reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja:-)
Ja tez sie ciesze ze juz po swietowaniu;-)Moi goscie juz pojechali:tak:Popoludniu na kawke wleciala jeszcze siorka z mezem i Adasiem:-)
Jutro planuje pojechac do siostry Patyczak,ale zobacze czy pojedziemy
M jutro idzie juz do pracy i znowu zostaje z wszyskim sama:-(

reklama
Witam się i ja po świętach :-) jesteśmy już w domku :tak::tak::tak:bardzo szybko minęły te 2dni.A Oliwka dziś w kościele była dziś okropna,ganiała po całym kosciele a ja za nią, a jak jej zabraniałam to krzyczała i rzucała mi się na ziemie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi było za nią za takie zachowanie ale później wsadziłąm ja za karę do wózka i siedziałą grzecznie do końca mszy,o tyle dni.

Ale mi się chciało smiać jak ksiądź zbierał na tace,dałam Oliwce pieniążka,jak ksiądź do nas [podszedł to Oliwka nie chciałą dać kaski, a ksiądź się doniej usmiechnął i mówi daj pieniążka, a ona wyciągnęła rękę i skrobnęła mu z koszyka dychę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale było smiechu ale oddała i swojego pieniążka też w końcu wrzuciła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W domu też wariowała jak szalona :tak::tak::tak::tak:
a z prabacią to wariowała jak nigdy :-):-):-):-) prababcia ledwo dyszała :-D:-D:-D:-D tak ją wymeczyła

Ale było miło a jutro juz normalny dzień,kurczę przez te święte to mi się na peno przytyło :tak::tak::tak::tak: porazka,

witam po swietach
,y w wiekszosci czasu spedzilismy je wycieczkowo bylismy na Rownicy i bylo super zdjecia wkleje na nk ;-) ale jeszcze chyba nie dzis :-)

To pewnie dopiero po świętach będziemy mogły się spotkac...
Chyba że...
Przyjedziecie do nas w święta:confused::tak:
ZAPRASZAM :tak::tak::tak::tak:
szkoda tylko ze czasu nie mielismy :-(
A my jestesmy juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Wlasnie jemy serniczek mojej roboty;-)
To co dzisiaj moje dziewczyny wyrabialy na spacerze to jakas masakra-Klaudia brala rozpedy i chciala zbiegac z gorki i ze schodow:szok::szok::szok:
dopoludnia byly grzeczniejsze i nawet szly chwile za raczke
sliczne fotki szczypiorkow :-D
Witam się i ja po świętach :-) jesteśmy już w domku :tak::tak::tak:bardzo szybko minęły te 2dni.A Oliwka dziś w kościele była dziś okropna,ganiała po całym kosciele a ja za nią, a jak jej zabraniałam to krzyczała i rzucała mi się na ziemie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wstyd mi było za nią za takie zachowanie ale później wsadziłąm ja za karę do wózka i siedziałą grzecznie do końca mszy,o tyle dni.

Ale mi się chciało smiać jak ksiądź zbierał na tace,dałam Oliwce pieniążka,jak ksiądź do nas [podszedł to Oliwka nie chciałą dać kaski, a ksiądź się doniej usmiechnął i mówi daj pieniążka, a ona wyciągnęła rękę i skrobnęła mu z koszyka dychę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale było smiechu ale oddała i swojego pieniążka też w końcu wrzuciła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W domu też wariowała jak szalona :tak::tak::tak::tak:
a z prabacią to wariowała jak nigdy :-):-):-):-) prababcia ledwo dyszała :-D:-D:-D:-D tak ją wymeczyła

Ale było miło a jutro juz normalny dzień,kurczę przez te święte to mi się na peno przytyło :tak::tak::tak::tak: porazka,
agentka z niej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Na pierwszym zdjęciu jak Oliwka wariowała z prababcią :tak::tak::tak: a na drugim z poważną miną :-)

Załączniki

• DSC02208.jpg
    DSC02208.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC02216.jpg
    DSC02216.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 24
AGNES
Super focie:tak::tak::tak:Na tych dwoch zdjeciach wygladasz jak blizniaczka mojej znajomej:szok::szok::szok::-D
Dominik juz u siebie bo ma stan podgoraczkowy i boli Go ucho(znowu0,Klaudia w łozeczku a Wiktoria na nocniku i stale mi gada ze otworzylam okno a Jej teraz zimno:-)

A co Dominikowi się stało ze go ucho boli??????
Moja Oliwka już śpi od jakiegoś czasu, wczoraj charcowała do 23.30,więc dziś poszła wcześniej,skończyło sie balowanie :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
dowikla widzę że wypad do zoo sie udał,fajnie.My wybieramy sie juz niedługo,jak M bedzie miał teraz jakis dzień wolny to jedziemy.
A może to mój sobowtór dowikla co???????

Do góry