reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczęta poświątecznie. Dawno mnie tu nie było, kurcze nawet nie sądzę, abym mogła nadgonić zaległości. Nadal jestem zakręcona, ale usiadłam właśnie pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przy kompie i zaraz tu mnie ściągnęło, hihi

Jak tam po świętach?
Było mokro i przyjemnie?:-D

A tu ja z Oliwcią :-):-):-):-):-):-)
Boziu jakie ona ma bystre oczeta jak mi sie normalnie podoba Oliwcia :tak:
A to dzisiejszy wypad do zoo
jeeeeeee jaka fura normalnnie super fotki :tak:
słyszałyście pewnie o tym pożaże w kamieniu pomorskim...............................
to straszne co tam się stało mój tata był przy tym bo to obok jego bloku słyszał tych ludzi krzyczących wołających o pomoc widział jak skakali pomagał łapać dzieci wysiadł jak jego kolega wyskoczył z okna a jego żona i 9 letnia córeczka nie spanikowały w ostatniej chwili spłoneły i jak wyciągneli je i on na tych tlących ciałach się położył moj tato nie dźwignoł tego rozpłakał się odszedł...........................zresztą już wtedy byli ludzie do pomocy.............[***]to taka tragedia...............................dla mojego taty tylu znajomych..................................6 dzieci.......................oglądam wiadomości i wyje z bezsilności........................
o Boze wspolczucia dla tych ludzi i Twojego taty - jak ogladalam w tv to mnie normalnie serce sciskalo ze tylu ludzis zginelo :-:)no:
Witam wtorkowo poświatecznie!
Święta mi też zleciały bardzo bardzo szybko, może to i lepiej bo nie były szczególnie udane:baffled:
Dobrz, że pogoda dopisuje, pojdziemy z malym na dłuuuugi spacer:-D
Dziewczyny , powiedzcie mi czy Wasze dzieciaczki jak miały 2 miesiące też strasznie płakały i jedyne ukojenie to noszenie na rękach albo cyc(robi sobie smoka):confused: myślalam, że to kolki ale podobno bólu kolkowego nic nie może ukoić....... Oby do 3 miesiąca, podobno wtedy większość dolegliwości mija.
ja nie musialam nosic mojego malego a kolke mial tylko 2 razy i raz brzusio go bolal ale od poczatku nie uczylam noszenia na rekach, wiadomo ze nie lezal caly czas w lozeczku bo ja musialam sobie przy nim p[olezec albo poprzytulac :tak:
moje dzieci to zdolniachy tyle prania co mam po 2 dniach to się w pale nie mieści ,no ale moje dzieci jak mają się przebrać to czyste ubrania co ściągają z siebie wolą wzucić do kosza na pranie niż złożyc i do szafy schować:tak:
u nas bylo to samo p[ranie z praniem
no tak....znow mam pech bo zadnej nie ma:baffled:

dzis miał przyjechac meza brat cioteczny prosic nas na wesele.w ogole mial przyjechac z dziewczyna ktora jest w 4 mieisacu ciazy,ale ze sie bidula pochorowala to jechal sam.w polowie drogi na trasie od Grojca wjechal na rondo-gosc za nim sie nie wyrobil i walnal w jego auto z tylu,a ten braciak nie mial jak sie ratowac wiec walnal w goscia z przodu....
samochod w kanapce- z obydwu stron:baffled: jemu nic sie nie stalo-mowil tylko ze plecy go bola bo ma połamane siedzenia,oby po szoku nic mu potem nie bylo bo za mieisac wesele.dobrze ze narzeczona z nim nie jechala.....
masakra kurcze dobrze ze nic mu sie nie stalo i ze narzeczona z nim nie jechala ale za miesiac to bedzie tancowal zobaczysz ;-):-)
muszę się wam pochwalić mój antoś zaczyna "mówić"narazie to takie paplanie mamamama babababa dadadada:-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje dla Antosia :-D

dzis bylam u dentysty
od przedwczoraj boli mnie zab a raczej tylko korzen bo zab mi sie zlamal bedac z Sewim w ciazy
no i musialam sie meczyc ale dzis w nocy to nie wytrzymalam
wieczorem wzielam tabletke a w nocy jak mnie bol dopadl to myslalam ze sie rozwyje nie wiedzialam gdzie mam lep wsadzic i wzielam 2 tabl rano wstalam z lekkim bolem ale juz polowa twarzy spuchnieta :eek: wygladam jak balon :sorry:
pojechalismy do dentysty i mial zamnkniete wiec pojechalismy do domu cos zjesc maly poszedl spac a jak sie obudzil to poszlismy do drugiego dentysty prywatnie
no i przyjela mnie zaczela przekluwac ta opuchlizne odkazac, a bolalo jak nie wiem lzy mi lecialy ale jakos dalam rade
no i zaplacilam za wizyte 40 zl i przepisala mi lek na recepte i mam brac co 12 godz
a na piatek jak juz opuchlizna spadnie to mam isc na chirurgiczne wyrwanie powiedzila ze natnie mi dziaslo ze znieczuleniem i bedzie juz po klopocie
wiec ide rano...
no i z solarki musze zrezygnowac zeby tego nie naswietlac :baffled::sorry:
ale sie rozpisalam :-D

Oj Patrysia biedna ty,coś te zębowe sprawy popularne ostatnio:tak::tak:musiało bardzo boleć ,ja też po zapaleniu dziąsła przy ósemce ,też do chirurgicznego wyrwania ,a jak teraz ,antybiotyk działa?

Oj PATRYSIU wspolczuje:no:Ale najwazniejsze ze w piatek bedzie juz po wszystkim:tak:Bede trzymala kciuki zeby jak najmniej bolalo;-):-)

Ja wlasnie skonczylam prasowanie i zaraz bede ogladala pogode:tak:
Ale mnie Dominik wnerwil wział duza butle kubusia ktora stala na stole i wyleciala jemu z reki:angry:Odbila sie od stolu i spadla Jemu na dywan-ma szczescie ze sie nie zbila

Oj Patrysia biedna ty,coś te zębowe sprawy popularne ostatnio:tak::tak:musiało bardzo boleć ,ja też po zapaleniu dziąsła przy ósemce ,też do chirurgicznego wyrwania ,a jak teraz ,antybiotyk działa?
antybiotyk wezme dopiero kolo 20 zeby nie wstawac wczas rano :happy:
Oj PATRYSIU wspolczuje:no:Ale najwazniejsze ze w piatek bedzie juz po wszystkim:tak:Bede trzymala kciuki zeby jak najmniej bolalo;-):-)

Ja wlasnie skonczylam prasowanie i zaraz bede ogladala pogode:tak:
Ale mnie Dominik wnerwil wział duza butle kubusia ktora stala na stole i wyleciala jemu z reki:angry:Odbila sie od stolu i spadla Jemu na dywan-ma szczescie ze sie nie zbila
trzymaj kciuki trzymaj bo beda potrzebne ;-)

reklama
wrzucam fotki ze swiat
p1014825.jpg

a tu nasza trojca
p1014836.jpg

Do góry