reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zadzwonilam do gabinetu i jutro na 16;30 mamy wizyte.
Lekarka mi powiedziala ze to moze byc od alergii,ze mogla peknac Jej sluzowka odbytu lub moze to byc cos powazniejszego:no:
Juz w grudniu tez mi tak zrobila ale tej krwi bylo duuuzo mniej
Zobaczymy co mi jutro powie
Teraz zmykam na plac
Do pozniej
Papatki

Fajnie ze moglam sie wygadac bo w domu sama z dziecmi siedze a jak zadzwonilam do M to tak szybko szybko bo mial klientow

reklama

Link do boćków to od As :rofl2::tak:

Witam kobitki po popołudniowej drzemce :-D:rofl2: Ja to już będę spała tak jak dzieci :-D

Ananbuba, ale mieli szczęście z tym wypadkiem :szok: Dobrze, że się bratu nic nie stało :tak:

Jakis alarm wyje za oknem, a przez zimę była taka cisza :baffled:

W banku Pani powiedziała, że przez te świeta to takich spóźnień mają zawsze mnóstwo wie nawet upomnień przeważnie nie przysyłają :happy: Więc na razie spokój :tak: Ciekawa jestem czy jutro dostaniemy kaskę :confused2:

Moja lalunia jeszcze śpi :tak: Lecę jeszcze pranko powiesić :tak:

dowikla trzymam kciuki za klaudusie po wizycie jutro napisz co to było:tak::tak:
a faceci oni zawsze nie mają czasu na ważne sprawy ale z kumplem przez godzinę gadać o autach kubicy meczu budowlance noooooooooooo na to zawsze jest czas:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a do nas ze wszystkim jak w dym od tego jesteśmy;-);-);-)

Jak fajnie ,że się po kolei mamusie pojawiają ,ja mamo helenki wyczytałam u ciebie ten link,;-);-),ale jeśli to od as to też pięknie dziękuję bo wariaty zboczone:tak:;-) z boćków

dowikla trzymam kciuki za klaudusie po wizycie jutro napisz co to było:tak::tak:
a faceci oni zawsze nie mają czasu na ważne sprawy ale z kumplem przez godzinę gadać o autach kubicy meczu budowlance noooooooooooo na to zawsze jest czas:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a do nas ze wszystkim jak w dym od tego jesteśmy;-);-);-)
Mój to chociaż o kubicy nie gada:-D:-D:-D:-D:-Dale co do reszty to łooooo matko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

wiktoria smutno tak teraz bez mężusia co????kiedy teraz będzie?????a co kamilkowi że ma gorączkę?????
No tak dziwnie a jak wszystko pójdzie po ich myśli to 5 czerwca tak że wczesniej.A Kamilkowi idą ząbki dwójki górnie i dolnie
My sie nie laliśmy wodą ,jakoś nie mieliśmy na to głowy wczoraj.....Wiktoria to do kiedy jesteś słomianą wdówką??i jak powiedz reakcja m na gg.Kamilkowi zdrówka życzę ,mam nadzieję ,ze o tylko ząbki.Malinko ciekawy przepisik;-);-);-)
Na gg nic nie powiedział bo nie powiedziałam a on też nie zaóważył a M pojechał dzisiaj o 14:00

reklama
Do góry