reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak kolo poludnia sie ładnie rozpogodzilo ale wiatr jeszcze byl:no:
A jak szlismy na drugi spacer to juz bylo bardzo zimno no ale mlodym jakos to nie przeszkadzalo:baffled:
Jutro ma byc niby troszke cieplej:tak:

reklama
bedzie tyle osob co na chrzcinach-czyli moje rodzenstwo z polowkami,rodzenstwo P ,dziadkowie i pradaizkowie.no i my to w sumie 20osob
No to niezle:tak::tak::tak:Moze okaza sie tacy wspanialomyslni i dadza sami od siebie sianko;-):-)
Ja to bym zawsze chciala zeby moi dostawali na kazda okazje do skarbonki ale cos nasza rodzina lubi kupowac prezenty i czesto calkiem nieprzydatne:no:

Melduję się że żyję!! Jeszcze :-D:-D:-D

Widać że święta bo pustki jak nie wiem co, jak nigdy :tak::tak::tak::tak:
Ach święta święta i po świętach ;-);-);-) u mnie spokój. Na szczęście. Gości mało także i mało roboty :-):-) ja kawałek czasu mam to weszłam zobaczyć, myślałam że chociaż kilka Was tu będzie a tu nic, cisza hehe :-D:tak::-D

To dziewuszki jeszcze raz wesołych świąt itd itd :-D:tak::tak::tak:

Aby tradycji stało się zadość wpadłam oblać Was wodą:laugh2::laugh2::laugh2: ale widzę, że ktoś tu już był przede mną:tak::tak::tak:

Rano oblałam Misię a ona szybko zdjęła pidżamkę i mówi, mamusiu teraz to możesz mnie polać wodą:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Radosnego świętowania

Witam:-)
I rowniez oblewam Was woda:-D:-D:-D

My jeszcze przed sniadankiem bo M jeszcze spi:szok:Jak tylko zjemy to zmykamy do zoo

Milego oblewania;-):-)

Ostatnia edycja:
I ja też Was oblewam wodą :-D:-D:-D

Mnie dzisiaj Radek wrzucił do wanny, cała mokra byłam :tak::tak::tak: maskara :-):-)

No ale cóż, ale twarda byłam stawiałam się ;-);-) chociaż przez chwilę. On też był mokry, ale nie jak ja.

Miłego dnia Wam życzę :-D:tak:;-)

reklama
Witajcie, my już po świętowaniu i powiem Wam, że nawet się cieszę, że trwało to tylko dwa dni:baffled::baffled::baffled::baffled: bo ile można siedzieć za stołem i jeść albo jak ja dzisiaj udawać, że się je:laugh2::laugh2::laugh2: Od jutra dietka, tylko woda i woda i woda:-D:-D:-D:-D:-D:-D trzeba się trochę oczyścić.
A jak Wasze świętowanie???

Do góry