reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka dziewczyny.Zaglądam do Was dopieo teraz bo nie mam czasu na nic,Oliwka mega marudna tylko na rękach i cągle ryczy.Bylismy u lekarza tak jak yslałm to ten wirus co teraz panuje u nas i dlatego ta wysoka gorączka i mega czerwone gardło bo uz w nocy zaczęłą kasłać,dlatego mi jeść nie chce bo j aboli.Dostała antybiotyk. i kupiłam jej jeszcze Tantum Verde na gardło to jej psikam.jak cos to pójde jeszcze w piatek bo swieta za pasem.Także swieta mma super,raczej do teściów nie pojedziemy,nie będę ciągać chorego dziecka,najwyżej M pojedzie do nich drugiego dnia świąt.
Oliwka teraz odsypia spi już 2,5 godz.
jkaby cos sie działo w sięta to bedzie niedalego nas dyzurować jedna przychodnia to jak cos to tam będziemy sie kierować .Ale mam nadzieje że nie bedzie takiej potrzeby.

Powiem Wam szczerze że nie cieszę sie na te święta,z robotą jestem w lesie przez chorobe Oliwki,3noc zarwana-padnieta na maksa.Nie czuję tych swiąt w ogóle.

reklama
U mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :-:)-:)-:)-:)-(

Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????

dowikla ale Ty juz porozbieralas swoje dzieci:szok::szok::szok:
no ale u was cieplej a w samym miescie to z pewnoscia tak nie wieje jak u mnie.moja na spacerzez to rozebrane do podkoszulek i bluzek na wierzch.mala w czapce na glowie cienkiej.

szagier dywany mi poprał i schna. a tak w ogóle to pewnie troche za pozno to mówie ale mój szwagier zajmuje sie praniem dywanów,tapicerek,mebli-przyjezdza do domu klienta i mało berze.to tak dla dziewczyn z Wawy i okolic.pierze Karcherem.
jak chceceie to dam numer na priva

mam 2 dobre wiadomosci.mój P złożył w koncu dokumenty w inspektoracie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
24 kwietnia kontrol.2 tygodnie nerwów.mam nadzieje ze nam w koncu odbiora ten dom,ale odetchne jak dostane papierek:baffled:

no a 22kwietnia(2 dni wczesniej) mam komisje lekarska Weroniki.mogliby jej przyznac ten zasiłek,bo nie powiem kazda kasa sie przyda:baffled:

no a zła to taka że rozwaliłam łozyska w przednim kole w rrowerze:crazy::crazy::crazy::crazy: normalnie go zajedziałam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ale w koncu juz 7lat mi służy i duzo km zrobiłam na nim:-)
wczoraj ledwo wróciłam z Weronika od neurologa bo juz lewdo sie kręciło koło:happy:

:rofl2:anabuba zajeździła rower ha ha ha:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
będe trzymała kciuki za odbiór domu i komisję lekarską:tak::tak::tak::tak::tak:
agnes biedna oliwka:-:)-:)-:)-(jak nie będzie gorączki to raczej można kąpać:tak:

U mnie taka ładna pogoda,23C tylko ze wiatrzysko się zrobiło a my w domu uwiązani :-:)-:)-:)-:)-(

Kurcze nie spytałam się z tego wszystkiego lekarki jak myślicie można kapać dziecko już po zbiciu gorączki jak ma 37,5C.Czy nie można????

ja swoja normalnie myłam nawet jaka miałam 38,5.dziecko przeciez sie poci jak goraczka spada.tylko niech sie nie moczy w wannie.albo szybki prysznic całego ciała,albo w misce dokładnie ja opłukac

:rofl2:anabuba zajeździła rower ha ha ha:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
będe trzymała kciuki za odbiór domu i komisję lekarską:tak::tak::tak::tak::tak:
agnes biedna oliwka:-:)-:)-:)-(jak nie będzie gorączki to raczej można kąpać:tak:

no zajezdziłam no:zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

teraz 2 tygodnie nerwów przede mna.oj cięzko bedzie,tymardziej ze świeta za pasem.oby pogoda dopisała to bedzoe ok

reklama
dowikla ale Ty juz porozbieralas swoje dzieci:szok::szok::szok:
no ale u was cieplej a w samym miescie to z pewnoscia tak nie wieje jak u mnie.moja na spacerzez to rozebrane do podkoszulek i bluzek na wierzch.mala w czapce na glowie cienkiej.

szagier dywany mi poprał i schna. a tak w ogóle to pewnie troche za pozno to mówie ale mój szwagier zajmuje sie praniem dywanów,tapicerek,mebli-przyjezdza do domu klienta i mało berze.to tak dla dziewczyn z Wawy i okolic.pierze Karcherem.
jak chceceie to dam numer na priva

mam 2 dobre wiadomosci.mój P złożył w koncu dokumenty w inspektoracie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
24 kwietnia kontrol.2 tygodnie nerwów.mam nadzieje ze nam w koncu odbiora ten dom,ale odetchne jak dostane papierek:baffled:

no a 22kwietnia(2 dni wczesniej) mam komisje lekarska Weroniki.mogliby jej przyznac ten zasiłek,bo nie powiem kazda kasa sie przyda:baffled:

no a zła to taka że rozwaliłam łozyska w przednim kole w rrowerze:crazy::crazy::crazy::crazy: normalnie go zajedziałam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ale w koncu juz 7lat mi służy i duzo km zrobiłam na nim:-)
wczoraj ledwo wróciłam z Weronika od neurologa bo juz lewdo sie kręciło koło:happy:
U nas nawet karcherem nie doprali narożnika.Kuba potrafi zrobić tak niestety,że nic nie bierze tego brudu.

anabuba a ja nie mam roweru:no::no::no::no:ale rzucam palenie pieniążki do skarbonki i sobie kupie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dobry pomysł.Ja mam rower i to przez całe lato jest jedyny mój środek lokomocji.:-D:-D

Do góry