reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobry pomysł!!!!!jak codziennie bedziesz wrzucac tyle co na fajki to do nastepnej wiosny uzbierasz na pol albo na cały:-)
zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finito:tak::tak::tak:teraz ograniczam się i palę paczkę na 4 dni czyli 5 dziennie jak wczoraj spaliłam 6 to dzisiaj mam tylko 4 :tak::tak:a spaliłam narazie 2:szok:

reklama
zawsze to jakiś początek palę do końca kwietnia i finito:tak::tak::tak:teraz ograniczam się i palę paczkę na 4 dni czyli 5 dziennie jak wczoraj spaliłam 6 to dzisiaj mam tylko 4 :tak::tak:a spaliłam narazie 2:szok:

to jeszcze nie jest tak zle.ale to dobra droga zeby rzucic.a zeby organizm nie mial szoku to najlepiej ograniczac do minimum a potem calkiem rzucic

U mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :-:)-:)-:)-:)-(

Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????
Moja lekarka kazala mi kapac dzieci nawet jak maja wysoka goraczke:tak::tak::tak:I ja Je zawsze kapalam

ANABUBA
U nas jest cieplutko:tak::tak::tak:Dzieciaki biegaja po placu w krotkich spodenkach i rekawkach:tak::tak::tak:No i rzeczywiscie nie wieja mocno:-)No i sa 23 stopnie w cieniu

My juz po obiadku,naczynia pozmywane ,wiec zaraz smigamy spowrotem na dwor

Moja lekarka kazala mi kapac dzieci nawet jak maja wysoka goraczke:tak::tak::tak:I ja Je zawsze kapalam

ANABUBA
U nas jest cieplutko:tak::tak::tak:Dzieciaki biegaja po placu w krotkich spodenkach i rekawkach:tak::tak::tak:No i rzeczywiscie nie wieja mocno:-)No i sa 23 stopnie w cieniu

My juz po obiadku,naczynia pozmywane ,wiec zaraz smigamy spowrotem na dwor

no to raj.ale ja nie ufam takim szybkim skokom temp.wole rozbierac stopniowo.sama oczywiscie biegam co chwile na dwor w spodenkach o tak mi najwygodniej;)ale dzis jak stałam na słoncu i gadałam z kolezanka to miałam na sobie koszluke i bluze jeansowa i wcale nie było mi goraco.dopiero po dłuzszym pcahniu wozka z zakpuami:baffled:

...
a gdzie Ty kaluze znalazłas?chyba koło samochodu?:eek:
...

No jak lanie wody było to i kałuże się porobiły :-D:rofl2:

U mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :-:)-:)-:)-:)-(

Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????

Jeśli tylko będzie miała ochotę :tak: możesz spokojnie wykapać :tak:

U mnie też gorąco, okna pootwierane, my w krótkich rękawkach :tak:

Zaraz nakarmię Helenkę i do parku :tak: Aczkolwiek nie specjalnie mi sie chce :baffled: Już mi się ciężko oddycha, jestem troszkę przerażona tym faktem, no ale organizm powinien się dostosować, mam nadzijeę :sorry:

ANABUBA
Trzymam kciuki za komisje i za kontrol:tak::tak::tak:
Bedzie dobrze:-);-)

Mi na komisji odrzucili Dominika wniosek i odwolywałam sie:tak::tak::tak:Na powtornej komisji ledwo weszlam to mi powiedzieli ze dostane to orzeczenei i mam tylko czekac na decyzje:szok:
Podobno duzo ludzi odrzucaja na komisji bo czesc z nich nie am odwagi pisac odwolania-przynajmniej u mnie tak jest:wściekła/y:

reklama
Do góry