reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
hej dziewczyny
ja sie witam a zarazem zegnam
nie mam ostatnio na nic czasu normalnie nie wiem nawet co mi tak pochlania czas
ale obiecuje ze jak znajde chwile dla siebie to wpadne i poodpisuje
a jeszcze dzis urodzinki taty i znow mnie nie bedzie ...
milego dnia Wam zycze
No ale dobrze, że o nas pamiętasz
Właśnie się okazało, że niedługo wpadnie znajomy i wyniosą razem z bratem komodę, której próbuje się pozbyć, prawie od miesiąca, a M nie ma na to czasu... Nareszcie, będę miał luźniej
Za to M zadzwonił i powiedział, że tyle pracy dawno nie miał, i że do domu to on wpadnie się przebrać...
Byle do piątku
Mama Helenki
moje starsze dzieci zażyczyły sobie zmiane suwaczków ładne wybrały?????????
patrysia to wpadnij do nas na dłużej
Biedronki mi się bardzo podobają
A to moro to w stylu mojego M
moje starsze dzieci zażyczyły sobie zmiane suwaczków ładne wybrały?????????
no wiesz takie dojrzalsze
synek to już duży facet więc poważny suwaczek musi być
zrób piknik i zaproś sąsiadów .Zobaczysz ,że zabraknie.moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d
Kto to będzie jadł
A tak serio to skądś to znam.
Potrafię zrobić tak samo
Mama Helenki
piękne i jakie dorosłemoje starsze dzieci zażyczyły sobie zmiane suwaczków ładne wybrały?????????
reklama
dlatego ja zawsze staram sie tego nie odklejac i tzrymac tak zeby sie nie rozlalopatrysia nie lubię tych woreczków bo Oliwka wrzeszczy jak jej odklejam,to boli bo sie mocno przykleja.nie mam serca jej tych woreczków zakładać.
Mi się bardziej podoba ten pierwszy.Świetny jest.
Oliwka lepiej sie czuje,nie wygląda na chorą,bawi się ,wariuje ale mierzyłąm jej i ma 37,4 i robi się znowu ciepła.czyli organizm walczy z jakimś cholerstwem
super wiadomosc ze humorek ci sie poprawiaJa się dzis witam w znacznie lepszym nastroju wczoraj niespodziwanie odwiedziła mnie przyjaciólka a wieczorem była poważna rozmowa z mężem i to mi bardzo poprawiło humor ;-) a dziś wyprawa na miasto bo Zuzia wyrosła z trepkow szkolnych i poszlam zakupić Wszystko sie na niej pali dzis przyszla w dziurawych rajtuzach chcialaby sie wystroic ale do zabawy na plac to raczej powinna sie inaczej ubrać Kupiłam jej takie getry z koronką i zaraz na ławce w parku ubierałaa i ja sobie zfundowalam bluzkę bawełnianą Kupiłam Zuzi jeszcze białe rajtuzki ,trpki do szkoły no i getry i sobie bluzkę i rano z mężem juz zrobilam troche zakupów na święta bo nie lubię w ostatniej chwili mąż jakis wyjazd do swoich rodzicow planuje w poniedziałek wielkanocny ale ja nie wiem co z tego wyjdzie także może pomalu jakos bedzie no i oczywiscie wasze wsparcie tez mi pomoglo a Wojtkiem staram sie nie przejmowac Jka wychodzila mdo miasta z dziewczynkami to mąż obiecal że przypilnuje zeby odrobił lekci a ja nawet nie pytam zobaczymy jak bedzie ale jakos tak czuje sie lepiej
gratulacje zrzucenia kg no i fajnie mailas ze moglas wyjsc mi to ciezko wychodziooooooooooooo
czyzby zadnej nie było?????????????
w takim razie moja relacja
byłam u dentysty-bez znieczulenia i nie boalało.włozyla zatrucie.za 2 tyg powtorka
potem pojechałam do kolezanki,nie było mnie w domu 2,5godz a w domu sajgon-dzieci zostałay z mężem
ale przed wyjazdem jeszcze zdazyl mnie wkurzyc,bo juz sobie cos znalazl jakies "niby zajecie" i chciał mi mała sprzedac no ale mówiłam mu ze jade sama i w ogole jakies dziwne teksty sypał i ogolnie w tym momencie mam wszytsko gdzies...i jakiegos doła przez niego załapałm.....
dobrzez ze do kolezanki 5km w jedna strone to chociaz rowerem przyjemnie było jechac,ale mi chyba łozyska w przednim kole cos sie psujabo chwilami niezle cos stukało.w pewnuym momencie myslałam ze mi koło odpadnie taki był zgrzyt
ale hrabia moze jutro do niego dopiero zajrzy...ale ma urodziny wiec nie wiem czy bedzie mu sie chciało.mi jak sie zachce to mu złoże zyczenia.w końcu jestem niedobra zona to taka zostane...
ufarbowałam sie,ale ciekawe jak to wyszło.rano na suchych włosach bede lizyc plamy
no i cos mi Opera siadła i musze korzystac z IE co mnie bardzo wkurza.wszytsko jakies nie takie
jedynadobra wiadomosc to taka ze znowu ciut schudłam:-):-):-) wazee juz 60,5kg:-):-) wazyłam sie na wadze learskiej jak byłam u dentysty
ale wczoraj jak włozyałm jedne spodnie totakie miałam wrazenie ze jakos mniejsza ta oponka:-):-)
bidna oliwa kurcze normalnie mi jej szkoda :-(Witajcie dziewczyny.Znów nocka do bani.Oliwka znów z nami w łóżku spała,domagała sie.Co ja odłożyłam do łóżeczka to sie nagle budziła i wołała mama tam!skubana.Boje się ze teraz jak sie tak przyzwyczai przez tą chorobę spać z nami to nie bedzie chciała spać w swoim łóżeczku i będę mieć problem.
Obudziła sie znowu z temp 39C.Jestem załamana,ale cos zaczyna czasami pokasływać.Jutro idziemy z samego rana znów do lekarza.najgorsze jest to że zaraz swięta a ona się rozkłada.Niedaj boże cos się bedzie dziąć to żaden lekarz nie przyjmuje.
jestem zmeczona juz jej chorobą,druga noc zarwana,w dzień chodzi za mną krok w krok,tylko mama i mama i chce byc na rękach.Idzuie ześwirować.jeść też nie chce za bardzo.Wczoraj zjadłą tylko 2x kisiel,połowę Danio i owoce ze słoiczka i to wszystko.jak chciałąm dac jej kaszke to zerzygała mi wszystko.dzis też na śniadanie kisiel,bo nic innego nie chciała i parę kęsów bułki maślanej.O tyle dobrze że pije bardzo dużo.
super to wygladaWróciłam już z koników i ze spacerku z młodym.Poszliśmy koniki do stajni odprowadzić.,Zjedliśmy obiad i mały poszedł na podwórko a ja na chwilkę do Was zaglądam.
Przed południem uruchomiłam wreszcie nowe akwarium.Robiłam je od piątku.
Teraz moje akwa wygląda tak:
Robiłam dziś też fotki w przedszkolu.Jak znajdę chwilkę to zrzucę na kompa i wkleję .
dziewczyny tylko tye zdazylam nadrobic bo musze budzic malego i isc po m i obiad robic a potem na urodziny do taty
ale najlepsze to ze nie wiem co na obiad
a tam zupke chinska zje i bedzie najedzony bo potem i tak na ciacho
Podziel się: