reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się i ja :-D:-D:-D Teraz trochę gorzej mi z pracy do Was zaglądać bo mam towarzystwo:confused2: takiego buraka co się wcale do mnie nie odzywa:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:siedzi od wczoraj ze mną w pokoju ze słuchawkami na uszach:baffled:

dziewczyny bo święta są przereklamowane:-D:-D:-D:-D
ja mam dzisiaj na obiad pierogi ruskie ze skwareczkami a chodzi za mną ogórkowa muszę jutro ugotować:tak::tak::tak::tak:
to fakt, święta są przereklamowane:laugh2::laugh2::laugh2:ile można siedzieć za stołem i żreć:szok::szok::szok:
anabuba ze skarpetkami to nie żart:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja prasuje skarpetki majtki sznurówki do butów:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
normalnie matka-wariatka:-D:-D:-D to nie miało być obraźliwe jakby co;-)

Patrysia co się stało? czemu tak spuchłaś, bo jeszcze nie doczytałam:-(
Agnes powodzenia u lekarza na kontroli, mam nadzieję, że wieści będą dobre:tak:

WIKTORIA
Dzielna z Ciebie kobieta:tak::tak::tak:
Ciekawe jak to u mnie bedzie bo M wyjezdza na poczatku lipca
Napewno dasz sobie rade.
Ale sie wkużyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zachodze do pokoju gdzie Martynka sie bawi a wtedy malowała patrze a tu sciana wymalowana kredkami woskowymi :angry::angry::angry::angry::angry:i mówie jej że dostanie po dupie a ona mi mówi tak że to ty dostaniesz i mówi mi zamknij sie słyszała od dziadka :szok:No i troche to umyłam dobrze że jeszcze nie malowaliśmy na nowo ścian bo nie wiem co bym jej zrobiła:crazy:

malinka daj czadu na pazylu ,ja po wczorajszej sesji mam już 32 punkty i kończę 11 poziom,jestem taka sumna ,że zaraz pękne ,...dobra ide
gratulacje :tak::szok::szok::-D:-D:-):-):-)

myślałam że więcej napisałyście:rofl2::rofl2::rofl2:
patrysiu zęba współczuję ale na fotkach wyglądasz ci powiem...................................bosko:tak::tak::tak::tak:
no ja też muszę na tego pazyla wejść ciekawe czy przejdę zerowy poziom :baffled::baffled:bo teraz to ja jestem mama udomowiona a z niewyspania często odmóżdżona:rofl2:
antek dzisiaj budził się o: 22.30 ,24.10 ,1.20 ,2.15 ,3.30 ,5.10 ,a od 6.00 jest już wyspany:szok::szok::szok::szok::szok:no nic przyzwyczajamy się do tego powoli:eek::eek::eek:
No to ładnie Wam się budzi.
Współczucia i wyspania życze.;-):-):-)
Witam się środowo poświątecznie.
U mnie święta do bani ,bo chorowałam.
Cały drugi dzień przespałam.
Idę Was poczytać nieco i jak trochę nadrobię to wracam.:tak::-)

Witam ponownie ,Patrysia ,ty na tego lekarza musisz czekac ,aż ci stan zapalny zejdzie??Wiecie ,ja to czasami jestem głupia ,potrzebuję kremu na dzień ,bo mi się kończy ,postanowiłam zaszaleć na allegro i kupić sobie vichy normaderm ,bo mają na saszetki i est bardzo tanio ,jak zaczęłam sobie odznaczać i obserwować ,to kupiłam jak troll 30 ml za 20 złotych po czym patrzę ,a obok 30 ml.za 15 złotych albo 51 ml.za 28 złotych czyli wybrałam najdroższą opcję z możliwych ,nie wiem jaj ja to zrobiłam i jeszcze pierwsze minuty byłam zadowolona ,że tak tanio:angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:już nawet zapłaciłam FAK:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry