reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agunia to wklej na fotke w nowej fryzurce:tak::tak::tak::tak::tak:
antośko zjadł obiade dzisiaj miał pure z indyka z ziemniaczkami marchewką i dynią smakowało mu bardzo bardzo:tak::tak::tak::tak:zaczyna już tak ładnie zjadać z łyżeczki że jestem w szoku:szok: teraz je mleczko rano koło 7 potem mleczko koło 10 potem koło 13 obiadek koło 16-16.30 kaszkę +owoce słoiczkowe i koło 20 mlenio czyli już tylko 3 razy butla jupi a po świętach zaczynam uczyć go picia z kubka niekapka żeby jak najszybciej wyeliminować butle i smoka:tak::tak::tak:taki mam ambitny plan a jak będzie czas pokaże:rofl2:

w tym trmpie to jeszcze 2 lata i mały do szkoły pójdzie ;-):tak::-D:rofl2:

Moja Helena je flaszkę 2-3 razy na dobę :tak: i wcale nie zamierza zniej zrezygnować :tak:

reklama
uff koordynator pojechał, dał mi troche roboty na dziś...:baffled::baffled:
Ale polubił mnie:-D Chyba:-D
Ogólnie to troche mi potłumaczyltroche sie posmialismy:-D
W sumie zaczal pracowac u nas z jakies 3 miesiace temu i jakos nigdy nie umiał na mnie trafic:-D A mi to jakoś szczególnie nie przeszkadzało:-D
Musze sprzedac 3superkarty(abonamenty bez telefonu w tym miesiącu, bo mu obiecałam:-D:szok:

Dobra ciotki-plotki:-D:-D:-D zmywam się do domu, nic tu po mnie, nie ma nikogo, drukarka nie działa i jeszcze na pocztę muszę wstapić.
Jak dostanę odpowiedź w sprawie wątku to dam znać, prawdopodobnie dopiero jutro, bo dzisiaj mam jeszcze angielski do 20-ej i wrócę padnięta:baffled::baffled::baffled:
Miłego popołudnia i wieczoru:laugh2:

reklama
Do góry