reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej, hej,mamo helenki ta stronka z tymi boćkami to niezła jest drugi raz przyłapałam je jak robią małe bocianiątka:rofl2::rofl2::rofl2:mają 2 jajka u moich dzieci standard ,zaglądamy tak kilka razy dziennie:happy:Mamo Helenki z szefami tak zazwyczaj jest :-p:-pmyśle ,że w banku z powodu małego zgłoszonego poślizgu problemu nie zrobią
Jaka stronka z bocianami
Jaka u was pogoda ,bo u mnie cieplutko ,że ho ho zielenina bucha z każdej strony nawet pierwsze brzózki zaczynają skromnie sie zielenić.Malinka gdzie masz telefon położony?????:rofl2::rofl2:
U nas słonko swieci tylko wiater jest zimny

reklama
Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwi:szok::szok::szok:Pozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos:szok::wściekła/y::no:

Lece zrobic Im obiad i na spacerek wyjde

Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwi:szok::szok::szok:Pozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos:szok::wściekła/y::no:

Lece zrobic Im obiad i na spacerek wyjde
Dowikla mam nadzieje gorącą ,że to nie będzie nic poważnego biedna ta Klaudusia,a z tymi lekarzami to tak jest nawet jak ważna sprawa to czekać każą:crazy:

joanna dziwni ci faceci śmingus-dyngus to sama frajda mnie piotr polał wodą i było wesoło:tak::tak::tak::tak::tak:
już pogadaliśmy i pogodziliśmy się:tak::tak::tak::tak:
madziula bigos 1-4 to jedna czwarta mięsa jedna czwarta cebuli jedna czwarta kapustki kwaszonej jedna czwarta pieczarek przyrrawy i trochę przecieru jest pycha:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
My sie nie laliśmy wodą ,jakoś nie mieliśmy na to głowy wczoraj.....Wiktoria to do kiedy jesteś słomianą wdówką??i jak powiedz reakcja m na gg.Kamilkowi zdrówka życzę ,mam nadzieję ,ze o tylko ząbki.Malinko ciekawy przepisik;-);-);-)

Do góry