reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to jestem tylko ja..:-D
To póki Was nie ma wezme sie za robote:-D

Aaa.. i potem muszę sobie zrobić dokladną liste zakupów do auchana żebym zdążyła przed zamknięciem obleciec cały za wszystkim...:tak::-D:-D

reklama
piotr poszedł z julką i antosiem na plac zabaw to ja posiedze z adamem nad matmą umyje okno w kuchni dokończe sprzątanie w ciszy bez ganiania do antośka:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas dzisiaj pewnikiem będzie burza:szok::szok:niebo takie przymglone i w cieniu o 17 jest 22 stopnie ciepełka:szok::szok::szok::szok::szok:
po wielkanocy znów antka zaczynam przekonywać do spacerówki może tym razem się uda bo z gondolki jak go dzisiaj wyciągnełam to miał całe spocone plecki mimo że miał na sobie tylko bodziak z długim rękawem rajtuzki spodnie i bluze i nie był przykryty kocykiem :szok::szok:gondola jest nasza ciepła bo cała wybita polarkiem i ma gruby materacyk na zimę super ale teraz za ciepła:tak::tak::tak::tak:
dobra idę do lekcji adamowych:happy:

Wróciłam już z koników i ze spacerku z młodym.Poszliśmy koniki do stajni odprowadzić.,Zjedliśmy obiad i mały poszedł na podwórko a ja na chwilkę do Was zaglądam.
Przed południem uruchomiłam wreszcie nowe akwarium.Robiłam je od piątku.
Teraz moje akwa wygląda tak:

Robiłam dziś też fotki w przedszkolu.Jak znajdę chwilkę to zrzucę na kompa i wkleję .

meduska a ty masz niedługo ze swoim kochanym rocznicę:tak::tak::tak::tak:
No mam mam haha ale znająć mojego to pewnie niczym fajnym mnie nie zaskoczy.... pewnie jeszcze w ten dzien bedziemy pokłóceni:-D:-D:-D

Tak jak w tamtym roku, ja mu zrobiłam niespodzianke-kolacje romantyczna.. bla bla, nawet kwiatka nie dostałam:no:

Ale bede miala prezent- szczegolowe usg-mam akurat wizyte u gina w ten dzien:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wróciłam już z koników i ze spacerku z młodym.Poszliśmy koniki do stajni odprowadzić.,Zjedliśmy obiad i mały poszedł na podwórko a ja na chwilkę do Was zaglądam.
Przed południem uruchomiłam wreszcie nowe akwarium.Robiłam je od piątku.
Teraz moje akwa wygląda tak:

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=931c80a0320f22a6

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=aedaca5194ea8b8b
robiłam dziś też fotki w przedszkolu.Jak znajdę chwilkę to zrzucę na kompa i wkleję .
Jaki wieeeeeeeeeelki:szok:

piotr poszedł z julką i antosiem na plac zabaw to ja posiedze z adamem nad matmą umyje okno w kuchni dokończe sprzątanie w ciszy bez ganiania do antośka:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas dzisiaj pewnikiem będzie burza:szok::szok:niebo takie przymglone i w cieniu o 17 jest 22 stopnie ciepełka:szok::szok::szok::szok::szok:
po wielkanocy znów antka zaczynam przekonywać do spacerówki może tym razem się uda bo z gondolki jak go dzisiaj wyciągnełam to miał całe spocone plecki mimo że miał na sobie tylko bodziak z długim rękawem rajtuzki spodnie i bluze i nie był przykryty kocykiem :szok::szok:gondola jest nasza ciepła bo cała wybita polarkiem i ma gruby materacyk na zimę super ale teraz za ciepła:tak::tak::tak::tak:
dobra idę do lekcji adamowych:happy:
No rzewiscie bidulek sie meczy w tym, musisz mu kupic bez pleców koszulki:-D:-D

super agunia że się odważyłaś zabrac za ten wątek prywatny .nam jakoś odwagi brakowało...:-):-DJa dziś jeżdże cały dzień nawet nie zamiotłam w domu,sąsiadom robiłam zakupy ,byłam w mieście po leki ,bo u nas nie robią ,a on coś z sercem ma,samochód mi się rozkraczył pod netto i musiałam jakiś łebków prosic ,żeby mnie pchnęli:tak:,na obiad ruskie z garmażerki ,a potem heja na wolin do fryca psiego,rany dopiero wróciłam obskoczyliśmy kolacje z dziećmi ,nogi mnie bolą jak jasny poierun...m jeszcze w pracy ,a ja najchętniej usiadłabym z zimnym piwkiem i ani ręką ani nogą...:-Du nasz też gorąco,ale myślę ,że burzy nie bedzie:tak:ide nie wiem ,może zamiotę:-)...

reklama
No Mamo Helenki uważaj uważaj żebyś nam się tu nie rochorowała , bo dostaniesz klapsa:sorry::-D
Ja Ci powiem teź ostatnio jak myłam auto to mnie złapało przeziębienie...

Do góry