reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mlena jak córka?????? może to dojrzewanie jak nie ma jeszcze miesiączki to może właśnie ją dostanie:tak::tak::tak::tak::tak:
mama helenki no 3 kobiety w domu to muszą mieć pokaźną garderobę:-D:rofl2:

reklama
Helena to juz się stroi :szok: Lubi np spódniczki nosić, na spacer wyciąga spódnice z szuflady :-D:rofl2:

Moje auto już lśniące :tak: Dobrze, że nie jestem jedynaczką :-D:rofl2:

moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara:szok::szok::szok:
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d

Kto to będzie jadł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale zaszalałaś :-):-):-):-):-)

moje starsze dzieci zażyczyły sobie zmiane suwaczków:szok::szok::szok::szok: ładne wybrały?????????
patrysia to wpadnij do nas na dłużej:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
suwaczki piękne:-D:-D:-D:-D mi została jeszcze podłoga i pufy do wyprania ,mam te pufy jasne takie beżowe skaranie boskie z nimi bo ciągle brudne ,nie wiem o czym myślałam jak je kupowałam.Ja mam 2 pokoje ,łazienke korytarzyk i salon połączony z kuchnia wszystkiego 45 metrów (około)Kończe salon,juto łazienka i korytarzyk,a od piątku idę do garnków(to poco ja sprzątam kuchnię ???

Mlode sie juz obudzily:tak:
Ziemniaki sie juz gotuja i jak zjemy to pedziemy na spacerek. Pogoda jest cudna:-);-)
A oto fatka w oczekiwaniu na obiad;-)

Załączniki

• SP_A0473.jpg
    SP_A0473.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 31
reklama
alez jestem umorodowana....:eek:
byłam w szkole,spotkałam kolezanke,pogadalysmy,potem do szkoły,jak wracałysmy to Weronika 1/3drogi szła na piechote(a mam 2,5km).no wiec wolno.w koncu na bule dala sie przekonac do wozka:rofl2: zanim sie doczlapalysmy w tym uaple to sie zeszlo.w koncu małe bydle padło:-D:-D:rofl2:
a ja wlasnie wypiłam druga kawke

i co zostałam sama?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ten wątek prywatny to już się robi pilna sprawa:tak:
to dobrze,niech sie robi:-)

o 12.35 leci powtorka na wspolnej, przypomnicie mi? bo ja jak zwykle zapomne:eek::eek::eek::eek:

nie umie sie przestawic z tej 8, bo o tej godz zawsze coś robie:baffled:
no wlasnie mi tez ta powtorka w południe ni w zab nie pasuje:no:

DZIEWCZYNY IDĘ POD PRYSZNIC I UBRAĆ SIĘ I JULCE DAĆ COSIK DO UBRANIA:tak::tak::tak::tak:ALE Z DOSKOKU JESTEM JESTEM BO NARAZIE NIGDZIE NIE WYCHODZE Z DOMCIU:tak::tak:A ZA OKNEM JUŻ 20 STOPNI:szok:
kurcze u nas to chyba ze 21jestplus slonce.normalnie lato!a jeszcze niedawno była zima:baffled:

hej

a ja wAS TROSZKE POCZYTALAM
nie chce miec za duzo zaleglosci :)
Zaraz wyruszaqm na wies wiec jeszcze 300km przede mna:tak:
Odezwe sie za tydzien:tak:

Dziekuje za zyczonka
wszytskiego dobrego!

Witam po południu :tak:

Przyjechał mój młodszy brat i moje auto właśnie się myje :-D:rofl2:

Helena z flaszką, pod kocykiem :tak: Dałam jej dzisiaj polatać po kałużach, ale miała frajdę :-D A że mieszkamy przy ruchliwym chodniku, ale się ludziska gapili na moje ubłocone dziecko :szok:

Na moim piętrze okien 6 i wszystkie brudne :baffled: i tak zostanie jeszcze pewnie do późnego lata, bo M pracuje za dużo. A jak ma jeden dzień wolnego w tygodniu to nie mam serca go gonić :sorry:

Pisząc tego posta zeżarłam słoik grzybków w occie :eek:
a gdzie Ty kaluze znalazłas?chyba koło samochodu?:eek:

Mnie się marzy mały domek na własnej działce i bez tłumu ludzi non stop kręcących się wokół.
przeprowadz sie do mnie:-)widziałas fotki.i konia byłoby gdzie wcisnac-u sasiada na dzialce:-):-):-)

melduję się z południową kawką :-):-):-)
Laura została dzisiaj w komu nie wiem czy jej jakiś wirus nie bierze bo 2 dzień boli ją brzuch :-:)-(
nic poza tym nie wiem może to nie wirus tylko jakies objawy przed pierwszą miesiączką dałam jej nospę chwilowopomaga ale i tak narzeka że ją boli więc jutro do lekarza bo dziś juz nie ma numerków:baffled:
to moze faktycznie byc na okres

moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara:szok::szok::szok:
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d

Kto to będzie jadł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Medeuska-to jak juz Ci sie ten bigos ugotuje to go takiego goracego zapakuj w słoiki,zakrec i postaw do góry dnem zeby sie zawekowało.potem jak ostygnie to w chłodne miejsce i nawet 2-3tyg moze posatc jak z kwasnej kapusty.

ja tak robiłam z zupkami dla Weroniki-nie cciało mi sie codziennie gotowac to gotowałam raz na 4-5dni i wsadzalam w słoiki:-):rofl2:

czyli ma byc ładnie i wiosennie:-)

hej dziewczyny
ja sie witam a zarazem zegnam
nie mam ostatnio na nic czasu normalnie nie wiem nawet co mi tak pochlania czas :eek:
ale obiecuje ze jak znajde chwile dla siebie to wpadne i poodpisuje
a jeszcze dzis urodzinki taty i znow mnie nie bedzie ... :baffled:
milego dnia Wam zycze :-D
miło ze zajrzałas.a co Cie tak zjmuje?

za pomysłem Medeuski u mnie dzis koperkowa.ide zajrze bo sie rozgotuje:-):rofl2:

Do góry