reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
W tamtym roku też była kamerka i najfajniej to wyglądało jak były młode.
Lada moment i tu się zacznie coś dziać.
U mnie Kuba będzie zachwycony,bo on żyje światem zwierząt.:tak::-D:-D:-D

Witam
Mąż chory, ja chora, tylko Piotruś jakoś jeszcze dzięki Bogu się uchował. :baffled: Fatalnie się czuję :no: Nie mam siły ani czytać ani pisać. Powiedzcie mi tylko, czy któraś pisała do moderatora o ten zamknięty wątek?

Witam dziewczyny wtorkowo:tak::tak: Ja oczywiscie znow w pracym dzisiaj mam nadzieje że nie bvedzie ludzi bo musze sobei zaplanowac zakupy na święta, ktore musze zrobic dzisiaj po pracy najprawdopodobniej:szok: o 21.30 pojade do auchana i bede im tam łazic do 23, a niech mi powiedzą że już zamkniete:-D:-D

ooooooooooooo
czyzby zadnej nie było?????????????:szok::szok::szok::szok::szok:

w takim razie moja relacja
byłam u dentysty-bez znieczulenia i nie boalało.włozyla zatrucie.za 2 tyg powtorka:baffled:
potem pojechałam do kolezanki,nie było mnie w domu 2,5godz a w domu sajgon-dzieci zostałay z mężem:eek::crazy:
ale przed wyjazdem jeszcze zdazyl mnie wkurzyc,bo juz sobie cos znalazl jakies "niby zajecie" i chciał mi mała sprzedac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale mówiłam mu ze jade sama:crazy::crazy: i w ogole jakies dziwne teksty sypał i ogolnie w tym momencie mam wszytsko gdzies...i jakiegos doła przez niego załapałm.....
dobrzez ze do kolezanki 5km w jedna strone to chociaz rowerem przyjemnie było jechac,ale mi chyba łozyska w przednim kole cos sie psujabo chwilami niezle cos stukało.w pewnuym momencie myslałam ze mi koło odpadnie taki był zgrzyt:crazy:
ale hrabia moze jutro do niego dopiero zajrzy...ale ma urodziny wiec nie wiem czy bedzie mu sie chciało.mi jak sie zachce to mu złoże zyczenia.w końcu jestem niedobra zona to taka zostane...:eek:

ufarbowałam sie,ale ciekawe jak to wyszło.rano na suchych włosach bede lizyc plamy:baffled:
no i cos mi Opera siadła i musze korzystac z IE co mnie bardzo wkurza.wszytsko jakies nie takie:crazy:

jedynadobra wiadomosc to taka ze znowu ciut schudłam:-):-):-) wazee juz 60,5kg:-):-) wazyłam sie na wadze learskiej jak byłam u dentysty:-D
ale wczoraj jak włozyałm jedne spodnie totakie miałam wrazenie ze jakos mniejsza ta oponka:-):-)
To super że schudłas i że nie bolało jak robiłas ząbka:tak:
Ja jutro sie ide zapisac, bo szkoda tych moich zębów dolnych.. coś mi się robi na 4 i 5 na dole:szok:

a ja siedze i nadrabiam znów.. :-) co napisałyscie
obejrzałam przed chwila kod da Vinci film sam w sobie mi się podobał ale faktycznie dość kontrowersyjny
Anabuba spóźniłam się trochę :-(
Ja osobiscie byłam zawiedziona tym filmem strasznie, skiążka dużo lepsza..., ale to moja opinia:-)

teoretycznie 8-16, na umowie mam 7-15, ale przychodzę na 8 (no prawie, bo zwykle jestem 5 po:baffled:) a wychodzę różnie, czasem 15 albo 14.45
To fajną masz prace, ja też taką chce..:tak: A gdzie pracujesz?

Joanna super że masz już lepszy humorek, ja wczoraj niby wszystko ok po pracy z m.. do czasu, pół godziny nie minęło i chaja na całego:sorry::sorry::sorry: My cyba nie przetrwamy tego napięcia:sorry:

Od tygodnia chodził za mną Burn, przed chwilą poszłam do spożywczaka na dół i sobie kupiłam bo już nie mogłam wytrzymac, a nic innego nie ma nawet podobnego smaku....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyba nic sie nie stanie od takiego 1 :confused::confused::confused::confused::zawstydzona/y:

myszunia -zdrówka kochana:tak::tak::tak::tak:
do moderatora chyba nikt nie pisał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
agunia to fajnie że możesz wcześniej wyjść:tak::tak::tak::tak:a auto no cóż ciemno było mało czasu masz moje rozgrzeszenie:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
meduska a co to ten burn????????????????????????
przetrwacie przetrwacie kochana to hormony:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
as super te boćki ja czekam w takim razie na młode po południu dzieciom pokażę:tak:

A ja mam znów poślizg z przedszkolem.Ania z konikami dotrze dopiero na 13.
Idę wykorzystać w takim razie ten czas i coś pożytecznego w domu porobię.:-):-)

reklama
Do góry