reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBA
Trzymam kciuki za komisje i za kontrol:tak::tak::tak:
Bedzie dobrze:-);-)

Mi na komisji odrzucili Dominika wniosek i odwolywałam sie:tak::tak::tak:Na powtornej komisji ledwo weszlam to mi powiedzieli ze dostane to orzeczenei i mam tylko czekac na decyzje:szok:
Podobno duzo ludzi odrzucaja na komisji bo czesc z nich nie am odwagi pisac odwolania-przynajmniej u mnie tak jest:wściekła/y:
no jak mi odrzuca to bede skaldac odwołanie.trzeba wykorzystywac wszytskie mozliwosci:-)

A ja lubie burze :tak::tak::tak: Pozatym by sie przydała, bo powietrze paskudne :baffled:
ja tez lubie burze.kocham patrzec na błyskawice:rofl2:
deszcze by sie przydał bo suche powietrze i kuope kurzu.no i by sie w koncu zielono zrobiło.ale z tym padaniem to najlepiej w nocy.bo ja dzis sie biore za prasowanie a jutro okna i reszta:rofl2:

reklama
Oki zmykam bo nigdy z nimi nie wyjde:-D;-)
A dzeiwczynom juz sie nudzi-wkladaja sobie swoje patyczki do uszow i przegladaja sie w lustrze:szok::szok::szok::-D

Właśnie wróciłam z Piotrusiem od lekarza.
Zapalenie gardła. :baffled:
Jadę zaraz do apteki po leki :-p
Wpadnę do was wieczorem jak jeszcze będę miała siłę. :sorry:

normalnie dziewczyny zabrały się za sprzątanie i gotowanie świąteczne na całego:szok::szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Że się skoromnie pochwalę skończyłam kuchnię z salonem,w m-y czasie zrobiłam obiad,zapastowałam 2x podłogę ,2 prania wywiesiłam,wyprałam pufy,pomyłam 5 szt,drzwi,zapastowałam big szafe u nas w sypialni i pękam z dumy ...:-D:-D:-D:-Ddziewczyny !!najgorszy syf za mną !!!jutro łazienka i korytarzyk...pikuś:-D:-D:-Dale złamałam diete ,bo na deser zafundowałam sobie kilka kruchych ciasteczek i szklankę mleka...no niebo w gębie...ale popracowałam sobie to w biodra nie pójdzie myslę :tak:.Wszystkim zawirusowanym dzieciom życzę dużo zdrówka:-):tak:Burze ja uwielbiam....ale u mnie sie nie zanosi...

Ja lubie powietrze ktore jest po burzy:tak::tak::tak:
A burzy to sie tez kiedys cholernie balam:-D
Ja kocham burzę ,a powietrze po burzy jest fajne ,bo jest dużo ozonu w nim i się bardzo lekko oddycha.:tak::-)

Właśnie wróciłam z Piotrusiem od lekarza.
Zapalenie gardła. :baffled:
Jadę zaraz do apteki po leki :-p
Wpadnę do was wieczorem jak jeszcze będę miała siłę. :sorry:
zdrówka życzę:-)

ach te szczypiorki:-):-):-)
im sie nigdy nie nudzi
Oj kochana przy takich dzieciach to i Tobie się nie nudzi dowikla.:-D:-D:-D
A już też mam za sobą kolejne okna,obiad prawie już zrobiony,2 prania już zrobione ,teraz jeszcze firankę wstawiam.Małego z przedszkola też już przyprowadziłam przy okazji spaceru z psem.
Potem biorę się znów za prasowanie.
Jeszcze ze 2 dni i skończę prasowanie zawartości garderoby :-D:-D:-D.
Teraz to codziennie staram się prasować na bieżąco i do tego tyle ile jestem w stanie tego zaległego z garderoby wyprasować.:-D:-D:-D

Że się skoromnie pochwalę skończyłam kuchnię z salonem,w m-y czasie zrobiłam obiad,zapastowałam 2x podłogę ,2 prania wywiesiłam,wyprałam pufy,pomyłam 5 szt,drzwi,zapastowałam big szafe u nas w sypialni i pękam z dumy ...:-D:-D:-D:-Ddziewczyny !!najgorszy syf za mną !!!jutro łazienka i korytarzyk...pikuś:-D:-D:-Dale złamałam diete ,bo na deser zafundowałam sobie kilka kruchych ciasteczek i szklankę mleka...no niebo w gębie...ale popracowałam sobie to w biodra nie pójdzie myslę :tak:.Wszystkim zawirusowanym dzieciom życzę dużo zdrówka:-):tak:Burze ja uwielbiam....ale u mnie sie nie zanosi...
gratuluję kochana.
Biorę z Ciebie przykład i idę robić dalej to co zaplanowałam.:tak::tak::-):-)

reklama
Oliwka obudziła sie ok 16.00 z temp 39,2C normalnie ręce mi opadają.Mam już dość.
Dobra nie będę juz Wam smęcić bo będziecie mnie mieć juz dość.:-(

Do góry