madziulanatasza
Fanka BB :)
i co malinka byłaś na pazylu???![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mam stan zapalny i jedna strona mi spuchla od zeba a jak zejdzdzie opuchlizna to do wyrwania z nacieciemPatrysia co się stało? czemu tak spuchłaś, bo jeszcze nie doczytałam:-(
Agnes powodzenia u lekarza na kontroli, mam nadzieję, że wieści będą dobre![]()
no mamusia Martynka chciala Ci pokazac jak wygladaja nowoczesne sciany takich wzorkow przeciez nikt by nie mialNapewno dasz sobie rade.
Ale sie wkużyłamzachodze do pokoju gdzie Martynka sie bawi a wtedy malowała patrze a tu sciana wymalowana kredkami woskowymi
i mówie jej że dostanie po dupie a ona mi mówi tak że to ty dostaniesz i mówi mi zamknij sie słyszała od dziadka
No i troche to umyłam dobrze że jeszcze nie malowaliśmy na nowo ścian bo nie wiem co bym jej zrobiła
![]()
a mojemu idzie 7 zabek czyli lewa gorna dwojkaPatrysiu Kamilek ma 4 ząbki ale idą mu teraz dolnie i górnie dwójki
no tak musze czekac az zejdzie mi opuchlizna bo wtedy znieczulenie by nie dzialalo jak mi natnie dziaslo i wyjmie tego korzenia albo dwa korzenie bo jak ja tam mam rope to znieczulenie nie zadziala i bedzie cholernie bolaloWitam ponownie ,Patrysia ,ty na tego lekarza musisz czekac ,aż ci stan zapalny zejdzie??Wiecie ,ja to czasami jestem głupia ,potrzebuję kremu na dzień ,bo mi się kończy ,postanowiłam zaszaleć na allegro i kupić sobie vichy normaderm ,bo mają na saszetki i est bardzo tanio ,jak zaczęłam sobie odznaczać i obserwować ,to kupiłam jak troll 30 ml za 20 złotych po czym patrzę ,a obok 30 ml.za 15 złotych albo 51 ml.za 28 złotych czyli wybrałam najdroższą opcję z możliwych ,nie wiem jaj ja to zrobiłam i jeszcze pierwsze minuty byłam zadowolona ,że tak taniojuż nawet zapłaciłam FAK
![]()
a ja stanelam na jednym i nie umiem ruszyc juz sie denerwuje ... ehhhhhhhhh nie gram w to narazie az mi przejdziePazyl - zagadki i łamigłówki. - Start A TO ADRESIK PAZYLA ,DLA TYCH NIE ZNAJĄ:-)aj malinka no zła jestemnie wiem jak ja to policzyłam no jak kretynka
![]()
No teraz wczesniej przyjedzie bo 5 czerwcaWiktoria kiedy teraz m przyjeżdża? mam nadzieję, że nie dopiero na nastepnie święta bo nam tu uschniesz z tęsknoty kobieto![]()
oj zdecydowanie przereklamowanedziewczyny bo święta są przereklamowane
ja mam dzisiaj na obiad pierogi ruskie ze skwareczkami a chodzi za mną ogórkowa muszę jutro ugotować![]()
No ja też prawie wszystko prasuję,ale sznurówek nieanabuba ze skarpetkami to nie żartja prasuje skarpetki majtki sznurówki do butów
![]()
Moja Klaudia też kiedyś mocno niszczyła a teraz już nie.witam Dzieci w szkole Gabi znalazła jakieś Zuzi chipsy bo jako ze im czesto nie kupuje prawie wogóle to zostawiaja sobie na pózniejPralka chodzi zaraz zrobię sobię kawkę i poskaladam wczorajsze pranie bo po tym co wiedze w szafach nie opłaca sie prasować Moja Zuzia jest straszny niścierz ma tak poniszczone rzeczy ze szok
nie ma żadnej ładnej bluzki ani do kościoła ani na wyjście zaraz jak ma cos ma nowego to ubiera na okrągła a moje tłumaczenia nie poamgają Myslałam ze dziweczynce to powinno zależec zeby miec ładne ubrania Dziś też wystroiła sie do szkoły nie wiem po kim ona to ma bo nie po mnie bo ja byle co nakładam i nie lubie sie stroic
miłego dnia
oczywiście sćięłam sie wczoraj z meżem bo sam anie wie o co mu chodzi
![]()
Patrysiu nie wiem jaki masz antybiotyk,ale jak jakiś na kości typu Clindamycina to on raczej działa od 3 dawki.no a teraz tak
slonce grzeje jak oszalale
a ja
opuchnieta gorzej niz wczoraj wygladam jak bulwa :--
-
-(
slonce prazy a ja dzis nigdzie nie wyjde bo nawet okulary nie pomoga
kurcze blade
juz zrobilam sobie zimne oklady
a na obiafd to bedzie glodowka bo nie ma nnikogo kto by mi na zakupy wyszedl a moj m spi po nocce
ale jestem zlaaaaaaaa![]()
Lody jak najbardziej ,popieram dentystkę :-)kurcze normalnie jak ta opuchlizna mi nie zejdzie to sie porycze
dentystka kazala mi jesc lody i robic zimne oklady no i jak robilam to mam jeszcze gorzej
a wczoraj kupilam soebi duzo lodow i teraz co chwile wyciagam z zamrazarki i wcinam
juz jestem po sniezce
ledwo co mi oko widac:-(
No arcydzieła na ścianach to też Kubusia specjalność.Napewno dasz sobie rade.
