reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurcze patrysia nie dobrze:no::no::no::no::no::no:
ja wyprasowałam sobie skarpetki śliniaczki antochy trochę bodziaków i kuniec antocha domagał się uwagi .................może potem mi się uda:baffled::baffled::baffled:
agnes napisz co po kontroli??????

kurcze normalnie jak ta opuchlizna mi nie zejdzie to sie porycze
dentystka kazala mi jesc lody i robic zimne oklady no i jak robilam to mam jeszcze gorzej
a wczoraj kupilam soebi duzo lodow i teraz co chwile wyciagam z zamrazarki i wcinam
juz jestem po sniezce :sorry:
ledwo co mi oko widac:-(

Witam sie i ja:-)
Pogoda u nas sliczna wiec pewnie beda dlugie spacerki:tak::tak::tak:Zaraz ide zroboc mlodym pic bo juz caly czas wolajas

PATRYSIU
Wspolczuje Tobie:no::no::no:Oby opuchlizna jak najszybciej zeszla

AGNES
Daj znac po lekarzu

Oj Patrysiu wspułczuje ci biedna ty jesteś.I gratulacje dla synka bo widze że kolejny ząbek ma
no tak ma zabek a widzialam na nk ze u Was tez jednego przybylo dobrze mowie??
hej wiktoria:happy:jak pierwsza noc bez męża????
patrysi a masz dentosept albo szałwie????jak masz to sobie łukaj tym powinno pomóc:tak::tak::tak:
nie mam szalwi ale mam jakis antybiotyk - CLINDAMYCIN-MIP
Witam sie i ja:-)
Pogoda u nas sliczna wiec pewnie beda dlugie spacerki:tak::tak::tak:Zaraz ide zroboc mlodym pic bo juz caly czas wolajas

PATRYSIU
Wspolczuje Tobie:no::no::no:Oby opuchlizna jak najszybciej zeszla

AGNES
Daj znac po lekarzu
NO OBY ZESZLA JAK NAJPREDZEJ BO W SOBOTE DO KRAKOWA DO AQUA PARKU A TAK NAPEWNO NIE POJADE :-(

reklama
Do góry