reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to jestem tylko ja..:-D
To póki Was nie ma wezme sie za robote:-D

Aaa.. i potem muszę sobie zrobić dokladną liste zakupów do auchana żebym zdążyła przed zamknięciem obleciec cały za wszystkim...:tak::-D:-D

reklama
piotr poszedł z julką i antosiem na plac zabaw to ja posiedze z adamem nad matmą umyje okno w kuchni dokończe sprzątanie w ciszy bez ganiania do antośka:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas dzisiaj pewnikiem będzie burza:szok::szok:niebo takie przymglone i w cieniu o 17 jest 22 stopnie ciepełka:szok::szok::szok::szok::szok:
po wielkanocy znów antka zaczynam przekonywać do spacerówki może tym razem się uda bo z gondolki jak go dzisiaj wyciągnełam to miał całe spocone plecki mimo że miał na sobie tylko bodziak z długim rękawem rajtuzki spodnie i bluze i nie był przykryty kocykiem :szok::szok:gondola jest nasza ciepła bo cała wybita polarkiem i ma gruby materacyk na zimę super ale teraz za ciepła:tak::tak::tak::tak:
dobra idę do lekcji adamowych:happy:

Wróciłam już z koników i ze spacerku z młodym.Poszliśmy koniki do stajni odprowadzić.,Zjedliśmy obiad i mały poszedł na podwórko a ja na chwilkę do Was zaglądam.
Przed południem uruchomiłam wreszcie nowe akwarium.Robiłam je od piątku.
Teraz moje akwa wygląda tak:

Robiłam dziś też fotki w przedszkolu.Jak znajdę chwilkę to zrzucę na kompa i wkleję .

meduska a ty masz niedługo ze swoim kochanym rocznicę:tak::tak::tak::tak:
No mam mam haha ale znająć mojego to pewnie niczym fajnym mnie nie zaskoczy.... pewnie jeszcze w ten dzien bedziemy pokłóceni:-D:-D:-D

Tak jak w tamtym roku, ja mu zrobiłam niespodzianke-kolacje romantyczna.. bla bla, nawet kwiatka nie dostałam:no:

Ale bede miala prezent- szczegolowe usg-mam akurat wizyte u gina w ten dzien:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wróciłam już z koników i ze spacerku z młodym.Poszliśmy koniki do stajni odprowadzić.,Zjedliśmy obiad i mały poszedł na podwórko a ja na chwilkę do Was zaglądam.
Przed południem uruchomiłam wreszcie nowe akwarium.Robiłam je od piątku.
Teraz moje akwa wygląda tak:

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=931c80a0320f22a6

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=aedaca5194ea8b8b
robiłam dziś też fotki w przedszkolu.Jak znajdę chwilkę to zrzucę na kompa i wkleję .
Jaki wieeeeeeeeeelki:szok:

piotr poszedł z julką i antosiem na plac zabaw to ja posiedze z adamem nad matmą umyje okno w kuchni dokończe sprzątanie w ciszy bez ganiania do antośka:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas dzisiaj pewnikiem będzie burza:szok::szok:niebo takie przymglone i w cieniu o 17 jest 22 stopnie ciepełka:szok::szok::szok::szok::szok:
po wielkanocy znów antka zaczynam przekonywać do spacerówki może tym razem się uda bo z gondolki jak go dzisiaj wyciągnełam to miał całe spocone plecki mimo że miał na sobie tylko bodziak z długim rękawem rajtuzki spodnie i bluze i nie był przykryty kocykiem :szok::szok:gondola jest nasza ciepła bo cała wybita polarkiem i ma gruby materacyk na zimę super ale teraz za ciepła:tak::tak::tak::tak:
dobra idę do lekcji adamowych:happy:
No rzewiscie bidulek sie meczy w tym, musisz mu kupic bez pleców koszulki:-D:-D

super agunia że się odważyłaś zabrac za ten wątek prywatny .nam jakoś odwagi brakowało...:-):-DJa dziś jeżdże cały dzień nawet nie zamiotłam w domu,sąsiadom robiłam zakupy ,byłam w mieście po leki ,bo u nas nie robią ,a on coś z sercem ma,samochód mi się rozkraczył pod netto i musiałam jakiś łebków prosic ,żeby mnie pchnęli:tak:,na obiad ruskie z garmażerki ,a potem heja na wolin do fryca psiego,rany dopiero wróciłam obskoczyliśmy kolacje z dziećmi ,nogi mnie bolą jak jasny poierun...m jeszcze w pracy ,a ja najchętniej usiadłabym z zimnym piwkiem i ani ręką ani nogą...:-Du nasz też gorąco,ale myślę ,że burzy nie bedzie:tak:ide nie wiem ,może zamiotę:-)...

reklama
No Mamo Helenki uważaj uważaj żebyś nam się tu nie rochorowała , bo dostaniesz klapsa:sorry::-D
Ja Ci powiem teź ostatnio jak myłam auto to mnie złapało przeziębienie...

Do góry