reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny życze Wam zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w lany poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny.

reklama
kochane wczesniej nie mialam czasu zlozyc Wam zyczen wiec skladam je teraz :-D

Wielkiej Nocy czas nadchodzi, cały dzień się każdy głodzi, by móc jutro o poranku, siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, zającami i kaczkami. A już następnego ranka, wiadrem wody zlać baranka.
Zycza Patrycja z mezem i z Sewerynkiem :laugh2:

serniczek sie juz piecze i zaraz zaczne robic buraczki z chrzanem :tak:
moge juz tu nie zajrzec wiec rowniez zycze dobrej nocki :-D

Poszłam sie wykapać,przychodzę a tu miłe zaskoczenie.Oliwka nakarmiona i już spi w łóżeczku :tak::tak::tak::tak::tak: no to luzik,podobno usypiała juz M na ziemi:tak:

Jeszcze raz Wesołych Świąt !!!!!!!

Moi jeszcze nie spia,ale zaraz Ich myje:tak::tak::tak:
Serniczek na zimno juz w lodowce a galaretka sie chlodzi-tylko ja doleje i bedzie oki:tak::tak::tak:
Goscie juz u nas sa:-)
Oki zmykam bo dziewczynki juz mi marudza:no:

no tak jak ja przyszłam to wszytskie pouciekały.widac ze juz świeta:-)

ja jestem na chwile Gabi juz śpi bo nie spala caly dzień i dawal tak ze nie można było wytrzymac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja zrobiłam najszybszą salatkę bo z zupek chińskich :-D my z mężem bardzo lubimy ;-) na obiad wielkanocny bedą filety z kurczaka ziemniaczki marchewka z groszkiem na deser mamy kupny sernik i makowiec i kawalek piernika :tak: także glod nam nie grozi przy przestawianiu w lodowce znalzlam sledzie po wiejsku w słoiku z datą do zjedxzenia do 18 lutego :szok::szok::szok::szok: nie wiem jak ja mogłam o nich zapomniec no coz skonczyły w koszu całkim zapomniałam o nich :szok::zawstydzona/y: mąz poszedl na nockę zaraz wyganiam starszakow do siebi a ja pod prysznic ok 20 łożęczko kubełek herbatki i książka Miły wieczor sie zapowiada Pa :-)
my jutro na sniadanie do moich rodziców,potem u nas posiedzimy z moja siotsra.dzis ugotowałam rsól,mam sałatke i szarlotke i mieso pieczne.obiadu nie bedzie-tzn rsół na obiad:-)no i u mamy na pewno cos pjemy.w poiedziałek do tesciow to pewnie bedzie jakis obiad.mój P wybiera sie jutro na 6 na rezurekcje,a ja potem z Paulina na 9,30 na msze ido rodzicow.

T

Mi sie teraz piecze mięsko, jedna pieczen z filetu indyka faszerowana mielonym(ile M sie naklnął przy mieleniu :-D:-D)
A druga ze schabu nadziewana pieczarkami:tak: Połowe pieczarek juz wyjadłam z patelni:-D:-D:-D:-D:-D

M ma jutro posprzatac jak bede w pracy(znaczy umyc podlogi) i ugotowac mi warzywa na salatke, ja potem tylko pokroje na kawalki... bo on ostatnio jak kroil to zrobil taaaaaaaaaaaaaaaaakie wielkie ze szok:-D:-D A ja tak nie lubie:tak:

No i torcik czekoladowy bede robic jutro jak przyjde z pracy, ze piekarnik zepsuty to z gotowych spodów:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AAA jeszce musze dzisiaij koszyczek naszykowac:baffled::baffled::baffled:

Agnes żałuj:-D:-D:-D:-D:-D:-D
u mnie od kroejnia salatki jest wlasnie P:-):rofl2: ja tylko doprawiam

My własnie wróciliśmy z kościoła.jestem w szoku,Oliwka była bardzo grzeczna,no długo to nie trwało bo z 25min ale zawsze to coś.Było bardzo dużo dzieci,więc cały czas grzecznie siedziała w wózku i gadała sobie z koleżankami.No i wyjmowała wszystko z koszyka,nie raz lądowało wszystko na ziemi :-D:-D:-D:-D:-D:-D i rozpakowała wszystkie zające ze sreberek i zaczęła wyjadać czekolade :-D:-D:-D:-D:-D

Zobaczymy jak jutro wytrzyma w kościele,to już bedzie godzina więc będzie trudniej ale liczę na to że będzie duzo dzieci i że damy radę.A jak nie to wyjdziemy przed kościól to troche pobiega.
ja ostatnio szczegolnie jak mieszakmy daleko od kościoła do zatryudnam P do swiecenia jajek:-):rofl2:
dzis wział obie dziewczyny i nie było ich w sumie 1,5godz bo jesczez do sklepu musieli.a ja w tym czasie odswierzyłam podłogi i upeikłam coiasto,

Poszłam sie wykapać,przychodzę a tu miłe zaskoczenie.Oliwka nakarmiona i już spi w łóżeczku :tak::tak::tak::tak::tak: no to luzik,podobno usypiała juz M na ziemi:tak:

Jeszcze raz Wesołych Świąt !!!!!!!

to gratulahe.moje koncza ogladac Shreka bo mała tez jakos sie nie spieszy spac.
a ja dzis spospłama do 9.30 skoro P był w domu:-):rofl2:

Mlode juz w łozeczkach po mleczku:tak::tak::tak:Pewnie zaraz usna:-)
M goli Dominikowi glowe,wiec mam chwilke
Ale widze ze tu zadnej nie ma:confused2:

A wiec tez zmykam

Jeszcze raz WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT:tak::tak::tak:

Witam widze że nikogo nie ma :-:)-(my już po sniadaniu.
A ja nawet w kościele nie byłam choroba mnie dopadła i strasznie słaba jestem dzieci już lepiej tylko jeszcze ja:angry:M pojechał do dziadka do szpitala no i dzisiaj mamy miec gości nie wiem jak to wytrzymam:eek:

reklama
W poniedziałek lany zajączek zalany.
Kury z nim tańcują, jajka mu malują.
Kogut wciąga kreskę, podkręca imprezkę.
Cała sala się buja, DJ gra Alleluja,
a ja siedząc cicho przy tej sposobności
z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Wam Wielkiej Miłości.

Asia z rodzinką

Do góry