reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
My tez juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Pogoda sie u nas sppierniczyla i na nowo musilismy odpalic ogrzewanie:no::szok:
Zaraz sie ubieramy i idziemy do parku karmic kaczki;-):-)

reklama
Wpadłam do Was na chwilkę aby się przywitać-normalnie nałóg :-D:-D:-D

Bylismy w kościele,Oliwka była bardzo grzeczna bo po 10min usnęła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i spała całą mszę ,gdyby nie spała to pewnie by biegała z tymi wszystkimi dzieciakami.Po obiadku jedziemy do teściów.

No i u nas pogoda też się zepsuła,jest chłodno :tak::tak::tak::tak: i pochmurno.

My wlasnie wrocilismy ze spaceru:tak:szlismy do parku i doszlismy az nad Rusalke:tak::szok:Ale jestesmy wymeczeni
Zaraz jemy obiadek a pozniej bedzie kawka:-);-)
Jutro planujemy wypad do zoo:tak::tak::tak:
Pogoda sie poprawila-jest slonecznie ale wieje
Jutro ma byc cieplej-oby bo juz sie przyzwyczailam do pieknej slonecznej pogody:tak::tak::tak::-)

ach ten nałog:-D:-D:-D:-D
hej Wiktoria dawno cie nie widziałam.a co za choroba Cie dopadła?
ja byłam dzis rano z Paulina w kosciele,potem do mojej mamy na snaidanie,pozniej przyszlismy do domu a z nami moja siostra i bratowa.i posżły ok.19,no i mój P wziął psa i Paualine i poszli je odprowadzic do rodziców.ciekawe za ile wróca:baffled:

Witam
My tez juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Pogoda sie u nas sppierniczyla i na nowo musilismy odpalic ogrzewanie:no::szok:
Zaraz sie ubieramy i idziemy do parku karmic kaczki;-):-)

u nas tez dzis zimno i wczoraj było gorzej bo wiało.w dzien było raptem 10stopni i zero słonca.wg pogody na byc jutro 17stopni i slonce-OBY!!!!! bo ile mozna palic w piecu:eek:

h,mmm zapomniałąm wam sie pochwalic...
w piatek zmywałam naczynia i odracam sie a Weronika łazi za łózkiem w pokoju(widac przez łuk między kuchnia a pokojem),nieraz juz łaziła wokół łózka wiec sie nie przejęłam.no i do mnie jeszcze mówi"oko" wiec jej przytaknęłam i zmywam dalej.za pare minut sie odwracam i co widze???? moje dzieco trzyma długopis w ręku-podchodze i jakis metr ściany na wysokosci 80cm pomalowany w pętelki a Weronika patrzy na mniei z zadowoleniem-"oko":-D:-D:-D:-D:rofl2:
normalnie w pierwszej chwili myślałam zę pękne ze śmiechu:-):-):-):rofl2:
no ale pozniej nakrzyczałam na nia i pogroziłam z bardzo poważną miną.....:rofl2:

w tym roku i tak planowane malowanie i nie wiem gdzie ona znlazla dlugopis-czarny na pastelowo-różowej ścianie:baffled no i dobrze ze za łóżkiem:eek:

Paulina mi kiedys tylko raz pomalowała ale nawet nie tak duzo.moze gdybym zareagowała jak mi mala za pierwszym razem mówiła oko :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
A my jestesmy juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Wlasnie jemy serniczek mojej roboty;-)
To co dzisiaj moje dziewczyny wyrabialy na spacerze to jakas masakra-Klaudia brala rozpedy i chciala zbiegac z gorki i ze schodow:szok::szok::szok:
dopoludnia byly grzeczniejsze i nawet szly chwile za raczke

Załączniki

• SDC10371.jpg
    SDC10371.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 22
  • SDC10372.jpg
    SDC10372.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 25
A my jestesmy juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Wlasnie jemy serniczek mojej roboty;-)
To co dzisiaj moje dziewczyny wyrabialy na spacerze to jakas masakra-Klaudia brala rozpedy i chciala zbiegac z gorki i ze schodow:szok::szok::szok:
dopoludnia byly grzeczniejsze i nawet szly chwile za raczke

my dzis tylko jeden spacer i nie za długi,no i Weronika spała godzien an dworze,wiec mam nadzieje ze niedługo pojdzie spac bo mało spała.a u was widze ze całkiem sie ładna pogoda zrobiła

reklama
Do góry