reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no witam Was w ten sloneczny dzionek
u nas swiecie slicznie slonce niebo bez chmur :-)
my dopiero co wstalismy m spi jeszcze po nocce
ale maly spal swietnie
mialam jeszcze troche mleka wiec wolalam zostawic mu na rano a wieczorem zrobic mleko z kartonu z kakałkiem i zasnal przed 21
i obudzil sie dopiero niedawno :laugh2:
aleeeeeeee sie wyspalam :tak:
ide zrobic sobie kawke i przebrac malego bo niespodzianke zrobil a dopiero co go 2 min temu przebieralam :sorry:

reklama
A to moja trojca w parku po wizycie u lekarza
ale slicznie wygladaja
Mowila ze moga to byc polipy lub jakies pekniecie sluzowki ale jakos inaczej:no:
Napewno nie alergia bo wtedy krew jest w srodku w kupie
Takie badanie robi sie niby bardzo szybko:no:Bada sie malym palcem-ale moje Klaudia napewno bedzie sie strasznie darla :no:
Dzisiaj u lekarki jak Ja rozebralam to uciekala mi na dol i zakładała buty
Cienko to widze:no::no::no::no:
kurcze boroka tez bym tego nie widziala :no:
A wiadomo coś o naszym wątku zamkniętym???????czy dalej cisza????
nie mi nic nie wiadomo :no: a to do kogo tzreba pisac to napisze
A to fotki z dzisiejszej kąpieli :-):-):-):-):-)
ale fajne wloski ma
oj kobietyalescie dzis naprodukowaly:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dawno tyle nie bylo
ja caly dzien mialam podly.po pierwsze niewyspana i ajkos w ogole dziwnie sie czulam-chodzialm jak pijana,rozjezdzalam ludzi wozkiem.P mnie tak wku....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze w ogole szkoda gadac.pojechalam pod wieczor bez slowa do bratowej z dziecmi i wrocilam przed 21,troche mi przeszlo,ale do niego odezwalam sie chyba ze 3 razy tylko dlatego ze musialam.chce wojne to ja ma!!!!!!!!!!!!!!!

ugotowalam dzis ogorkowa-babuchyzjadly a reszte schowalam na jutro.predzej psom wyleje niz jemu dam.

znacie to powiedzenie"Boże tylko siły mi nie dawaj bo skur..... zapier....":-):rofl2:

Weronika dzis spokojnie zasnęła ale siedzialam przy łózeczku.nie musialam noc robic.w ogole zrobila sie z niej straszna przylepa.ale wyczytalam w madrej ksiazce ze to syndrom rozstania w tym wieku...:baffled:

jakos przezyje.
najgorsze jest to ze znow ma chrype:baffled: i nie wiem od czego.nie jadla nic nowego przez swieta,nie bylismy w zadnym obcym miejscu...czy to mozliwe zeby w tym wieku juz reagowala na pylenie????????skoro reaguje na kontakt wziewny z sucha karma dla ryb??????????

dalam jej zyrtec i jak narazie grzecznie spi.lepeij zeby bylo alergiczne niz kratniowe....
eee to Ty jestes fest wkurzona na swojego :-) to co on takiego zrobil ze Cie wkurzyl :eek: a jak dzisiaj samopoczucie :confused:
Ja jak Gabi ma "bunty " to po prostu czekam jak jej przejdzie a jjak jestem gdzies poza domem to "zbieram ją z podłogi " i patrze za spokojnym miejscem mocno przytulam i trzymam nic nie mówiąc a potem staram sie wytłumaczyć ze tak nie wolno
A wogóle to witam :-D wczoraj byłam na zebranu i troche sie o Wojtku nasłuchalam w skrocie mowiąc jest aspoleczny :-:)zawstydzona/y:tzn: nie bierze udzialu w zajęciaciach grupowych nie chce pływać na basenie i zawsze na boku :-:)baffled: rozmawialam z pania wychowawczynią i martw ija to ze Wojtek taki wiecznie nieszczęsliwy :eek: Z Zuzią nie ma problemów Dzis rano znowu Wojtek marudził ze nie nawidzi pływac nie lubi baseni i takie tam Wojtek oczekuj o d nas nagród pochwal tylko nic od siebie W dczwartek 24 maja sprawdzian umijetności i szczerze sie obawiam ze nie napisze Przerasta mnie to wszystko
no to nie fajnie z Wojtkiem ale ciekawe dlaczego tak reaguje :eek: pytalas go ??

a u nas nocka jak zwykle z pobudkami o 24 ,1.15 ,2.30 ,3.15 ,4.45 ,520 i 7.00:szok::szok:ja chcę się wyspać:tak::tak::tak:
miałam wczoraj szybko iś spać nawet kompa nie włączałam taaaaa a jak włączyłam tvn style to siedziłam do 24:szok::szok::szok::szok:
dowikla zdrówka dla klaudusi fotki piękne a która z nich pozuje jak modelka z tą rączką?????
agnes fotki wannowe super śliczna jest oliwka:tak::tak:
patrysia pomaga ten antybiotyk????
joanna to razem będziemy się w maju stresować mój adacho też będzxie miał egzaminy i też się boję bo mój roztrzepaniec to byle szybciej a potem błędy ...........część humanistyczna to spoko ale matmy się boję bo on mówi jedno pisze drugie:crazy::crazy:ale co tam grunt byśmy zdrowi byli:rofl2:a to że jest a społeczny....................... wiesz to może mieć drugie dno może to konflikt z kolegami może odrzucenie przez grupę dzieci są w tym wieku okrutne..........może trzeba z wojtkiem pogadać................
anabuba powiedzenie super nie znałam go:rofl2::rofl2::rofl2: czym cię to twoje kochanie tak wkurzyło???a może ty mu specjalnie się podstawiasz bo masz jeszcze jeden ogródek do skopania????:laugh2:
aleksja ja z antkiem w ciąży zwracałam na samą myśl o jedzeniu pomagała mi herbatka imbirowa:tak::tak:

a ja nie wiem o co kamman z moim antkiem jak daje mu mleko z butli to podkurcza nogi wyplówa smoka nie zjada wszystkiego a kiedyś zjadał wszystko.........smoczek ten sam butelka też mleko też.....nie wiem o co chodzi????????????

Żeby to dało sie pogadać ale jak zaczynam romowę to Wojtek mówi tak : -z toba nie romawiam tylko z tatą nie lubie cie i wogóle to chciałbym mieszkać z tatą na Zalesiu a nie z tobą Zuzka i Gabrysia same zakazy i takie tam
A ja mu tłumacze ze w życiu noe moze byc samych przyjemnoasci na ktore trzeba zasłuzyc to nie trafia niec do niego a ile sie nagada apyskuje ze on nie wroci po szkolee do domu zadzwoani napolicje ze ja mam go nie ustawiac itp itd ręce opadają
:szok::eek: takze nic sie nie moge dowiedziec a mąz jak zaczyna rozmawaac to Wojtek opowieda mu o czalkie mczym innym :szok::baffled: na pewno cos jest w nim co go męćzy ale zadnemu a nas nie chce powiedziec wychowawczyni tez prubowal a teraz dała sobie spokój a jak powiedziałam ze pójdziemy na takie badanie bo potrzebne do 4 kalsy to Wojtek nie dam sie nabrac i do żadnego psychologa nie pójde dajcie mi spokój :szok: strach pomyslec co jeszcze wymysli

patrysia pomaga ten antybiotyk????
jeszcze jestem spuchnieta a wzielam juz 4 dawke :baffled: kurcze no i nie wiem a teraz jem loda na snaidanie :-D
Malinka Patrysia jak sie 4 dni pod rzad pije do upadlego to tez byscie byly wsciekle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wlasnie dzwonil,odebralam,ale nie mowilam za wiele.
niech skruszeje,moze go kac zaje....:rofl2:
aha czyli skads to znam :confused2: juz kiedys wypisywalam na mojego m wlasnie z tego powodu :tak: nic trzeba czekac az przestanie bo nic innego nie pozostalo a jak poczuje ze juz jest dobrze to znow w kolko i tak bedzie krecic chyba za Twoj m zrozumie...
wiec trzymam kciuki oby dalo mu to do myslenia :-)

reklama
Do góry