reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
No to szykuje sie kolejny nie maly wydatek-mysle tu oczywiscie o komunii:-)
No ale moze mloda dostanie kase od gosci
bedzie tyle osob co na chrzcinach-czyli moje rodzenstwo z polowkami,rodzenstwo P ,dziadkowie i pradaizkowie.no i my to w sumie 20osob
No to niezleMoze okaza sie tacy wspanialomyslni i dadza sami od siebie sianko;-):-)bedzie tyle osob co na chrzcinach-czyli moje rodzenstwo z polowkami,rodzenstwo P ,dziadkowie i pradaizkowie.no i my to w sumie 20osob
Ja to bym zawsze chciala zeby moi dostawali na kazda okazje do skarbonki ale cos nasza rodzina lubi kupowac prezenty i czesto calkiem nieprzydatne
B
Beata1988
Gość
Melduję się że żyję!! Jeszcze
Widać że święta bo pustki jak nie wiem co, jak nigdy
Ach święta święta i po świętach ;-);-);-) u mnie spokój. Na szczęście. Gości mało także i mało roboty :-):-) ja kawałek czasu mam to weszłam zobaczyć, myślałam że chociaż kilka Was tu będzie a tu nic, cisza hehe
To dziewuszki jeszcze raz wesołych świąt itd itd
Widać że święta bo pustki jak nie wiem co, jak nigdy
Ach święta święta i po świętach ;-);-);-) u mnie spokój. Na szczęście. Gości mało także i mało roboty :-):-) ja kawałek czasu mam to weszłam zobaczyć, myślałam że chociaż kilka Was tu będzie a tu nic, cisza hehe
To dziewuszki jeszcze raz wesołych świąt itd itd
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam
Wpadłam oblać was wodą ;-)
Córa ogląda bajki, M jeszcze w wyrku A ja na chwilkę na BB
Pozdrawiam.
Wpadłam oblać was wodą ;-)
Córa ogląda bajki, M jeszcze w wyrku A ja na chwilkę na BB
Pozdrawiam.
B
Beata1988
Gość
I ja też Was oblewam wodą
Mnie dzisiaj Radek wrzucił do wanny, cała mokra byłam maskara :-):-)
No ale cóż, ale twarda byłam stawiałam się ;-);-) chociaż przez chwilę. On też był mokry, ale nie jak ja.
Miłego dnia Wam życzę ;-)
Mnie dzisiaj Radek wrzucił do wanny, cała mokra byłam maskara :-):-)
No ale cóż, ale twarda byłam stawiałam się ;-);-) chociaż przez chwilę. On też był mokry, ale nie jak ja.
Miłego dnia Wam życzę ;-)
reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
Witajcie, my już po świętowaniu i powiem Wam, że nawet się cieszę, że trwało to tylko dwa dni bo ile można siedzieć za stołem i jeść albo jak ja dzisiaj udawać, że się je Od jutra dietka, tylko woda i woda i woda trzeba się trochę oczyścić.
A jak Wasze świętowanie???
A jak Wasze świętowanie???
Podziel się: