zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finitoteraz ograniczam się i palę paczkę na 4 dni czyli 5 dziennie jak wczoraj spaliłam 6 to dzisiaj mam tylko 4 a spaliłam narazie 2dobry pomysł!!!!!jak codziennie bedziesz wrzucac tyle co na fajki to do nastepnej wiosny uzbierasz na pol albo na cały:-)
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finitoteraz ograniczam się i palę paczkę na 4 dni czyli 5 dziennie jak wczoraj spaliłam 6 to dzisiaj mam tylko 4 a spaliłam narazie 2
to jeszcze nie jest tak zle.ale to dobra droga zeby rzucic.a zeby organizm nie mial szoku to najlepiej ograniczac do minimum a potem calkiem rzucic
Moja lekarka kazala mi kapac dzieci nawet jak maja wysoka goraczkeI ja Je zawsze kapalamU mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :-----(
Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????
ANABUBA
U nas jest cieplutkoDzieciaki biegaja po placu w krotkich spodenkach i rekawkachNo i rzeczywiscie nie wieja mocno:-)No i sa 23 stopnie w cieniu
My juz po obiadku,naczynia pozmywane ,wiec zaraz smigamy spowrotem na dwor
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Moja lekarka kazala mi kapac dzieci nawet jak maja wysoka goraczkeI ja Je zawsze kapalam
ANABUBA
U nas jest cieplutkoDzieciaki biegaja po placu w krotkich spodenkach i rekawkachNo i rzeczywiscie nie wieja mocno:-)No i sa 23 stopnie w cieniu
My juz po obiadku,naczynia pozmywane ,wiec zaraz smigamy spowrotem na dwor
no to raj.ale ja nie ufam takim szybkim skokom temp.wole rozbierac stopniowo.sama oczywiscie biegam co chwile na dwor w spodenkach o tak mi najwygodniejale dzis jak stałam na słoncu i gadałam z kolezanka to miałam na sobie koszluke i bluze jeansowa i wcale nie było mi goraco.dopiero po dłuzszym pcahniu wozka z zakpuami
Mama Helenki
i Aniki :D
...
a gdzie Ty kaluze znalazłas?chyba koło samochodu?
...
No jak lanie wody było to i kałuże się porobiły
U mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :-----(
Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????
Jeśli tylko będzie miała ochotę możesz spokojnie wykapać
U mnie też gorąco, okna pootwierane, my w krótkich rękawkach
Zaraz nakarmię Helenkę i do parku Aczkolwiek nie specjalnie mi sie chce Już mi się ciężko oddycha, jestem troszkę przerażona tym faktem, no ale organizm powinien się dostosować, mam nadzijeę
ANABUBA
Trzymam kciuki za komisje i za kontrol
Bedzie dobrze:-);-)
Mi na komisji odrzucili Dominika wniosek i odwolywałam sieNa powtornej komisji ledwo weszlam to mi powiedzieli ze dostane to orzeczenei i mam tylko czekac na decyzje
Podobno duzo ludzi odrzucaja na komisji bo czesc z nich nie am odwagi pisac odwolania-przynajmniej u mnie tak jest
Trzymam kciuki za komisje i za kontrol
Bedzie dobrze:-);-)
Mi na komisji odrzucili Dominika wniosek i odwolywałam sieNa powtornej komisji ledwo weszlam to mi powiedzieli ze dostane to orzeczenei i mam tylko czekac na decyzje
Podobno duzo ludzi odrzucaja na komisji bo czesc z nich nie am odwagi pisac odwolania-przynajmniej u mnie tak jest
U mnie niby jutro ma popadac ale mam nadzieje ze sie myla:-);-)a u nas zaczyna się chmurzyć a zapowiadali burzea ja tak się boję burzy
Mama Helenki
i Aniki :D
a u nas zaczyna się chmurzyć a zapowiadali burzea ja tak się boję burzy
A ja lubie burze Pozatym by sie przydała, bo powietrze paskudne
reklama
Ja lubie powietrze ktore jest po burzyA ja lubie burze Pozatym by sie przydała, bo powietrze paskudne
A burzy to sie tez kiedys cholernie balam
Podziel się: