reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej cioteczki fajnie ,że sie odnalazłyście.Joanna z tymi śledziami to rozbawiłas mnie do łez:-D:-D:-D:-DMy w święta nie robimy obiadów tzn ,jemy mięso i sałatki ,ale nie ma u mnie komu ziemniaków obierać:-):-):-):-)

reklama
Witajcie.ja dopiero teraz czas znalazłam aby do Was zajrzeć.
Oliwka już śpi od pół godziny bo spałą mało w dzień.Już jej przechodzi chorupsko na szczęście,dziś cały dzień miała 36,6C :tak::tak::tak: także super, czasem tylko troszkę pokasłuje.Ale jest już ok.Cieszę się że już najgorsze minęło.

Jutro na 11.00 idziemy święcić jaja :tak::tak::tak: Oliwce kupiłam taki mały koszyczek,Ma swoje jajeczka,kurczaczka i kinder niespodziankę tam wsadzę i niech maszeruje do kościoła :tak: ale ja wiem że całą zawartość tego koszyka będzie fruwać po kościele :-D:-D:-D:-D jakbym nie znała swojego dziecka:laugh2:
no cóż..... a może mnie zaskoczy :rofl2:

My w pierwszy dzień jesteśmy u moich rodziców a w drugi u teściów.Także idę na gotowiznę :-D:-D:-D:-D ale wygodna jestem.Tylko sałatki dziś zrobiłam :tak::tak::tak::tak: i ciasto...... kupiłam :-D:-D:-D:-D:-D no ale wszystko wysprzatane jest na błysk :tak::tak::tak:

A i muszę sie pochwalić dziś przywieźli Oliwce rowerek co go zamówiłam przez allegro>jest super.Bardzo jestem zadowolona z tego zakupu i Oliwce sie też podoba :tak::tak::tak: to najważniejsze :-)

A tak moje dziewczynki jezdzily na Dominika rowerze;-):-D

cudne są :tak::tak::tak::tak::tak:

medeuska apetycznie wyglada ten Twój budyń chrzanowy ale ja nie lubię chrzanu więc nie spróbuję raczej :-p

nie mam co odpisywac :zawstydzona/y::sorry:;-)

medeuska mam juz Twoje zamowienie :tak:

To pewnie dopiero po świętach będziemy mogły się spotkac...
Chyba że...
Przyjedziecie do nas w święta:confused::tak:
ZAPRASZAM :tak::tak::tak::tak:

Mi sie teraz piecze mięsko, jedna pieczen z filetu indyka faszerowana mielonym(ile M sie naklnął przy mieleniu :-D:-D)
A druga ze schabu nadziewana pieczarkami:tak: Połowe pieczarek juz wyjadłam z patelni:-D:-D:-D:-D:-D

M ma jutro posprzatac jak bede w pracy(znaczy umyc podlogi) i ugotowac mi warzywa na salatke, ja potem tylko pokroje na kawalki... bo on ostatnio jak kroil to zrobil taaaaaaaaaaaaaaaaakie wielkie ze szok:-D:-D A ja tak nie lubie:tak:

No i torcik czekoladowy bede robic jutro jak przyjde z pracy, ze piekarnik zepsuty to z gotowych spodów:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AAA jeszce musze dzisiaij koszyczek naszykowac:baffled::baffled::baffled:

Agnes żałuj:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
AGNES
Fajnie ze z mala juz dobrze:tak::tak::tak:

Moje male wlasnei pija mleczko a Dominik konczy sie kapac.Ja podjadam sobie jakies cukierki w czekoladzie:no:
Ale jak tylko mlodzi usna to ide pozmywac naczynia i zrobie sobie kolacje

Witajcie porannie.
Ooooo jestem pierwsza !!!
Ja już nie śpię:-D:-D:-D:-D.
Trzeba podłogi odświeżyć zanim wszyscy wstaną.:tak::-D:-D:-D
Poczytam Was w wolnej chwili.

A ja dziś druga :tak::tak::tak::tak::tak::tak: Oliwka wstała dziś ok 5.20 i już nie chciała zasnąć .
Także jesteśmy dziś wcześnie na nogach,oj tak.
A Wy co śpiochy,wstawać !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry