reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MLENA
No bez przesady nie jestem ideałem:no::-);-)Az mnie zawstydziłas:-D:szok:
Kurcze ja moje na slonce smaruje kremem la roche posay z filtrem 50 zeby sie na buzi wcale nie opalily.Raczki i nozki moga wiadomo:-)

reklama
MLENA
No bez przesady nie jestem ideałem:no::-);-)Az mnie zawstydziłas:-D:szok:
Kurcze ja moje na slonce smaruje kremem la roche posay z filtrem 50 zeby sie na buzi wcale nie opalily.Raczki i nozki moga wiadomo:-)
Ty się nie zawstydzaj tylko powiedz mi jak to robisz :szok:

a co do kremu to musze kupić z większym filtrem
to dziecko to się nadawało do lekaża mówię Wam okropność a ta matka walnięta jakaś skóra mu schodziła i było czerwone jak rak aż się płakac chciało na sam widok:wściekła/y:

Witajcie Kochaniutkie :happy::happy::happy: jeszcze dziś udało mi się Was odwiedzić :-):-) bo dama jeszcze nie zjechała, a miała być już wczoraj :-):-):-)
ja jak zwykle ranny ptaszek, ale wiecie co dziewczyny, nie mogę coś sypiać od godziny 3 to już mam oczy jak pięciozłotówki :-):-):-) jadę z teściową na targ, bo oczywiście mąż mój wczoraj się wygadał, że jadę i musiała się wprosić oczywiście:no::no::no: nie jestem zadowolona z tego kroku no ale trudno te 17 km w jedną i wdrugą to jakoś już wytrzymam, a na targu to ja w swoją ona w swoją stronę niech se sobie idzie :-):-):-) butki kościołowe na płaskim muszę sobie kupić, jakieś kanty, bo w te co mam sie nie zmieszczę:happy::happy::szok::szok::szok: no i jakąś tuniczkę chyba :happy::happy::happy: troszkę chabaninki, jakiś schabik do upieczenia :-p:-p:-p i chyba tyle, bo iu tak po południu jak m wróci to do tesco pojedziemy :rofl2::rofl2::rofl2: a tam tłumy takie teraz ze masakra, a ja nienawidzę w takich tłumach chodzić, dzisiaj też włoski maluję:happy::happy::happy::happy:

aleksja kochana tobie też zdrowych wesołych pogodnych świąt Wielkiej Nocy:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
jak się czujesz kochana jak maleństwo????????
Dziękuję malinka Tobie również:)) ja się czuję tak różnie, najgorzej wieczorem po całym dniu, nie szaleję za bardzo, ale i tak sie odczówa wszystko :-):-):-) maleństwo też jak narazie dobrze :-):-) oby tak dalej:-):-)

dziękuję pięknie aleksia i nawzajem-wszystkiego najlepszego w te święta ,a po nich zresztą też!:-)no nic,ja dziś się biorę za orkę :szok:pora na porządki:eek:malinka,to się wyspałaś:baffled:
ja również dziekuję madziulka :-):-)

witam sie i ja

u nas tez nocka niespokojna.Weronika budziłasie z płaczek ze 3razy w nocy az w koncu wziełam ja do siebie i spi do tej pory:-)

Tobie rowniez wszytskiego najlepszego,spokoju i zdrowia.i nie szalej kobieto!:-)

to dobrze ze nie chce pieluchy i wola na nocnik.dzielna dziewczyna.a wpadki...musi sie kiedys nauczyc,dobrze ze jest cieplo:-)
witaj Anabubka :-):-):-) ja również dziękuję i staram sie nie szaleć ;-);-);-) ale nie da sie za bardzo oszukiwać:sorry::sorry::sorry:

Czy lubi któraś pucowac kredensy kuchenne ,z wyciąganiem naczyń i myciem włącznie????jeżeli tak to zapraszam!!!!:-d:-d:-d
oj kredensów to nienawidzę pucować i ich zawartości również nie lubię :-):-):-)
witam wieczornie.:-)
As jak zwykle wieczornie ale prawie że o północy :szok::szok::happy::happy: a ja już tak smacznie śpiem o takiej porze :happy::happy::happy:
miłego dzionka dziewczyny, pewnie już placki pieczecie :happy::happy::happy: a u mnie teściowa, ja tylko sernik dla babci :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witam i ja :tak:

Helen na nogach od 6 :baffled:

Lece na śniadanko :tak: Widać, że zaraz święta, bo dziewczyny po nocach śpią zamiast plotkować :-D:rofl2:

Jak tam Aleksia, dopadły Cie juz jakieś ciążowe dolegliwości :sorry: Oby nie :sorry:

Do góry