reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Helena to juz się stroi Lubi np spódniczki nosić, na spacer wyciąga spódnice z szuflady
Moje auto już lśniące Dobrze, że nie jestem jedynaczką
Moje auto już lśniące Dobrze, że nie jestem jedynaczką
madziulanatasza
Fanka BB :)
ale zaszalałaś :-):-):-):-):-)moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d
Kto to będzie jadł
suwaczki piękne mi została jeszcze podłoga i pufy do wyprania ,mam te pufy jasne takie beżowe skaranie boskie z nimi bo ciągle brudne ,nie wiem o czym myślałam jak je kupowałam.Ja mam 2 pokoje ,łazienke korytarzyk i salon połączony z kuchnia wszystkiego 45 metrów (około)Kończe salon,juto łazienka i korytarzyk,a od piątku idę do garnków(to poco ja sprzątam kuchnię ???moje starsze dzieci zażyczyły sobie zmiane suwaczków ładne wybrały?????????
patrysia to wpadnij do nas na dłużej
Mama Helenki
i Aniki :D
patrysia ty się zastanawiasz nad obiadem leć do meduski ona ma dużo bigosu i nie wie co z nim zrobić
Z pewnymi wyjatkaminormalnie dziewczyny zabrały się za sprzątanie i gotowanie świąteczne na całego
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
alez jestem umorodowana....
byłam w szkole,spotkałam kolezanke,pogadalysmy,potem do szkoły,jak wracałysmy to Weronika 1/3drogi szła na piechote(a mam 2,5km).no wiec wolno.w koncu na bule dala sie przekonac do wozka zanim sie doczlapalysmy w tym uaple to sie zeszlo.w koncu małe bydle padło
a ja wlasnie wypiłam druga kawke
ja tak robiłam z zupkami dla Weroniki-nie cciało mi sie codziennie gotowac to gotowałam raz na 4-5dni i wsadzalam w słoiki:-)
za pomysłem Medeuski u mnie dzis koperkowa.ide zajrze bo sie rozgotuje:-)
byłam w szkole,spotkałam kolezanke,pogadalysmy,potem do szkoły,jak wracałysmy to Weronika 1/3drogi szła na piechote(a mam 2,5km).no wiec wolno.w koncu na bule dala sie przekonac do wozka zanim sie doczlapalysmy w tym uaple to sie zeszlo.w koncu małe bydle padło
a ja wlasnie wypiłam druga kawke
to dobrze,niech sie robi:-)i co zostałam sama?
ten wątek prywatny to już się robi pilna sprawa
no wlasnie mi tez ta powtorka w południe ni w zab nie pasujeo 12.35 leci powtorka na wspolnej, przypomnicie mi? bo ja jak zwykle zapomne
nie umie sie przestawic z tej 8, bo o tej godz zawsze coś robie
kurcze u nas to chyba ze 21jestplus slonce.normalnie lato!a jeszcze niedawno była zimaDZIEWCZYNY IDĘ POD PRYSZNIC I UBRAĆ SIĘ I JULCE DAĆ COSIK DO UBRANIAALE Z DOSKOKU JESTEM JESTEM BO NARAZIE NIGDZIE NIE WYCHODZE Z DOMCIUA ZA OKNEM JUŻ 20 STOPNI
wszytskiego dobrego!hej
a ja wAS TROSZKE POCZYTALAM
nie chce miec za duzo zaleglosci
Zaraz wyruszaqm na wies wiec jeszcze 300km przede mna
Odezwe sie za tydzien
Dziekuje za zyczonka
a gdzie Ty kaluze znalazłas?chyba koło samochodu?Witam po południu
Przyjechał mój młodszy brat i moje auto właśnie się myje
Helena z flaszką, pod kocykiem Dałam jej dzisiaj polatać po kałużach, ale miała frajdę A że mieszkamy przy ruchliwym chodniku, ale się ludziska gapili na moje ubłocone dziecko
Na moim piętrze okien 6 i wszystkie brudne i tak zostanie jeszcze pewnie do późnego lata, bo M pracuje za dużo. A jak ma jeden dzień wolnego w tygodniu to nie mam serca go gonić
Pisząc tego posta zeżarłam słoik grzybków w occie
przeprowadz sie do mnie:-)widziałas fotki.i konia byłoby gdzie wcisnac-u sasiada na dzialce:-):-):-)Mnie się marzy mały domek na własnej działce i bez tłumu ludzi non stop kręcących się wokół.
to moze faktycznie byc na okresmelduję się z południową kawką :-):-):-)
Laura została dzisiaj w komu nie wiem czy jej jakiś wirus nie bierze bo 2 dzień boli ją brzuch :--(
nic poza tym nie wiem może to nie wirus tylko jakies objawy przed pierwszą miesiączką dałam jej nospę chwilowopomaga ale i tak narzeka że ją boli więc jutro do lekarza bo dziś juz nie ma numerków
Medeuska-to jak juz Ci sie ten bigos ugotuje to go takiego goracego zapakuj w słoiki,zakrec i postaw do góry dnem zeby sie zawekowało.potem jak ostygnie to w chłodne miejsce i nawet 2-3tyg moze posatc jak z kwasnej kapusty.moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d
Kto to będzie jadł
ja tak robiłam z zupkami dla Weroniki-nie cciało mi sie codziennie gotowac to gotowałam raz na 4-5dni i wsadzalam w słoiki:-)
czyli ma byc ładnie i wiosennie:-)
miło ze zajrzałas.a co Cie tak zjmuje?hej dziewczyny
ja sie witam a zarazem zegnam
nie mam ostatnio na nic czasu normalnie nie wiem nawet co mi tak pochlania czas
ale obiecuje ze jak znajde chwile dla siebie to wpadne i poodpisuje
a jeszcze dzis urodzinki taty i znow mnie nie bedzie ...
milego dnia Wam zycze
za pomysłem Medeuski u mnie dzis koperkowa.ide zajrze bo sie rozgotuje:-)
Podziel się: