reklama
Wpadłam do Was na chwilkę aby się przywitać-normalnie nałóg
Bylismy w kościele,Oliwka była bardzo grzeczna bo po 10min usnęła i spała całą mszę ,gdyby nie spała to pewnie by biegała z tymi wszystkimi dzieciakami.Po obiadku jedziemy do teściów.
No i u nas pogoda też się zepsuła,jest chłodno i pochmurno.
Bylismy w kościele,Oliwka była bardzo grzeczna bo po 10min usnęła i spała całą mszę ,gdyby nie spała to pewnie by biegała z tymi wszystkimi dzieciakami.Po obiadku jedziemy do teściów.
No i u nas pogoda też się zepsuła,jest chłodno i pochmurno.
My wlasnie wrocilismy ze spaceruszlismy do parku i doszlismy az nad RusalkeAle jestesmy wymeczeni
Zaraz jemy obiadek a pozniej bedzie kawka:-);-)
Jutro planujemy wypad do zoo
Pogoda sie poprawila-jest slonecznie ale wieje
Jutro ma byc cieplej-oby bo juz sie przyzwyczailam do pieknej slonecznej pogody:-)
Zaraz jemy obiadek a pozniej bedzie kawka:-);-)
Jutro planujemy wypad do zoo
Pogoda sie poprawila-jest slonecznie ale wieje
Jutro ma byc cieplej-oby bo juz sie przyzwyczailam do pieknej slonecznej pogody:-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam widać że święta bo nikogo nie ma.:-(
Witam nową mame
Witam nową mame
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ach ten nałog
hej Wiktoria dawno cie nie widziałam.a co za choroba Cie dopadła?
ja byłam dzis rano z Paulina w kosciele,potem do mojej mamy na snaidanie,pozniej przyszlismy do domu a z nami moja siostra i bratowa.i posżły ok.19,no i mój P wziął psa i Paualine i poszli je odprowadzic do rodziców.ciekawe za ile wróca
u nas tez dzis zimno i wczoraj było gorzej bo wiało.w dzien było raptem 10stopni i zero słonca.wg pogody na byc jutro 17stopni i slonce-OBY!!!!! bo ile mozna palic w piecu
hej Wiktoria dawno cie nie widziałam.a co za choroba Cie dopadła?
ja byłam dzis rano z Paulina w kosciele,potem do mojej mamy na snaidanie,pozniej przyszlismy do domu a z nami moja siostra i bratowa.i posżły ok.19,no i mój P wziął psa i Paualine i poszli je odprowadzic do rodziców.ciekawe za ile wróca
Witam
My tez juz po sniadanku
Pogoda sie u nas sppierniczyla i na nowo musilismy odpalic ogrzewanie
Zaraz sie ubieramy i idziemy do parku karmic kaczki;-):-)
u nas tez dzis zimno i wczoraj było gorzej bo wiało.w dzien było raptem 10stopni i zero słonca.wg pogody na byc jutro 17stopni i slonce-OBY!!!!! bo ile mozna palic w piecu
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
h,mmm zapomniałąm wam sie pochwalic...
w piatek zmywałam naczynia i odracam sie a Weronika łazi za łózkiem w pokoju(widac przez łuk między kuchnia a pokojem),nieraz juz łaziła wokół łózka wiec sie nie przejęłam.no i do mnie jeszcze mówi"oko" wiec jej przytaknęłam i zmywam dalej.za pare minut sie odwracam i co widze???? moje dzieco trzyma długopis w ręku-podchodze i jakis metr ściany na wysokosci 80cm pomalowany w pętelki a Weronika patrzy na mniei z zadowoleniem-"oko"
normalnie w pierwszej chwili myślałam zę pękne ze śmiechu:-):-):-)
no ale pozniej nakrzyczałam na nia i pogroziłam z bardzo poważną miną.....
w tym roku i tak planowane malowanie i nie wiem gdzie ona znlazla dlugopis-czarny na pastelowo-różowej ścianie:baffled no i dobrze ze za łóżkiem
Paulina mi kiedys tylko raz pomalowała ale nawet nie tak duzo.moze gdybym zareagowała jak mi mala za pierwszym razem mówiła oko
w piatek zmywałam naczynia i odracam sie a Weronika łazi za łózkiem w pokoju(widac przez łuk między kuchnia a pokojem),nieraz juz łaziła wokół łózka wiec sie nie przejęłam.no i do mnie jeszcze mówi"oko" wiec jej przytaknęłam i zmywam dalej.za pare minut sie odwracam i co widze???? moje dzieco trzyma długopis w ręku-podchodze i jakis metr ściany na wysokosci 80cm pomalowany w pętelki a Weronika patrzy na mniei z zadowoleniem-"oko"
normalnie w pierwszej chwili myślałam zę pękne ze śmiechu:-):-):-)
no ale pozniej nakrzyczałam na nia i pogroziłam z bardzo poważną miną.....
w tym roku i tak planowane malowanie i nie wiem gdzie ona znlazla dlugopis-czarny na pastelowo-różowej ścianie:baffled no i dobrze ze za łóżkiem
Paulina mi kiedys tylko raz pomalowała ale nawet nie tak duzo.moze gdybym zareagowała jak mi mala za pierwszym razem mówiła oko
Ostatnia edycja:
A my jestesmy juz po drugim spacerku
Wlasnie jemy serniczek mojej roboty;-)
To co dzisiaj moje dziewczyny wyrabialy na spacerze to jakas masakra-Klaudia brala rozpedy i chciala zbiegac z gorki i ze schodow
dopoludnia byly grzeczniejsze i nawet szly chwile za raczke
To co dzisiaj moje dziewczyny wyrabialy na spacerze to jakas masakra-Klaudia brala rozpedy i chciala zbiegac z gorki i ze schodow
Załączniki
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
A my jestesmy juz po drugim spacerku
my dzis tylko jeden spacer i nie za długi,no i Weronika spała godzien an dworze,wiec mam nadzieje ze niedługo pojdzie spac bo mało spała.a u was widze ze całkiem sie ładna pogoda zrobiła
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ANABUBA
No niezle
Dobrze ze planujecie malowanie;-)
za rok komunia a nie wiadomo jak bedzie z pogoda i czasem wiec moze jakos w lipcu-sierpniu uda sie pomalowac
Podziel się: