reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agnes wcale nie mamy ciebie dosyć kochana:szok::szok::szok::szok:
oliwki organizm walczy z wirusem to normalne że jest gorączka poczekaj 2-3 dawki antybiotyku i napewno będzie lepiej:tak::tak::tak:a jak do piątku się nie poprawi to idź z nią do kontroli bo może antybiotyk na nią nie działa tak też się czasami zdaża..........

reklama
Oliwka obudziła sie ok 16.00 z temp 39,2C normalnie ręce mi opadają.Mam już dość.
Dobra nie będę juz Wam smęcić bo będziecie mnie mieć juz dość.:-(

Gadaj gadaj, :tak:
I zgadzam sie co do tego antybiotyku, po pierwszych dawkach powinna byc poprawa :tak: Dużo zdrówka :tak:

A moja córa, nie chciała iść na spacer po południu :szok: Wolała siedzieć w domu i rysować :szok: No ale nie powiem poleżałam sobie troszkę dzięki temu :sorry:

A ja tylko na chwilke Gabi nie zadowolana bo musiała sie zadowolic podwórkiem przed blokiem bo ja nie miałam siły gdziekolwiek isć :zawstydzona/y::-( a teraz głosuje na balkonie tzn rozmawia z sąsiadką :-D:-D:-D zaraz ją myję bo nie spała cały dzien i widać ze juz zmęczona Zuzia niedlugo wróci bo poszla z koleżanką na swietliće przy kościele pewnie wroci pełan wrażeń i brudna jak nieboskie stworzenie Wojtek w miare zadowolony bo latal po dworze od 13 i teraz niedawno wrócił :tak: a ja mam wieczór dla siebie bo mąz poszedl na nockę a jutro też troche spokoju bo ma zabrac dzieci do dziadkow za misat a ja jestem umówiona z kilekicmi mamam z forum na spacer do parku

a u mnie antocha nawija z tatusiem na dywanie a julka z adamem jeszcze na placu zabaw z racji tego że jutro wolne mają czas do 19.30:tak::tak:
joanna super że masz jutro spacerek z mamami odsapniesz trochę:tak::tak:
madziulanatasza porządki zrobione odpoczynek zasłużony:tak::tak:
mama helenki to dobrze że helenka wzgardziła spacerkiem przynajmniej odpoczełaś:tak::tak:

Jestesmy juz po drugim spacerku:tak::tak::tak:
Zaraz zrobie mlodym cos cieplego do picia a sobie strzele capucinko i biore sie za prasowanie;-):-)
Ale sie u mnie zachmurzylo-jak na burze:no:
MALINKA Te chmury od Ciebie chyba przyszly wlasnie do mnie:-D

Cześć Dziewczyny!
Jestem dziś cały dzień zła... faceci są do bani. Mój jak widzi juz, że sobie dobrze radze z małym przestał byc taki pomocny jak na początku... przeciez on pracuje, a ja tylko leże, a wszystko sie samo chyba robi w tym czasie:confused2: Oczywiście jak wróci to słysze "zjadł bym coś" nie ma poprosze, czy mogła byś. Chyba zwariuje:angry::angry::angry::angry:

Gadaj gadaj, :tak:
I zgadzam sie co do tego antybiotyku, po pierwszych dawkach powinna byc poprawa :tak: Dużo zdrówka :tak:

A moja córa, nie chciała iść na spacer po południu :szok: Wolała siedzieć w domu i rysować :szok: No ale nie powiem poleżałam sobie troszkę dzięki temu :sorry:
dała mamie odpocząć :tak::-)

A ja już się lenie dzisiaj ,herbatke popijam i czytam sobie horror,m ogląda miami ink,dzieci u siebie ,miło i przyjemnie jak lubię najbardziej:-)
należy Ci się :tak::-):-)

A ja też w końcu skończyłam wreszcie okna.:-):-)
Teraz jeszcze mam tylko 3 firanki i 2 komplety zasłon do powieszenia w tym jedna firanka 9 metrów:wściekła/y:.
Może jak się jeszcze zmobilizuję to jakiś regał dziś tak solidnie odkurzę ściereczką z pronto,to ładny zapach będzie.
I na dziś pewnie też skończe te porządki.
Jutro też jest dzień.
:tak:

reklama
Do góry