Ale sie wkużyłamzachodze do pokoju gdzie Martynka sie bawi a wtedy malowała patrze a tu sciana wymalowana kredkami woskowymi
i mówie jej że dostanie po dupie a ona mi mówi tak że to ty dostaniesz i mówi mi zamknij sie słyszała od dziadka
No i troche to umyłam dobrze że jeszcze nie malowaliśmy na nowo ścian bo nie wiem co bym jej zrobiła
![]()
Rywalizacja na całego.Ja zmykam bo mlode sie bija i kłoca o zabawki do kuchni i o to ktora jest "aja"a ktora "bebe"![]()
Brawo,super zakup...;-)Witam ponownie ,Patrysia ,ty na tego lekarza musisz czekac ,aż ci stan zapalny zejdzie??Wiecie ,ja to czasami jestem głupia ,potrzebuję kremu na dzień ,bo mi się kończy ,postanowiłam zaszaleć na allegro i kupić sobie vichy normaderm ,bo mają na saszetki i est bardzo tanio ,jak zaczęłam sobie odznaczać i obserwować ,to kupiłam jak troll 30 ml za 20 złotych po czym patrzę ,a obok 30 ml.za 15 złotych albo 51 ml.za 28 złotych czyli wybrałam najdroższą opcję z możliwych ,nie wiem jaj ja to zrobiłam i jeszcze pierwsze minuty byłam zadowolona ,że tak taniojuż nawet zapłaciłam FAK
![]()
kiedys mialam to samo i dostalam ospamox a teraz wlasnie clindamycinPatrysiu nie wiem jaki masz antybiotyk,ale jak jakiś na kości typu Clindamycina to on raczej działa od 3 dawki.
Do soboty śladu nie będzie zobaczysz.
Lody jak najbardziej ,popieram dentystkę :-)
no mam stan zapalny i jedna strona mi spuchla od zeba a jak zejdzdzie opuchlizna to do wyrwania z nacieciem
a mojemu idzie 7 zabek czyli lewa gorna dwojka
no tak musze czekac az zejdzie mi opuchlizna bo wtedy znieczulenie by nie dzialalo jak mi natnie dziaslo i wyjmie tego korzenia albo dwa korzenie bo jak ja tam mam rope to znieczulenie nie zadziala i bedzie cholernie bolalo![]()
no tos mnie przestraszyla troszkuWszystko zależy od dentysty.
Ja miałam taki korzeń ,że 5 dentystów i potem wszyscy z terenu zgodnie twierdzili,że tylko do usunięcia w narkozie,bo zab gigant i każdy korzeń w inną stronę.
Znalazłam takiego chirurga,że usunął mi go bez narkozy ze znieczuleniem przewodowym w opuchnięciu i z torbielą a nic nie bolało.
Lekarz się smiał,że wszyscy chcieli nieźle zarobić na narkozie i tyle.
Fakt,że we wtorek pojechałam na nacięcie a w czwartek wyrwał,ale już nacięcie zeszło się we wtorek wieczorem i dalej się stan zapalny rozprzestrzeniał.
Strasznie się obawiałam ,a w sumie nie było czego.
Najpierw go pociął na kawałki wiertłem a potem wyjmował poszczególne części.
Stwierdził,że dziura jest taka jak lej po bombie i trzeba zabezpieczyć szwami i gąbką absorbcyjną.
Szwy same zeszły w 5 dobie nawet nie chodziłam na ściągnięcie.
Za cały zabieg zapłaciłam 150 zł.a nacięcie wcześniejsze miałam zrobione za ładny uśmiech.:-)
Patrysia życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka i wyjścia z domu;-):-)