reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aleksja witaj kochana jak po świętach??????
a pazyl to zagadki logiczne:tak::tak::tak::tak:madziulanatasza wiedzie prym w tych zagadkach:tak::tak::tak::tak:
antośko nawija jak szalony słychać tylko mamamama:-):-):-)
Witaj Malinka :happy::happy::happy: Kochana po świętach nawet może być, tylko krutko trwały a wiecej przygotowań i roboty :-):-):-):-) mały mi tyłek zlał w poniedziałek bo tata go namówił:-):-):-) a pozatym ok było:-):-):-) w domu spędzaliśmy swięta :-):-):-) a jak u Was po świętach????

witajcie kobitki.u nas noc tez ciezka byla.mala sie obudzila o 23.30(ja sie akurat kladlam) i strasznie krzyczala.wlasciwie to nie wiem czy ona sie do konca obudzila bo jak cos do niej mowilam do w ogole nie reagowala.tylko plakala"mama"i wycigalado mnie rece.nie moglam jej ponad pol godz uspokoic(a jesc nie chciala i pic tez nie).w koncu dalam viburcol i jakos zasnela.ale jeszcze pare razy sie w nocy budzila z placzem,albo plakala przez sen,sama nie wiem.o 6 zjadla kasze i narazie spi.

myślałam że więcej napisałyście:rofl2::rofl2::rofl2:
patrysiu zęba współczuję ale na fotkach wyglądasz ci powiem...................................bosko:tak::tak::tak::tak:
no ja też muszę na tego pazyla wejść ciekawe czy przejdę zerowy poziom :baffled::baffled:bo teraz to ja jestem mama udomowiona a z niewyspania często odmóżdżona:rofl2:
antek dzisiaj budził się o: 22.30 ,24.10 ,1.20 ,2.15 ,3.30 ,5.10 ,a od 6.00 jest już wyspany:szok::szok::szok::szok::szok:no nic przyzwyczajamy się do tego powoli:eek::eek::eek:
ach te dzieci...

malinka daj czadu na pazylu ,ja po wczorajszej sesji mam już 32 punkty i kończę 11 poziom,jestem taka sumna ,że zaraz pękne ,...dobra ide
ja normalnie jestem jakas tepa,siedzenie w domu odebralo mi logiczne myslenie:rofl2:

Witam się i ja z Wami Kobietki :-):-):-)
Długo przed świętami mnie nie było i po też dopiero dziś, czekałam aż sie komp zwolni :-):-):-)

Już mi zaczynają mdłości dokuczać czasem :tak::tak::tak:

i ja sie witam środowo :-):-):-) mały mój też już wstał właśnie, a ja to już od 5,40 nie śpię :rofl2::rofl2::rofl2: nie poczytałam jeszcze co napisałyście i obawiam sie że nie dam rady wszystkiego poczytać :-):-):-) Patrysiu foteczki na nk są śliczne i ślicznie wyglądacie wszyscy razem :happy::happy::happy: ja też lecę zrobić poranną toaletę i małego ubiorę i 3 in 1 sobie zrobię :happy::happy::happy::happy:

witaj Aleksia,milo Cie widziec.az tak duzo do nadrabiania nie masz-przez te pare dni to moze tyle postow co nieraz przez pol dnia bylo:-D:rofl2:

Paulina do szkoly odprawiona,kawusia wypita.
i znow mam problem jaka zupe ugotowac:eek:

prasowania mam dzisiaj pełen kosz a jeszcze wszystko nie wyschło ale poprasuje dzisiaj trochę bo na raz to przy marudeże nie dam rady:no:więc jak łaskawie antek zdecyduje się na drzemkę to ja się biorę za żelazko bo skarpetek nie mam wyprasowanych:szok::szok::szok:

prasowania mam dzisiaj pełen kosz a jeszcze wszystko nie wyschło ale poprasuje dzisiaj trochę bo na raz to przy marudeże nie dam rady:no:więc jak łaskawie antek zdecyduje się na drzemkę to ja się biorę za żelazko bo skarpetek nie mam wyprasowanych:szok::szok::szok:

hehehheh,ale z tymi skarpetkami to zart co??????????????:-)

reklama
witajcie kobitki.u nas noc tez ciezka byla.mala sie obudzila o 23.30(ja sie akurat kladlam) i strasznie krzyczala.wlasciwie to nie wiem czy ona sie do konca obudzila bo jak cos do niej mowilam do w ogole nie reagowala.tylko plakala"mama"i wycigalado mnie rece.nie moglam jej ponad pol godz uspokoic(a jesc nie chciala i pic tez nie).w koncu dalam viburcol i jakos zasnela.ale jeszcze pare razy sie w nocy budzila z placzem,albo plakala przez sen,sama nie wiem.o 6 zjadla kasze i narazie spi.

ach te dzieci...

ja normalnie jestem jakas tepa,siedzenie w domu odebralo mi logiczne myslenie:rofl2:

witaj Aleksia,milo Cie widziec.az tak duzo do nadrabiania nie masz-przez te pare dni to moze tyle postow co nieraz przez pol dnia bylo:-D:rofl2:

Paulina do szkoly odprawiona,kawusia wypita.
i znow mam problem jaka zupe ugotowac:eek:
Witaj Anabubka :happy: miło cie widzieć Kochana :happy: gdzie tam Ci odebrałoi logiczne myślenie :happy::happy::happy: a ja dzisiaj szczawiówkę gotuję :happy::happy::happy: wczoraj była ponidorowa i udka pieczone do warzyw z ryzem:happy::happy::happy: adzisiaj tylko zupka i starczy:happy::happy::happy:

Do góry