reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam Dzieci w szkole Gabi znalazła jakieś Zuzi chipsy bo jako ze im czesto nie kupuje prawie wogóle to zostawiaja sobie na pózniej :-D Pralka chodzi zaraz zrobię sobię kawkę i poskaladam wczorajsze pranie bo po tym co wiedze w szafach nie opłaca sie prasować Moja Zuzia jest straszny niścierz ma tak poniszczone rzeczy ze szok :szok::szok: nie ma żadnej ładnej bluzki ani do kościoła ani na wyjście zaraz jak ma cos ma nowego to ubiera na okrągła a moje tłumaczenia nie poamgają Myslałam ze dziweczynce to powinno zależec zeby miec ładne ubrania Dziś też wystroiła sie do szkoły nie wiem po kim ona to ma bo nie po mnie bo ja byle co nakładam i nie lubie sie stroic :zawstydzona/y::szok: miłego dnia:-D oczywiście sćięłam sie wczoraj z meżem bo sam anie wie o co mu chodzi :wściekła/y:

joanna ja się wczoraj ściełam pogodziłam ściełam pogodziłam:rofl2:
a moja jula to też strojnisia ona na szczęście ubrań nie niszczy ale na adamie to się wszystko pali a spodnie i buty to już expresem:tak::tak:

witam środowo laseczki:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
idę poczytać co u was:happy::happy::happy:
a wy w tym czasie wstawajcie:happy:
taaa wstalam godzinke po Tobie :-D
myślałam że więcej napisałyście:rofl2::rofl2::rofl2:
patrysiu zęba współczuję ale na fotkach wyglądasz ci powiem...................................bosko:tak::tak::tak::tak:
no ja też muszę na tego pazyla wejść ciekawe czy przejdę zerowy poziom :baffled::baffled:bo teraz to ja jestem mama udomowiona a z niewyspania często odmóżdżona:rofl2:
antek dzisiaj budził się o: 22.30 ,24.10 ,1.20 ,2.15 ,3.30 ,5.10 ,a od 6.00 jest już wyspany:szok::szok::szok::szok::szok:no nic przyzwyczajamy się do tego powoli:eek::eek::eek:
dzieki :zawstydzona/y:
ale mialas pobudki mi na szczescie Sewi obudzil sie tylko kolo 6 na mleko i pozlismy spac jeszcze do 8 :-)
dziewczyny bo święta są przereklamowane:-D:-D:-D:-D
ja mam dzisiaj na obiad pierogi ruskie ze skwareczkami a chodzi za mną ogórkowa muszę jutro ugotować:tak::tak::tak::tak:
pierogi to ja bym se zjadla z kapusta i grzybami mniam
a wczoraj mialam na obiad zupke ogorkowa :laugh2:
prasowania mam dzisiaj pełen kosz a jeszcze wszystko nie wyschło ale poprasuje dzisiaj trochę bo na raz to przy marudeże nie dam rady:no:więc jak łaskawie antek zdecyduje się na drzemkę to ja się biorę za żelazko bo skarpetek nie mam wyprasowanych:szok::szok::szok:
heh skarpetki :szok::szok::szok: tego jeszcze nie grali
dobreeee malina :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
witam Dzieci w szkole Gabi znalazła jakieś Zuzi chipsy bo jako ze im czesto nie kupuje prawie wogóle to zostawiaja sobie na pózniej :-D Pralka chodzi zaraz zrobię sobię kawkę i poskaladam wczorajsze pranie bo po tym co wiedze w szafach nie opłaca sie prasować Moja Zuzia jest straszny niścierz ma tak poniszczone rzeczy ze szok :szok::szok: nie ma żadnej ładnej bluzki ani do kościoła ani na wyjście zaraz jak ma cos ma nowego to ubiera na okrągła a moje tłumaczenia nie poamgają Myslałam ze dziweczynce to powinno zależec zeby miec ładne ubrania Dziś też wystroiła sie do szkoły nie wiem po kim ona to ma bo nie po mnie bo ja byle co nakładam i nie lubie sie stroic :zawstydzona/y::szok: miłego dnia:-D oczywiście sćięłam sie wczoraj z meżem bo sam anie wie o co mu chodzi :wściekła/y:
my tez sie wadzimy i godzimy :sorry:
no a dziewuszki to takie strojnisie moja siostra tez zawsze po cichaczu zaklada cos nowego tak zeby mama nie widziala a potem tez nie ma co ubrac eleganckiego :eek:

Hejka babeczki :-) My wstaliśmy dziś o8.00 bo Oliwka zrobiła pobudkę w nocy i nie spałą ponad 2h :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.tak jak myślałam przez chorobę przyzwyczaiła sie że z nami spała i teraz się domaga ,ale ja jestem twarda nie ma i koniec .

anabuba ze skarpetkami to nie żart:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja prasuje skarpetki majtki sznurówki do butów:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
malinka nie zartuj ,jestem w wielkiem szoku :szok::szok::szok::szok::szok: sznurówki prasować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie do łez :tak::tak::tak::-D:-D:-D

A My niedługo zbieramy się do lekarza na kontrolę z Oliwką.

Do później.

reklama
no a teraz tak
slonce grzeje jak oszalale
a ja :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
opuchnieta gorzej niz wczoraj wygladam jak bulwa :-:)-:)-:)-(
slonce prazy a ja dzis nigdzie nie wyjde bo nawet okulary nie pomoga
kurcze blade
juz zrobilam sobie zimne oklady :confused2::confused2:
a na obiafd to bedzie glodowka bo nie ma nnikogo kto by mi na zakupy wyszedl a moj m spi po nocce :sorry:
ale jestem zlaaaaaaaa :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry