reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez jestem z ciebie dumna brzmi intrygująco,chrzan dajesz taki zwykły ze słoiczka?
tak, taki ze słoiczka:tak::tak:

gratulacje - ale dopóki nie spróbuję że dobry, dopóty sama nie zrobię. pewnie jest pyszny ale dla mnie brzmi ten przepis trochę... hmmm... nieapetycznie.
Brzmi jak brzmi.. haha wazne jak smakuje... ja nigdy nie wiedzialam jak to sie robi jak mi babcia dała przepis to bylam zdziwiona:tak::-D

no jak juz dotarłam do konca to zadnej nie ma:baffled::baffled:
w takim razie ja zmykam,musze dac małej jesc,ogarnac sie troche bo wygladam jak czupiradło no i lecimy do babci-troche odpoczac:-):-)
jak P padnie wieczorem to do was zajrze.jutro pewnie tez na chwile.w niedziele jeszcze nie wiem co bedziemy robic bo ww poniedzialek to cały dzien w gosciach.miłego jeszcze raz
Na zwolnienie pojde niebawem:tak::tak: nie chcialam kolezanek samych we 2 zostawiac zeby nie musialy dzienni siedziec w pracy ale jakos nie spieszy im sie szukac nowej osoby to ja tez sie nie bede martwic juz o nie... i od maja sobie ide na l4:-p:-p:-p

Ja skonczylam budyn.. pożarłam sama juz miseczke...:tak::-D
ładniej wygląda na zywo-ale cóż nie umie robic zdjęc:-D:-D:-D

Załączniki

• IMGP4143-1.JPG
    IMGP4143-1.JPG
    22,3 KB · Wyświetleń: 28
  • IMGP4148-1.JPG
    IMGP4148-1.JPG
    22,8 KB · Wyświetleń: 24
reklama
wczoraj takie tu pustki były że się nie spodziewałam nikogo dzisiaj :tak::tak::tak:
Korzystając z okazji chciałabym Wam złozyć życzenia świąteczne
Wszystkigo najlepszego ,żeby te święta były radosne pogodne upływały na błogim lenistwie i obżarstwie:-D
ściskam Was mocno kochane

jutro rano wyjeżdżamy więc pewnie mnie nie będzie od jutra przez jakiś czas

A ja znowu sobie posprzatałam:tak::tak::tak:I juz mam chyba na blysk;-):-)
Wkoncu znalazlam chwilke na kawke i na BB:-)
Zaraz przyjedzie siora to Ja wykorzystam zeby mi poobierala warzywa na salatke:-D:rofl2:A jutro zrobie sobie sernik na zimno a reszte kupuje bo mam zje.... piekarnik:wściekła/y:

Gdzie sie podziewacie cioteczki:baffled:

ja jestem na chwile Gabi juz śpi bo nie spala caly dzień i dawal tak ze nie można było wytrzymac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja zrobiłam najszybszą salatkę bo z zupek chińskich :-D my z mężem bardzo lubimy ;-) na obiad wielkanocny bedą filety z kurczaka ziemniaczki marchewka z groszkiem na deser mamy kupny sernik i makowiec i kawalek piernika :tak: także glod nam nie grozi przy przestawianiu w lodowce znalzlam sledzie po wiejsku w słoiku z datą do zjedxzenia do 18 lutego :szok::szok::szok::szok: nie wiem jak ja mogłam o nich zapomniec no coz skonczyły w koszu całkim zapomniałam o nich :szok::zawstydzona/y: mąz poszedl na nockę zaraz wyganiam starszakow do siebi a ja pod prysznic ok 20 łożęczko kubełek herbatki i książka Miły wieczor sie zapowiada Pa :-)

JOANNA
Milego czytania:tak:U mnie wieczor dla mnie zacznie sie pewnie okolo 22:-)jak zwykle zreszta
Ja na obiad w jeden dzien mam wolowine a w drugi cycki z kurczka,do tego raz pyzy raz ziemniaki i marchewka na slodko i gotowana kapusta na slodko-kwasno:tak::-)

reklama
Do góry