:szok::szok:

Ja rano wstalam dalam laurze mleczko i pojechalysmy na zakupy.Kpilam sobie ten gorsecik a Laura dostala kuchnie z Hallo Kitty
Na komunie zkladam ten gorsecik i czarne spodnie na kancik kupilam do tego kolczyki z krysztalkow i mam taki wisiorek Buziki czarne na szpilce z odkrytymi palcami :)
Mam czarny zakiecik z takiego materislu jak gorset ale pojde na miasto jeszcze zobaczyc za bolerkiem bo tam nie bylo a u nas widzialam :)
Laura teraz ma drzemke ale jakos ma problem zasnac:baffled:
czadowo bedziesz wygladac :tak:;-)
Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
witaj :-D
Super ta kuchnia:tak::tak::tak:No i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika
no brawo :-):tak:
Akwarelka ,a długo mieszkasz we Francji?Twój m jest francuzem?Jak ci smakują francuskie potrawy?:-DW jakimś mieście mieszkasz czy w wiosce?Myślałaś kiedyś ,że wylądujesz tak daleko od polski,ile masz lat??
ales pytan pozadawala nowej mamusce :rofl2::rofl2:
wpadłam tylko napisac ze juz padam, znow pakowalismy pelno rzeczy, pol domu wywiezione:szok::szok::szok: ide dalej robic...
nie przesadzaj ciotka ;-)
Pati dużo zdrówka, kuruj się bidulko. Cieszę się, że nie palisz, mi było ciężko rzucić. Masz łatwiej i to wykorzystaj

.
juz mnie nie ciagnie na szczescie :tak:

Ja rowniez siedze czesto na BB Jak m jest w domu :tak::tak: on zajmuje sie w tedy mala a ja mam spokoj i cisze:tak::tak: Ale ostatnio zwrocil mi juz uwage ze bardzo czesto na kompie siedze:tak::tak: i sie mnie pytal z kim ja tam non stop pisze:tak:

A tak wlasnie dzisiaj tatus zajmowal sie dzieckiem:tak::tak::-D:-D oboje zapatrzeni w tv:tak::tak::-)
hehe ale fajnie ogladaja :tak:;-)

SUPER:tak::tak::tak:
Czyżby miała sie wynieśc w cholerę??????:szok::eek::-D
Szuka sobie mieszkania bo my chcemy sie jak najszybciej wyprowadzic a sama by tego nie utrzymała:no:

Zaraz kłade moje trzy mendy spac bo juz dostaje z Nimi furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cos Im sie we łbach poprzestawiało chyba bo sa nie do wytrzymania:no:

ja juz troche lepiej sie czuje
cos od wczoraj czesto burczy mi w brzuchu :sorry::confused2::eek:
zaraz przychodzi do nas znajoma ze swoim facetem :tak:

a mojemu cos odbija cos mu znow nie pasi tu koc nie pasuje tu to tu tamto ... :eek::eek:
co on okres ma :sorry::sorry::sorry:

A&E mój M też bardzo często tak własnie się zajmuje dzieckiem,siedzą razem przed telewizorem :tak::tak::tak::tak::tak:

Zaraz kłade moje trzy mendy spac bo juz dostaje z Nimi furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cos Im sie we łbach poprzestawiało chyba bo sa nie do wytrzymania:no:
trzy mendy????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mamuska słodko o nich mówisz :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: miodzik normalnie :tak::tak::tak::tak::tak:

dobra dziewczyny ja spadam zycze Wam dobrej nocki kochane
nie piszcie za duzo... :-D:-D:-D
ide jeszcze cosik zjesc i dozywic fasoline :-D

reklama
PATRYSIU
Jedz,jedz:tak::tak::tak:Teraz mozesz jesc jeszcze wiecej i jeszcze czesciej:-);-)
Dbaj o swoja wyczekana fasolinke:tak::tak::tak:

Do góry