reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MLENA
No bez przesady nie jestem ideałem:no::-);-)Az mnie zawstydziłas:-D:szok:
Kurcze ja moje na slonce smaruje kremem la roche posay z filtrem 50 zeby sie na buzi wcale nie opalily.Raczki i nozki moga wiadomo:-)

reklama
MLENA
No bez przesady nie jestem ideałem:no::-);-)Az mnie zawstydziłas:-D:szok:
Kurcze ja moje na slonce smaruje kremem la roche posay z filtrem 50 zeby sie na buzi wcale nie opalily.Raczki i nozki moga wiadomo:-)
Ty się nie zawstydzaj tylko powiedz mi jak to robisz :szok:

a co do kremu to musze kupić z większym filtrem
to dziecko to się nadawało do lekaża mówię Wam okropność a ta matka walnięta jakaś skóra mu schodziła i było czerwone jak rak aż się płakac chciało na sam widok:wściekła/y:

Witajcie Kochaniutkie :happy::happy::happy: jeszcze dziś udało mi się Was odwiedzić :-):-) bo dama jeszcze nie zjechała, a miała być już wczoraj :-):-):-)
ja jak zwykle ranny ptaszek, ale wiecie co dziewczyny, nie mogę coś sypiać od godziny 3 to już mam oczy jak pięciozłotówki :-):-):-) jadę z teściową na targ, bo oczywiście mąż mój wczoraj się wygadał, że jadę i musiała się wprosić oczywiście:no::no::no: nie jestem zadowolona z tego kroku no ale trudno te 17 km w jedną i wdrugą to jakoś już wytrzymam, a na targu to ja w swoją ona w swoją stronę niech se sobie idzie :-):-):-) butki kościołowe na płaskim muszę sobie kupić, jakieś kanty, bo w te co mam sie nie zmieszczę:happy::happy::szok::szok::szok: no i jakąś tuniczkę chyba :happy::happy::happy: troszkę chabaninki, jakiś schabik do upieczenia :-p:-p:-p i chyba tyle, bo iu tak po południu jak m wróci to do tesco pojedziemy :rofl2::rofl2::rofl2: a tam tłumy takie teraz ze masakra, a ja nienawidzę w takich tłumach chodzić, dzisiaj też włoski maluję:happy::happy::happy::happy:

aleksja kochana tobie też zdrowych wesołych pogodnych świąt Wielkiej Nocy:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
jak się czujesz kochana jak maleństwo????????
Dziękuję malinka Tobie również:)) ja się czuję tak różnie, najgorzej wieczorem po całym dniu, nie szaleję za bardzo, ale i tak sie odczówa wszystko :-):-):-) maleństwo też jak narazie dobrze :-):-) oby tak dalej:-):-)

dziękuję pięknie aleksia i nawzajem-wszystkiego najlepszego w te święta ,a po nich zresztą też!:-)no nic,ja dziś się biorę za orkę :szok:pora na porządki:eek:malinka,to się wyspałaś:baffled:
ja również dziekuję madziulka :-):-)

witam sie i ja

u nas tez nocka niespokojna.Weronika budziłasie z płaczek ze 3razy w nocy az w koncu wziełam ja do siebie i spi do tej pory:-)

Tobie rowniez wszytskiego najlepszego,spokoju i zdrowia.i nie szalej kobieto!:-)

to dobrze ze nie chce pieluchy i wola na nocnik.dzielna dziewczyna.a wpadki...musi sie kiedys nauczyc,dobrze ze jest cieplo:-)
witaj Anabubka :-):-):-) ja również dziękuję i staram sie nie szaleć ;-);-);-) ale nie da sie za bardzo oszukiwać:sorry::sorry::sorry:

Czy lubi któraś pucowac kredensy kuchenne ,z wyciąganiem naczyń i myciem włącznie????jeżeli tak to zapraszam!!!!:-d:-d:-d
oj kredensów to nienawidzę pucować i ich zawartości również nie lubię :-):-):-)
witam wieczornie.:-)
As jak zwykle wieczornie ale prawie że o północy :szok::szok::happy::happy: a ja już tak smacznie śpiem o takiej porze :happy::happy::happy:
miłego dzionka dziewczyny, pewnie już placki pieczecie :happy::happy::happy: a u mnie teściowa, ja tylko sernik dla babci :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witam i ja :tak:

Helen na nogach od 6 :baffled:

Lece na śniadanko :tak: Widać, że zaraz święta, bo dziewczyny po nocach śpią zamiast plotkować :-D:rofl2:

Jak tam Aleksia, dopadły Cie juz jakieś ciążowe dolegliwości :sorry: Oby nie :sorry:

Do góry